Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,222 Адказу
|
337,385 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Галоўнае не трапіць на пнеўма ў расклад, раптам “жырны” кліент аказаецца ботам)
🤣🤣
Скажу пару слова пра гульню. Калі на коле рулеткі была чыстая фізіка (сіла кідання, хуткасць кола і сіла трэння плюс t паветра), а шарык кідалі ад крайняга выпаўшага нумара і “не крыварукавыя дылеры”, і пры гэтым яшчэ хуткасці кручэння шарика і кола былі “блізкія” і “повольныя”, то… Тады можна было трапляць у патрэбны сектар на коле з большай верагоднасцю 7 з 10!
А Шч@з, з гэтай стромка прагрэсуючай тэхнократыяй (колаў з RRS сертыфікаваным 2016) і невычэрпнай жаўчай да прыбытку ад казіно, балстыка стала амаль бескарыснай. Застаецца ЧУЙКА, аналіз гісторыі выпаўшых нумароў,…!
Ну там усё рэгулюецца ў любым выпадку так, як ім выгадна, і дасведчаныя гэта выдатна разумеюць. Ёсць рэчы ў жыцці, якія ўсё ж не варта выпрабаваць.
Ну вам відаць лепш)) я, напрыклад, не ведаю)) хаця вопыт у рулетцы больш за 20 гадоў
Прабваў раней гуляць, напрыклад закідваў 5к і давай па 50 руб, то чырвонае то чорнае, у выпадку прайгрыша падвойваеш, галоўнае , каб бабла хапіла і цярпення і нерваў)
У цябе стаж гульні ў казіно 20 гадоў і больш ? Азначае, што абагнаў мяне
Калі гуляеш на роўныя шанцы, то лепш гуляць флэтам (1-шы спін на чырвонае, а 2-гі на чорнае) паспрабуй, але без фанатызму (+10 -20% і прывал). А гуляць па «Мартыну» – гэта амаль заўсёды хуткі і 100% «зліў баліка»)
Я таксама гуляў па такой схеме) але зліў забяспечаны.
Потым чакаў момант, калі тры разы чырвонае потым ставіў на чорнае) зноў зліў.
У выніку проста адкрываў рулетку і ставіў усё на чырвонае, тут 50-50 выйграў вывёў збсь. Прайграў на жаль) кароч адзін раз паставіў 10к і улетела. Самая вялікая стаўка была на чырвонае 500$ і таксама улетела))
Цяпер часам захожу ў рулетку, у асноўным на стаўцы на спорт гуляю.
Ну ў вас і стаўкі, з такімі стаўкамі мая б зараз і не гуляў, вайна Ж епсель-мопсель). Даю накачку(трэба глядзець па коле), калі на працягу 5-6 спінаў на коле ў сектары(з 5 ячэек) ёсць два траплення шарыка, а яшчэ лепш тры) то смела і рашуча робім вусную стаўку і чакаем шэсць спінаў(так-так. няма-не). Вельмі часта заходзіць, але вядома не такімі тоўстымі маскамі па 10к, а сціплей – пачніце з мінімалкі ў ліку, а там як карта ляжа… Можаце падвоіць(разок) або ў наступнай групе або… Поспеху нам усім.
PS. Галоўнае глядзіце на гісторыю. выпалiх нумароў, як “грае” рулетка сёння).
Ну вось глядзі: заходзіш у руль і бачыш Zero гуляе падрад 4 разы, праз 21 ход яшчэ гуляе zero тры разы, і тут ты думаеш ну ўсё Zero адыграла сваё і праз 21 ход гуляе Zero яшчэ два разы. Такія моманты я выкладвала ў скрыншотах. Хто прымушае гуляць да ўпору па Мартынгейлу ці Фібаначы? Можна аб’яднаць іх,))))) у сваю думку.
