Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,224 Адказу
|
338,198 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа нават для іх не праблема лічбу падмяніць, калі стаўкі зрабілі, то экран мігне, то ці камп падвісне табе, засыпаючы спамам. Усякага бачыў за шмат гадоў гульні ў онлайн-рулетку. Раней гуляў у гранд-казіно, калі адкрылася (гуляеш як у рэальным казіно – 3D кароче з анімацыяй) у рулетку шмат гадоў гуляў там па Мартыну. Шмат засадзіў, а потым на покер перайшоў – там і ўсё вярнуў з хвастом. У прынцыпе гуляць можна ў рулетку, камбінаваўшы стратэгіі, але лепш выкарыстоўваць сваю стратэгію – чуйку :)))
Сёння тэхналогіі пайшлі вельмі далёка і працягваюць ісці семімільнымі крокамі… Я ўжо на форуме, яксьці казаў, але дзеля карысці справы прывяду скрын яшчэ раз 🤯
робім правільныя высновы 😎
А правільны вывад такі, што дуряць нас у любой асяроддзі, рэальнай ці віртуальнай:)))
У гранд-казіно “лохоўскі” КЧ, калі гаворка пра мульцяшную рулетку, кажу не проста так – гэта маё першае анлайн-казіно, у якім давялося доўга пагуляць… Ну так у гэтай рулетцы і падняў з дэпазіту 30 бакінскіх да 300. Якраз тады сутыкнуўся, што дэпазітиш з карткавага рахунку, а выводзіць дазваляюць на кашалёк ВМ.((
Дарэчы тады пачынаў спрабаваць па ЧУЙЦЕ, паставіў на ZERO і калі яно выпала, яшчэ доўга глядзеў і не мог паверыць, што такое бывае.
Але мне ў іх больш падабалася лайв-рулетка з дылерам, пакуль не ўбачыў, як яны махляруюць і тэхпадтрымка пасля прадстаўлення ім запісу гульні на белым казала чорнае. Як кажуць, наІпaць можна толькі раз, таму потым “забіў” на гэтую “казяву”!
Каб прадстаўнікі анлайн -казіно(казіно) не дулі ў вушы, ну ім не падабаюцца плюсавыя гульцы і яны ўсё час “пакручваюць гайкі”, павялічваючы сваю перавагу. Напэўна таму і гуляю, не толькі дзеля таго каб “жырна” выйграць, а стараюся атрымліваць задавальненне ад гульні, калі яна сумленная. А выйгрыш ён заўсёды прыемны, як бы хто пра яго ні казаў) 😉
Дарэчы, узгадалася сітуацыя ў гранд казяве на “мультяшнай” рулетцы з іх неда КЧ, як толькі спытаў пра вывад у чаце, то малюнак наступнай гульні і вынік былі відавочныя – мінусавы. А калі вырашыў праверыць іх “канчоны” КЧ, то на працягу 30 хвілін не мог туды ўвайсці… Мабыць доўга “прычэсвалі” па-свойму гэты лікавы масіў, “дэманоў” на кал іх! 🤬
Так. На флэшы можна было лёгка абчысціць любога вопытнага гульца да трусаў:)))
Так і ёсць@). Яксьці граў за мультыстолам, а потым кінуты і глядзеў, як сліваюць паспяховага вялікага гульца ў нахабнае на той час у прыстойным “імпартным” казіно (даўно гэта было, не памятаю назву, тады мультыстол быў вялікай рэдкасцю). Але гэта было яшчэ калі гулялі адносна сумленна. Ён граў камплітамі і што ні ход – або “плюс”, або вельмі “тлусты ПЛЮС”. І праз хвілін 10 такой гульні “казінашнікі” ўключылі “карусель” з дылярамі. Каля стала рулеткі стаялі тры дыляры і мяняліся кожныя тры раўнды, хоць па правілах казіно кожны з іх павінен быў стаяць прыкладна 15 раўндаў. Вось што значыць ўчасна паверыць у сваю выключнасць і своечасова выйсці з гульні, зразумеў што казіно грае канкрэтна супраць “цябе”.
