Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,368 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@vrodezdes
У наземных казіно такіх дылераў не сустракаў, не той “памеры”… Калі такія і ёсць, то гэта “штучны тавар”, яны там, дзе вельмі вялікія стаўкі).
А ў інтэрнэце сустракаў у студыйнай зале вельмі часта “хлапчук” у адзін бок выкідваў шарык праз 5 кішэняў ад выпаўшага нумара, гэта было нейкае скандынаўскае казіно).
@vrodezdes
Ну ты даеш, “мая” ў асноўным гуляе “наскокам”, а лепш “на зацеп” на 15- 20. А так доўга не гуляю, ад слова зусім.., можа “завесці” азарт)
@thee4
Учора такім жа выпадковым наскокам словіў x500 па 0.20$, выйшла раскачацца x2 ад депа, потым тупа зліў, 3-4 гадзіны, у выніку вывёў тое, што дэпіў. Сёння захожу, праверыў статыстыку, элементаршчына выпадае, асабліва як я люблю 33, за ім адразу 22 x500, зразумеў, што гульнявая сесія прайшла без мяне, нават не стаў зноў дэпаць
@vrodezdes Адказ да паста 453.
Сумна канеШне што не ўдалося вывесці выйгрыш). А гэтыя тры лічбы “11” “22” “33” яны ж як блізняты, калі адзін з’явіўся, то хутка, з вялікай доляй верагоднасці, з’явіцца альбо ён сам, альбо астатнія)
Учора бліжэй да поўначы заглянуў на іх сайт і быў прыемна здзіўлены упершыню ўбачыў х2000, на жаль не вядома па якой стаўцы чэл злавіў такі “жырны” КУ)
@thee4
Такое бывае, што яны павінны ўпасці, але тут, на дзіва, адразу вырашылі кінуць 500x, шкада, канешне, што гэта ўсяго толькі назіранні, але калі я зайду гуляць у любы час сутак, то, вядома, будзе сліў і максімум 50-100 x, на якіх будзе стаяць дробязь, і ўсё, што яна дасць – вяртанне прайгрышу
@vrodezdes Адказ на пост 456.
Калі гуляеш і адбываецца “вяртанне” сродкаў, гэта не самы дрэнны вынік) А ты на колькі лікаў гуляеш у “этай” лайв рулетцы?
@thee4
Па-рознаму, за столькі гадоў гульні ўжо нават у двух словах не растлумачыш: то стаўлю па дыяганалі ад выпаўшага ліку, то на кратнае, то, напрыклад, выпаў 1 – перакрываю 21 і побач, 31 побач і 11 дыяганаль, ну і 3-ю дюжыну, там вельмі шмат варыянтаў. Тут яшчэ ўсё чутце спрабую ў ліку лавіць іксоўку, калі ў звычайную рулетку – там трохі іншая тактыка, а ў дайце, стараюся практычна ўсюды перакрываць, асабліва калі лайт доўга не было. Але ёсць такі фішка, і яна сустракаецца мне ўсе гэтыя 9 гадоў гульні: можаш перакрыць усе лічбы, акрамя адной – і выпадзе тое, што ты не закрыл, вххахах
@vrodezdes
З класічнай рулеткай тэма як бы зразумелая. А калі гуляць у “гэтую”, па ліках таксама, але вось з “маланіямі” – там зусім іншы “алгарытм” і хутчэй за ўсё, як мы і казалі, залежыць ад пула, “тлустых” гульцоў і такіх жа ставак)
@thee4
@thee4
Часам гляджу на фоне місцер тиера, а ён часта гуляе ў рулетку, то заканамернасці амаль у лайве ў Evolution, так што таксама можна злавіць пэўныя трапленні ў ячэйкі
@vrodezdes
Паглядаў першае папалася відэа гэтага “містэр тьеr@” і што магу сказаць – усміхнула, ён блытае размяшчэнне лікаў на амэрыканцы і еўрапейцы). А ўвогуле бачна весёлы… “француз”)
@thee4
Мяне больш за ўсё дзівіць яго тактыка гульні, ставлю тупа на адныя лікі і ўсё, не зрабіць так, каб выпадала, ну блізка – перакрыць, потым вярніцеся, а ён тупа орфалайнс, орфалайнс, але весела глядзець