Каб гуляць па калізіях, трэба разглядаць лікі, іх паўтары, пасля якіх лікаў скажам адкрываецца ZERO. Але ж гэта трэба думаць аналізаваць, а ў большасці хочуць атрымаць адразу Грааль. Тады трэба развіваць сваю інтуіцыю(вучыцца бачыць якое лік выпадзе наступным)…
Ну так, калі за 100 спінаў, цвёрда 24.32 грае 6 разоў, гэта ж трэба гісторыю паглядзець)) гэта ж трэба разумець, што калі змясціцца ў зэро або ў 15 – то гэта не трагедыя, усё ідзе па плане)) такога не бывае))
Імецца на ўвазе 4 разы запар?Праз кожныя 21 ход?Потым 3 разы і г.д?
Я ж і кажу трэба глядзець, як грае рулетка, а 24 і 15 гэта дакладны ўдар і супрацьлеглыя лікі на коле, але гэта знаёма тым, хто разумее),
Нудак)) орфалайнс падрад 18 раз гуляе як-то) ён жа не падае заўсёды ў 17 (18 раз) – можа быць і 9, 31 і 34)) трэба матчастку вучыць)) а потым можна рабіць высновы))
Канечне камусьці трэба вучыцца, хто ж пярэчыць, а камусьці і паўтараць)
Было б дзівосна, каб шарык заходзіў 18 раз падрад у нумар 17(за ўвесь час бачыў толькі адзін раз, калі тры разы падрад у адзін нумар заходзіў). Хоць 17 – гэта той жа “31”, толькі на супрацьлеглым баку кола. Дылер можа трапіць у нумар 17(31), калі кіне з 17 шарык, але моцна – гэта балiстыка і меткі дылер. Калі гуляць па колу, то гуляю ў пяць нумароў, шырока вуснамі не гуляю(орфалайнс, Тьер..,), але не забываю і пра люстэркі, яны часта выручваюць, ну і зайцы як без іх)
Так) гэта як прыклад) любое ліка так можа) і паўтарэнне можа быць праз 12 лікаў (гэта проста для мяне зручней), ) напрыклад zero, zero і праз 12 лікаў zero zero, і яшчэ праз 12 лікаў zero, 26или 32(гэта той самы zero).
Гэта на тэле не вельмі зручна гуляць( паўтор орфанса фігачу(каб не расстаўляць стаўкі) а ён фігачыць 16,19,16,19 Мля потым глядзіш ну як так??
Гэта калізія, мой дружа, і яе трэба выкарыстоўваць у сваіх інтарэсах, калі такое паўтараецца – гэта не выпадковасьць… Такое часта бачыў на рулі без ды‑лера)
Выдатная думка, вечарам і паспрабую пад півасік, дзякуй.
Тут галоўнае не трапіць на адваротную лесанку, а так можна падвоіць дэпчык, пакуль адаптыў не пралічыў…)
Яшчэ на паўторах нядрэнна дэп павышаць, але таксама без фанатызму. Выпала чырвонае, ставім на чырвонае, калі зноў выпала чырвонае, зноў ставім на чырвонае, выпала чорнае, ставім на чорнае, ну і пры прайгрышы падвойваем. Але таксама працуе не на доўгай дыстанцыі. На доўгай – руль любую вашу стратэгію зліе.
Даа, ёсць розныя падыходы, як гуляць на роўныя шанцы. але мая на іх не грае). Самое галоўнае “убачыць”, як сёння гуляе рулетка і ад гэтага трэба адштурхоўвацца, і, канечне, разнастаіць гульню рознымі стратэгіямі… і чым іх у запасе болей тым лепш).
Цяпер зноў ёсць казіно, дзе можна мыць бон на руле(хто сачыць за гэтым той ведае, у такіх выпадках у колер норм), калі ў адной рулі не ідзе адыгрыш пры стаўцы больш за 17 лікаў, гэта не значыць, што так жа і ў іншага правайдэра. Проста зараз усе перасталі мыць боны на руле. Я і сам пераставаў мыць бон на руле, пару разоў трапляў у маліновы-буран(хаця хутчэй праекты былі лахатроны)