А што з тым мужыком то? Выйшаў з гульні ці пакінулі ў трусах, ды ў шкарпэтках:)))
Там жа балік іншых не было відаць. але ён прадзержаўся крыху больш за 10 спінаў(дзяўчОнкі дылеры прайшлі больш за адзін круг па тры раўнды кожная)… Ён гуляў прафесійна, на тры “тлустыя” цэнтры па тры – чатыры спіны плюс “баковыя – страхавальныя” стаўкі і мяняў лікі. Стыль гульні быў вельмі агрэсіўны, але яго загубіла самаўпэўненасць і магчыма жадоба. Было відавочна што казіно ўзялося за яго сур’ёзна і адступаць не будзе. Так што гэта была яго глыбокая мінусавая канцоўка гульні(((… Сумна, але яго хутчэй за ўсё “злілі” ў ноль ці амаль у ноль(((
Што я не зразумеў у гэтых паўторах? Можаш растлумачыць, што азначаюць твае два апошнія пасты(#111 & #112)?! 🤯
Я колькі ў рулетку не заходзіў – мяне толькі чакала сліў балансу.
Але быў разок рэальна шчаслівы момант, калі я ўвайшоў і апошнюю сотню кінулі на лічбу (нават не памятаю якую) і рэальна выйграў! я так прыпух, канешне, потым паставіў УСЮ суму адразу на чорнае і таксама выйграў … на жаль, але болей такое не паўтарылася
Аднак таксама быў момант у гэтай лайтинг-рулетцы (з памнажэннем), калі закідаў на лічбы (хаатычна то на 5, то на 10 лічбаў) і там то х500 то х1000 і выпала маё лік, я так да канца не зразумеў, як там усё лічыцца але сума таксама была смачная..
А так у цэлым не аматар я гэтых лайваў – у слотах рэальна можа даць нечакана шмат, а тут такога няма, ды і ў стратэгіі я не веру.
Гэта быў сапраўдны “ФАРТ”, мае віншаванні… Я колькі ні гуляў у гэтыя новыя рулеткі з Ах… Ах… “тлустымі” КУ, мне пакуль што так атамна не “фартіла”.
А самы запамінальны мой ігрокскі фарт быў у 2012, тады можна сказаць упершыню па чуйцы “зарадзіў” пяць баксаў на ZERO і з першага спіну трапіў у “дзясятку”. Іншага такога меткага і жырнага выстралу нават і не прыгадаю. Гэта было незабыўнае ўражанне, той выпадак, калі не верыў сваім вачам… Выйгрыш склаў 180 “бакинскіх”, на той час гэта былі сур’ёзныя грошы…. Больш бы нам усім такіх фартовых дзён!😉
Да мне знаёмы, які ў рулетку гуляе, адразу сказаў, што злавіць такое памнажэнне на сваю лічбу – гэта супер гіпер рэдкасць і не прывыкай да такога)
да яшчэ і дылер бегала крычала нешта тыпу ваў бывае ж 😀
Я дарэчы марыў злавіць нейкае грандыёзнае памнажэнне ў колах (Крэйзі Тайм або Монополія), але на жаль мой максімум быў х7 на 4 ролы ў Манаполіі і нібыта х400 у выніку (Гэта было так даўно, што мамонты тады яшчэ па вуліцы хадзілі) а ў Крэйзі Тайм так увогуле толкам нічога не лавіў…
Чац я зараз так панастальгіраваў, што падаецца мой наступны дэп поляціць на лайф колы)
Не мая, бачачы як махлююць на лайв-рулях з дылерам, пакуль што абараняю сябе ад такіх спробаў, тое, што было раней і цяпер – гэта неба і зямля. Колькі разоў бачыў, як не прымаюць “выйгрышную стаўку”, то анулююць вынік раўнда, то адкрыта ўстаўляюць левае лік, часам нават шэраг нумароў (у гісторыю выпаўшых нумароў), якіх не было ў гэтага ж правайдэра за гэтым жа сталом, але ў іншым казіно. А тэхпадтрымка не бачыць відавочнае махлярства. Так што пакуль што НЕ “ўшоў” у рулетку з дылерам, лепш буду круціць руль з КЧ – там больш сумленнасці, чым у праектах з дылерам!
