Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,218 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@luda010676
Так, сапраўды, так заўсёды было за мультысталамі ў лайв-рулетцы з дылерам і наземка не была выключэннем… Спачатку “выбіваюць” буйного гульца, а разам і тых, хто паўтарае іх стаўкі – гэта класіка жанру. Астатнія ў гэты час нават могуць крыху падняцца. галоўнае – гэта разумець і спыніцца ўчасна)
@endo0
Не абавязкова ставіць “лям” на чырвонае, сам за такімі сталамі ніколі не гуляў)… Але калі казіно пайшло на прынцып і вырашыла цябе абнуліць, гэта абавязкова адбудзецца, калі не выйдзеш вчасна з гульні.)
@thee4
І адзін раз бачыў “такую” гульню за мультыстолам. Гэта быў добры гульцы, але не адчуў момант. У яго, што ні спін, то быў “цёксты” або вельмі “цёксты плюс”, ён гуляў двума камплітамі і плюс страхоўка… Спачатку гуляў па сваёй гульні, а потым спыніў гульню і проста глядзеў, часам рабіў нічога не значачыя стаўкі, шоб не выкінулі з-за стала). Гульня была запамінальная, у той час для ставак часу было дастаткова, каб зрабіць складаную стаўку і не адну. Але гэта зорная гульня працягвалася недаўга, потым казіно пайшло ва-банк і пачало мяняць дылераў кожныя тры спіны запар (хоць гэта парушэнне правілаў казіно) – яны гулялі адкрыта супраць гэтага гульца і вынік не прымусіў сябе доўга чакаць. Сумна было бачыць усё гэта! Напэўна таму гуляю па нязначных стаўках і не ганяюся за вялікімі выйгрышамі)
@thee4 Я, напрыклад, проста не дзеля нажывы, а дзеля «азарту» і гульні! А там ужо як матуля «Фартуна» табе ўсміхнецца:)
@thee4 Так, згодзен, што казіно “Агрэсіўна” гуляе супраць нас, мы ж таксама не навічкі і выкарыстоўваем сваю “Тактыку” гульні. Я таксама выкарыстоўваю “Хібныя” стаўкі каб больш запутаць “Руль”, а калі прыходзіць прыдатны момант, то пачынаю таксама “Моцнай” рукой гуляць “Халоднакроўна”:)
@endo0
Так ты амаль прафі, так усё класна расклаў па палічках… А цяпер застаецца галоўнае – дачакацца моманту, калі Фарт пакладзе сваю руку табе на плячо!
@thee4 Я памятаю, ты расказваў гэтую гісторыю, але тут мужык сам вінаваты, тым больш, як ты казаў па стылю гульні ён быў падобны калі ўжо не на прафесійнага гульца, дык на вельмі добрага гульца ў рулетку. Бачачы, што казіно адкрыта гуляе супраць цябе і ты ўжо ў добрым плюсе – “Уставай і ідзі са стала!”
@reddog123
…Як у яго ішла гульня па-пачатку не ведаю, не бачыў, можа ён проста вярнуў частку грошай, а можа “тупа” паверыў у сваю выключнасць і паехала.. Апісаў толькі тое, што застаў, трохі плюсавай гульні і калі яго “прыміцілі”….
PS. А расказаў для таго, каб гульцы ведалі, трэба выхоўваць унутраную дысцыпліну і не паддавацца азарту. І яшчэ, калі ты навучыўся добра гуляць, гэта ўсяго толькі палова справы…)
@thee4 Што ёсць, тое ёсць!:) І невялікую штодзённую выручку вельмі цяжка дабіцца)Варыянты, канешне, ёсць, на завод ісці🤣🤣🤣
@endo0
Згодзен, за прафі гаварыць не будзем, як і за “шпілевых”)… Сам – аматар пакруціць руль, раней у “прэф” даволі нядрэнна гуляў – “часам” бачыў прыкуп, бывае і наступны нумар на рулетцы, але… А саму гульню не разглядаю як артыкул даходу, а як забаўку. Хаця дзе-небудзь глыбока ў душы дагэтуль “сядзіць” гэта невыкарасьвальнае жаданне зірваць банк у казіно!… Ну а далей, “як карта ляжа”)
@thee4 Так я проста пасабярыўся:)))Толькі ідыёты лічаць, што рэальна можна стабільна зарабляць кожны дзень у казіно і БК!🤣🤣🤣Рана ці позна будзе зліў! Але дзе зноў узяць сродкі на гульню ў казіно, трэба зарабіць на заводзе🤣🤣🤣. Калі гэта з табой пастаянна адбываецца, дык ты сапраўдны “ЛУДОМАН”🤣🤣🤣
@endo0
Не не скажы) Раней, калі да гэтых стрымероў казіно зацягвала гульцоў, выкарыстоўваючы бездэпы, можна было амаль на рэгулярнай аснове быць у плюсе і нават некаторы час жыць з гэтага, а цяпер…))))
@thee4 Хаця на дюжыны амаль не гуляю, хаця магу як бы блытаць анлайн-казіно, змяншаючы плошчу стаўкі на полі рулеткі…
Тое ж праўда, а ты зараз з трыма фішкамі на стале гуляеш?
