Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,425 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа раскажаш, які % зараз казіно ідзе ў зачет адыгрышу на рулетцы, ці неўжо 100%, як у слотах) Мне памятаецца было як-то 50%. потым давалі 30% і нарэшце забаранілі адбіваць на рулі бон. Хоць гуляць можна было і калі “шчасціла”, то павялічваў балiк… Потым стала нецікава)
Асцярожнасць – наша ўсё, але лудку часам адключае мозг.
Дык я таксама стэкамі на спорт захапляюся чыста на футбол, ставіў у бетбуме, але яны нешта зрабілі, скарацілі сумы ставак менавіта на футбол і лайвы. Пасля праходжання відэаверыфікацыі, як на экзамене пытанні задавалі, гэта проста жах, што такое пенальці, афсайд, лінейныя суддзі. Я не абавязаны гэтага ведаць, я проста вырашыў выпрабаваць шчасце, паставіўшы на сваю каманду, альбо проста наваляць на шару, каэфы напрыклад спадабаліся, рэальна абясілі тады сваёй відэаверыфікацыяй.
Ну дзя, ну дзя, як без самадысцыпліны, зрабіў плюс 30% ад дэпа і пакуры…😎 Выйдзі з сесіі, зрабі перапынак, а праз час зноў, але як толькі зьявілася думка, “мала будзе, трэба яшчэ і яшчэ”, лепш выходзь. Інакш азарт цябе зацягне і будзе феніт@ ля камедыя 😎
Дзякуй, зразумеў, што гуляеш на ўзмоцненыя тры цэнтры па полі і плюс вусныя стаўкі па колу. Але пытаў пра іншае, калі бераш бон і адыграешь яго на рулетцы, які працэнт ад зробленых ставак казіно ўлічвае ў адыгрышы гэтага бонуса. У слотах ідзе 100%, а ў рулетцы колькі?
Ну гэта ж залежыць ад казіно
Вось і мая пра гэта, раней дазвалялі бездепы адыгрываць і на слотах, і на рулетцы, і не мела значэння, на колькі нумароў ты робіш стаўкі (хаця б адначасова робі стаўкі на чырвонае і чорнае) – і зарахоўваліся ў адыгрыш 100% зробленых ставак. Потым “казіношнікі пранюхалі” гэтую тэму і абрэзалі (скажам, не больш за 50% – на 18 нумароў). Пазней паменшылі працэнт пакрыцця поля рулеткі, ім здалося, што гэтага мала. І ўвялі спачатку, што ў адыгрыш бонуса ўлічваецца не 100% зробленых ставак, а 50%, потым пропісалі 30%, а потым дайшло да 10% – і гэта было на еўрапейцы. А на амэрыканцы заставалася 50%, потым і там абрэзалі. І у рэшце рэшт супакоіліся, забараніўшы адыгрыш бонусаў на “руле” зусім. Хоць дазвалялі гуляць на рулетцы, павялічваючы баланс, а потым даводзілася зноў “ныраць” у слоты і адыгрываць там пад 100% зробленых ставак…
Я табе ў лічку, мабыць, скідаў што да чаго і дзе. Канкретна тут 25%
Дзякуй, зразумеў, ну гэта ўжо нешта)
PS. Там, па-мойму, агульная інфармацыя, што можна адыгрываць бон на руле)
Я ўвогуле не зусім пра іншае)) тут хтосьці хацеў пачуць меркаванне пра руль) (і што я мушу разумець, што руль – гэта поўнае ашуканства). Далей гаворка ішла пра Марціна і пра Зеркала.
Вось адразу: Баланс расце? Так, расце. Па Марыну гуляю і буду гуляць (хто не разумее, што не трэба ісьці да ўпоротага – упору, ну і…..) Стаўкі раблю толькі па Зеркалу. Бон мыецца. Чаму стаўкі не вялікія? на гэта таксама ёсць 10000000 адказаў) тут у прынцыпе ніхто не зразумее, што я роблю (апрача цябе)))))))
Мне сапраўды ляніва ствараць тэму пра Майнинг-руль, рабіць скрын, відосы, можна нават у тэме грошы разыграць)) проста ляніва)))
Той, хто фармальна хацеў…, той адкрыў гэтую тэму і потым “знік”… Дарэчы, ёсць яшчэ не менш цікавая тэма гульні на “фіналы”, галоўнае правільна выбраць “кропку ўваходу”)
Згодзен, мы амаль усе людзі ад прыроды лянівыя, ды і які сэнс прымусова раскрываць уласнае разуменне)
Вось я і ляніюся)) Але майнінг руль працуе. Апошні скрын быў на 7тр, працягваем
Добра ідзеш!!! Мая, так зразумеў, што тут два скрыншота трэба месцамі памяняць).
PS. Скажы? а якое было пачатковае “плечо” і што за працэнты ў правым верхнім вуглу?
Так, скрыны памяняць трэба. Деп 2500. Працэнты – гэта зарадка))) але бон маю, максімальная стаўка на стол 300р. Таму і стаўкі невялікія і лікаў закрываю не больш 3х
Рашыў тормазнуць, пятніца ўсё ж
Хто ведае як працуе рулетка ад правайдера Gameart, рулетка Vulcano Roulette????
А гэта што за рулетка такая? Бачу, што ў РІО, а якая гэта рулетка (правайдэр) – не разумею.
Нядрэнная рулетка
Як па мне так рулетка гэта яшчэ тое на – во , асабліва онлайн , ні адна стратэгія не працуе , па 20 – 30 раз адзін колер выпадае ………..
Гэта ты так на гэтай рулетцы зарабаваў і зноў у Рио? Няма слоў адны пазітыўныя эмоцыі!
Не) гэта я забраў свае +% за час і перавёў грошы ў Крыптабосс(125%),(гульня трэба на іхнія грошы)) а не на свае))) (у мяне шмат цікавага і па рулетцы і па игрософту і па эндорфіне, усё тая ж лянота і нежаданне камусьці нешта даказваць і паказваць. Ды і каму???? Зноў прыйдуць скажуць гэта ўсё лохатрон!!! І гэта занадта малы выйгрыш. (мля, ну ты пакажы, што ты можаш???? а потым пішы, што гэта лохатрон!!!) А можа твае веды як гульца, менш за нуль!!! Чаму пішу ў гэтай тэме таму, што, ўзбесілі (Слова выдалена сістэмай)!!!! Ніфіга не гулялі ў рулетку, але блін!!! Мне распавядаюць пра дыстанцыю пра лохатрон!!!!
Галоўнае пытанне не магу разабрацца як гуляе гэты руль, ты лазіш па ўсім нэце, можа знойдзеш – кіну ў асабістае))) Gameart, рулетка Vulcano Roulette
Гэта іх рулетка ад РИО з КЧ.
Ну калі колер выпадае па 30 раз, дык стаў у колер па 500р выхад 15тр
Гэта так… Мая гуляў з дылерамі, калі гэта была адносна сумленная гульня, тады можна было паднімаць і на “еўрапейцы”, і на “амерыканцы”. У некаторых выпадках гульня ў амерыканку была нават больш выніковая, чым у еўрапейку, хоць ТБ кажа іншае). Гуляў “па почырку дылера” (і не важна было: ці адразу трапляеш 7 з 10, ці на дыстанцыі выходзіш у плюс). Але гуляў флЭтам па колах (ну максімум разок падвойваў стаўкі), былі і іншыя варыянты.., Але ты правы – каму гэта казаць).
П.С. Галоўнае, каб дылер пачынаў спін з выпаўшага нумару і суадносіны былі – хуткасць ротара і шаріка, ну і не занадта хваравіта, канечне.