Ды што – у слотах ашукваюць, што ў лайве ашукваюць – якая тут розніца то 😀
І я думаю, што асабіста пад мяне і мае стаўкі наўрад ці будуць падстраіцца дылер і гэта чортавае кола) а вось калі хайролер зайдзе – там цалкам рэальна, што пад яго асабіста гульня пойдзе)
Да там як атрымаецца, як кажуць на безрыб’і і рак – рыба. Калі ім будуць патрэбныя “бабкі”, то “сасаць” будуць як глыбінныя помпы з усяго, што “шэўліцца”😎
Пагаварылі… І вырашыў працягнуць круціць руль з КЧ, атрымалася “фартова” – плюсануў баліку яшчэ 😉
Ведаш, перш чым захочаш запэпліць і пагуляць у гульні Evolution Live, паглядзі гэты сайт, там ёсць карысная інфа пра тое, што з маланкамі і генерацыямі за апошнюю гадзіну і больш…
Так, пра такія сайты ў курсе, там крейзи тайм і монополию глядзеў, як даўно бонусы і г.д. падавалі – хоць і які сэнс ад гэтых сайтаў?) ніякай перавагі не даюць, на жаль.
Затое наглядна можна ўбачыць, пагуляўшы з алоўкам і блокнотам, што шансы на выйгрыш ах…. ах…. ну вельмі малыя, тым болей з такімі гульнямі, дзе выйгрыш не 35/1, а 25/1 ці нават 20/1 – вывярнулі ўвесь сэнс і прыгажосць гульні ў рулетку)
Да, у рулетку я і не збіраўся гуляць) у «колесікі», калі кажу гэта тыпу Crazy Time, Dream Catcher і іншая тэма… хоць і там шанцаў мала, ды ўвогуле ў казіно шанцаў мала выйграць, дзе б ты ні граў, якое б ні было слот) часам даюць грошы патрымаць (добра калі на руках, а не проста на балансе казіно) а потым гэтыя грошы забіраюць назад+ зверху прасяць
Дык трэба хаця б мінімум палову плюсавай дэльты ставіць на вывад і гуляць “рызыкоўна” на астатнюю палову, спрабуючы зрабіць “зацеп”. А на свае кроўныя, як па мне, трэба ставіцца “ласкавей” што ці)
А як? ёсць курсы?
Выіграў – вывёў палову і астаткі праграў, потым тую ж палову праз дзень/тыдзень занёс назад і пайшоў свае зліваць
Ок вывёў грошы – патраціў і нібыта шчаслівы, толькі потым свае панёс і праграў – сума ж не мяняецца ад перастаноўкі месцамі.
Гуляць беражней? я і так ужо дэпая 5000р і гуляю па 5-10р, каб хоць нешта ўбачыць у казіно, але яно толькі за 30 хвілін з’ядае тое, што па 20-50р за 10 хвілін = зноў жа мяняецца толькі час гульнёвай сесіі.
Я ўжо як толькі не спрабаваў, што толькі не прыдумваў – але ўсё роўна без выключэння мяне чакае мінус 500-1000$ за месяц. і гуляў 3 месяцы ў 1 казіно, і гуляў адразу ў 5 казіно (распыляўся) і мяняў правайдэраў і што толькі не рабіў і зрабіў я ВЫВАД што адзінае, што мне трэба каб ВЫЙГРАЦЬ = гэта не гуляць, тады так – я перамог як мінімум, зэканоміўшы 1000$ 😀
Ладна, гэта ўжо зусім іншая тэма для размовы, але я ў рэчаіснасці альбо вельмі няўдачлівы, альбо ўсе вакол зліваюць +- таксама проста менш пра гэта пішуць і прывыклі што ці… Хоць трэба адзначыць, што ў мяне апошні год-паўтара і сапраўды вельмі няўдаляныя ў плане гульні, раней я хоць яксьці выйграваў прыстойна і нават было пару раз, што гадавы вынік быў плюсавы, зараз жа такое адчуванне, што з мяне высмоктваюць усё і хочуць яшчэ больш, чым усё)