Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,150 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@oksanasuper няма розніцы, які банкрол. Тут галоўнае ўдача і чуйка
@thee4 я часам натыкаўся на палову паляны лікаў, калі быў бухі, то часта заходзіла – адгадваў лікі. але хутка зліваўся
@godweles888 ну хз хз, калі ў цябе прыстойны банк і ты ставіш па крыху, то ў цябе больш шанцаў выбрацца з мінуса, чым меншая стаўка ў адносінах да банка, тым больш шанцаў )
Прагмат у рублях дазваляе ставіць з 10р да 1 ляма, гэта 17-18 ставак па Мартыну, калі, напрыклад, пачаць ставіць на чырвонае пасля 10 чорных запар, то шанец выйграць 10₽ даволі вялікі пры банку ў 2.5 ляма 😁
@aleksandr1337133 Гэта так, раней такога не было, па-мойму ліміта хапала на 10 крокаў). Але гэта такая сабе задума, у надзеі выйграць 10 рублёў можаш патраціць хз колькі@)
@godweles888 … У мяне такога досведу не было, аддаю перавагу гуляць на цвярозую). А то калі занадта азартны, то потым можаш прачнуцца на вуліцы ў трусах).
@godweles888 Гэта так.., калі гуляеш на пан або прапал ці па ЧУЙЦЕ. А калі сістэмна, то банкрол важны ).
@aleksandr1337133, такімі стаўкамі можна пастарыцца, пакуль хоць які-небудзь вынік убачыш) Мне здаецца, з’яде ў такім выпадку з вялікай верагоднасцю.
@aleksandr1337133, вельмі доўга будзеш набіваць, тыя ж 100 тысяч – гэта трэба па Мартыну ўкінуць 10 тысяч ставак. 10 ТЫСЯЧ. А за 10 тысяч кручэнняў верагоднасць спаткаць 18 чорных запар вельмі вялікая. Давайце ўлічым, што гаворка ўсё ж ідзе хоч і пра лайв, але пра онлайн-рулетку)
@thee4, наадварот, олл-інам лепш, як на маю думку. Так шанцы не памяншаеш. Чыста матэматычны разлік, з кожнай тваёй стаўкай шанцы на выйгрыш усё змяншаюцца. А гэта ўсё таму, што ў рулетцы ёсць зеро)
@aleksandr1337133, у лайвах увогуле ўсё празрыстэе, ад гэтага і сумневаў менш. Памятаю, я нават бачыў артыкул, што ў рэальных казіно РТП у блекджека 100%, адзіная гульня, якая гуляе ў 0. Ну, гэта, канешне, па статыстыцы)
@thee4, што вельмі дзіўна, я не магу гэтага растлумачыць, але ў рулетцы насамрэч “трэнды” вельмі часта працуюць. Як… Загадка.
@aleksandr1337133, яна прышпільная, ну такое, але мне выдае менш, чым звычайная рулетка. Я ў яе перастаў гуляць.
@aleksandr1337133, я думаў, што я адзін такі… А аказваецца, у многіх)
@brabrobrob 20 лікаў ставіш, так так не не ) добрыя шанцы злавіць бонус, часта на ёй рабіў ікс ы, проста ляцеў на 5 ставак і ўсё
@aleksandr1337133 гэта ў рулетцы з выпадковымі іксамі ?
@brabrobrob Так у кожнага свой стыль гульні і свае прыярытэты, калі буду бачыць што з першага спіна пападаю(граю на групу лікаў, скажам на фіналы) тады так, а так… Яшчэ вучыцца і вучыцца, хоць праблескі ёсць)
@brabrobrob …Пра якія рулетачныя трэнды ідзе гаворка, бо не зразумеў?…
Раней у лайве або ў наземцы граў вуснымі стаўкамі, вывучыўшы почырк дылера). Ці па колу, глядзеў, як гуляюць суседзі. Бывае трэба глядзець “зяркалы” або паўторы лікаў (мог і мінікоплітам гуляць, з невялікай страхоўкай)… Мог гуляць, бачыўшы калізіі. Але заўсёды глядзеў, як менавіта сёння “грае” рулетка і толькі потым – Вогонь. Хоць бывае “пабачыў” лік, тады па ЧУЙЦЕ (раней, калі гэтага бардаку ў краіне не было, часта “грала” альбо з першага спіна, альбо да пятага, макс да 10-га). Зараз настроіцца складаней, то прылёты, то без святла, то яшчэ нешта…
@brabrobrob … Павінна працаваць падсвядомасць, а мозг толькі ўзмацняе азарт, хаця для самадысцыпліны – добры памочнік).
Так можна і слоты выбіраць, якія іграюць, я сам так раблю, галоўнае не ўвязацца надоўга (да 10 макс да 15), так так, не не і пайшоў “скакаць” па слотах далей).
@brabrobrob Там іншы падыход, трэба лавіць бонус. У гэтых “заманушных” рулетках з тлустымі множнікамі КУ розныя(ад 19 да 30) калі бонус не выпаў, а з бонусам – там “жыр”. Але выйграць больш за +250 -300 $ да дэпу праблемна, думаю не дадуць … А ў “класічнай”, там так КУ (калі ў лік) то 35/1)
@thee4 а якія правайдэры гэтыя рулеткі з множнікамі КУ лепш выбраць?
@godweles888 Упэўнены, трэба гуляць там, дзе больш пул гульцоў, а значыць, і грошай для выплат выйгрышаў дастаткова!
Таму лепш XXXtreme Lightning Roulette ад Evolution).
Можна лайв спакойна замест стримаў выкарыстоўваць, асабліва гук рулеткі… заспакойвае
@p-cuzmina Так, самому вельмі падабаецца гук беглага шарыка і асабліва той момант, калі па паніжэнні ён “заходзіць” у правільна абраны нумар са стаўкай)
@thee4
На ХХХ вышэй тусоўкі, але і выплата 1к 20, што хутка з’ясе банк, калі трапіць у неігравую сесію