@endo0
Блытаць казіно рознымі стаўкамі – гэта святое. ) А то што можна рабіць мінімальную стаўку спачатку на роўныя шанцы, калі не трапіў, то потым на дюжыну і далей. “Звужаць” – нармальная тэма, дазваляе доўга не злівацца, часам нават можна ў “плюсік” сыграць)
@thee4 Так я проста цытую твае словы, гэта ж! А ты ж там гуляеш у казіно “Profit” з “КЧ”
@endo0
Гэта “мая” заўважыў адразу, як толькі “егорка” прапанаваў сябе ў сябры двойчы). Вось толькі не разумею навошта, ці сапраўды спрабуеш “троліць”? Ну ну)
@thee4 Ды не! Ты проста занадта глыбока капнуў! Без абраз! Я наадварот, хацеў проста пагаварыць пра “СУЖЭННЯ”, каб у гульца было больш шанцаў на выйрыш. Заўважыў такое яшчэ, што калі казіно пачынае гуляць супраць цЕбе, то можна і гэты шанц скарыстаць! Гэта ж заментно адразу, як толькі пайшлі серыі нЕўдач!
@endo0
… Абражацца перастаў адразу пасля садка, проста раблю высновы.
PS. Як толькі добра падняўся ў адносінах да дэпа і бачыш, што казіка пачынае “граць гульца”, лепш за ўсё зрабіць САМЫ ПОЛНЫ СТОП! Няхай ШІ казіка угамоніцца і пераключыцца на больш паспяховага гульца)
@thee4 Часам спецыяльна праваджу рулетку доўга, гуляючы толькі на чырвонае, напрыклад, пакуль не пачне ставіць толькі на чорнае, а потым стаўлю буйную стаўку. Напрыклад, ставім па 10 рублёў, а калі пайшлі чорныя, то стаўлю 1000 р. Калі спрацавала, то выхожу, а калі не – працягваю ўжо дробна ставіць на чорнае. Потым УЖО чакаю поле чырвоных лікаў і калі лікаў будзе шмат, то стаўлю 2000 р. Вось такі ў мяне доўгі “МАРТЫНГЕЙЛ” атрымліваецца:) Гэта не пасава для зарабляння грошай, а проста чарговая разнавіднасць знакамітай сістэмы “Мартынгейла”:)
@endo0 Саша, гэта ўжо не разнавіднасць Мартынгейла, гэта ўжо твае асабістыя гульнявыя тактыкі!
@gans2115 Так, асабістая гульнявая тактыка з прымяненнем сістэмы “Мартынгейл”:)
@endo0
Калі ў цябе такая паспяховая тактыка і стратэгія гульні – працягвай рызыкаваць. Роўныя шанцы – гэта не мая тэма і не важна, гэта рваны агрэсіўны Мартын або анты-Мартын).
…Рулетка яна такая – непрадказальная ў сваёй пастаяннасці! То больш за 20 запар чырвонага “выкіне”, то больш за 15 адной дюжыны, часам двух зайцаў “склеіць”. То тры аднолькавых лікі “адкрые”, а можа і четыре запар “засвяціць”)
То больш за 20 падрад чырвонага “выкіне”, то больш за 15 адной дюжыны
Так, для мяне і маёй стратэгіі гэта гэта проста “Смачны кавалак”:))), а для кагосьці гэта “Піпец”:)))
Гэта напэўна за цябе казі яшчэ толкам не браліся(арганізаваць абрыў сувязі – лёгка, то «выйгрышную» стаўку не прыняць ці вынік спіну адмяніць, ды шмат чаго яшчэ – там свая рука, уладыка), вось і ўпэўнены ў сваёй геніяльнасці)