@vrodezdes Ён прикольны, толькі яго словы трэба правяраць
Мяне дзівіць, што ён у кожным відэа ў каментарах робіць па памылцы “нармалёк” – бо “піпл хавае” 😉
Паглядзеў яго відосік “кампліт” у яго любімую лічбу “8”, з фішкамі па 25 (сукупная комплексная стаўка 40 фішэк = 900). Старт быў з крайняга нумара на коле, з ячэйкі “28”.., выпаў нумар “12” (два кантакты сікслайн = 6 ф і карэ = 4 ф). Пасля атрымання выйгрышу ад дылера 1550, потым з усмешкай заяўляе, што на стале таксама маё – 500-т, хоць па класіцы жанру, на стале застаецца 10 фішэк па 25 = 250)
@thee4
Мяне дзіўіць, што яго шмат хто сапраўды глядзіць і столькі праглядаў за раз, як у нейкага ніякага блогера, а пазнаў пра яго выпадкова – нейкі пошукавік у шортс спрацаваў па рулетцы і відос убачыў. Мне падабаецца, як ён злізіцца: мяняйце дылера, не рабі доўгі спін, я цябе прасіў запускаць толькі, калі я скажу і г.д. Чалавеку, дарэчы, каля 60 гадоў, здаецца
@vrodezdes
Думаю, не ў кожнага ёсць магчымасць пабываць у добрым наземным казіно, паглядзець што і… Таму і глядзяць, тым больш ён вясёлы і ўмее сябе падаць на камеру)
@vrodezdes Так гэта ж новае шоў у казіно.
“Мая” не ўяўляе, як і чым трэба было зацікавіць уладальніка казіно, каб яму дазволілі здымаць за асобным сталом і яшчэ трансьліраваць?! Проста “запаведнік” для казіношнага стримера). Зразумела толькі адно – “бабкі” ў “старога” ёсць, яму сумна і ён робіць стаўкі, нерухома размаўляе з дылерам, спрабуючы яго “зацікавіць”, распавядае байкі і “кайфуе”…
@thee4
Я так разумею, гэта віп-сталы і асобныя залы, хоць ён і ў агульным зале так гуляў, але казаў Юльцы, няхай нікога не здымае, але смешна глядзець, як ён ставіць на адно і тое ж і дылера мяняе, калі няма выйгрышу
У лайв-рулетцы выйграць можна, прычым іх сталі выпускаць разнастайныя з х-множнікамі . А вось даверу да аўта-рулеткі няма)
@treputin22
Так, ёсць лайв-рулеткі з дылерам, дзе дылеры нават не дакранаюцца да шарыка рукамі і як іх называць?… Напэўна, можна іх называць аўта-рулеткі)
@vrodezdes
Ну да ну да… паглядзеў для разнастайнасці відэазапіс аднаго стрыму з Кіргізіі. Там дылер паказваў таблічку на рулі, дзе былі стаўкі, спачатку ад 5$, а потым прагортаў і ўжо ад 1$ у спісе)…
@thee4
Там у яго свае муткі, нядаўна ён яшчэ ў стрымe казаў, што заплаціў усяго 1 раз дылеру, калі той хутчэй за яго пасчтаў выплату. То, што бабкі ёсць у дзядзькі – факт, але пастаянна ставіць адно і тое ж, хацелася б убачыць доўгатэрміновую яго гульню ў плане колькі ўклаў і колькі адбіў. А то на стрымах у большасці выпадкаў ён заўсёды ў плюсе
@vrodezdes
Бачыў, як ён за адзін паспяховы раўнд робіць падгон дылеру ў выглядзе 25$, за компліт па-мойму ўсё 50. А тое, што мяняе і “камандуе” дылерам.., напэўна такі дагавор з гаспадаром…) Светам кіруюць “бабкі”
@vrodezdes
Так, сапраўды, згодзен, але гэта больш нагадвае шоу з самапіярам! Але каб усё час быць у плюсах у наземных казіно – гэта больш падобна на «казкі венскага леса». І больш схільны да таго, што казаў наш «классИк» – НЕ ВЕРУ!
@thee4
Але яго відосы глядзяць і на стримах 1500-3000 чалавек глядзіць. Проста манатоннасць яго ставак ,як быццам самому хочацца паставіць, але плюс ён яшчэ рэкламу казіно робіць.