Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
342,080 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@endo0
Мне здаецца, рулетку трэба гуляць толькі ў лайв, там хоць бачна, што адны і тыя ж лікі ў ўсіх казіно падаюць
А ў звычайныя з-за сваіх заганаў не змог бы ) Хаця некалі вельмі даўно нават паднімала ў звычайнай, але ўсё роўна не давяраю
@thee4
толькі заўважыў твой адказ
зараз прачытаў гэта і нават захацелася развіваць яе)
заўтра пачынаю хаха, надвігае на мяне лудоманства)
Не аматар лайв гульняў , не зачапляе як то занадта нервова ў гэтых гульнях )) граю ў слоты на чиле 😁
Я ненавіджу гэтую лайв рулетку, бо ў гэты раз граў зноў і пастаянна знікае сувязь. Толькі пачнёш гуляць нармальна і на табе, блін гэта пі…ц нейкі😬🤦♂️
Датрулетка такое сабе, на любіцеля, ды хутка бабкі страціць можна, чуйка павінна быць добрай для гэтай справы, вядома не пра мяне)
@letyaga92 хутка грошы страціць – так, гэта так. Але і падняць хутка можна, там 50/50, раней зацягваўся рулеткай) але зараз зусім не заходжу)
@olvlav
Табе так толькі здаецца, гэтая праблемная тэма ўжо неаднаразова ўздымалася! Калі ў адным казіно, дзе гуляеш, у табліцы выпаўшых нумароў паказаны адзін шэраг лікаў, а ў іншых казіно таго ж правайдэра гэты шэраг адрозніваецца. Хаця той жа дзень, той жа час, той жа стол і той жа дылер)
@letyaga92
Грошы можна прайграць усюды, не толькі ў рулетцы…. А за ЧУЙКУ правільна думаеш. Бо для гульнявых, гэта наша УСЁ! Адмаўляючы яе, нават не варта думаць пра гульню, не кажучы пра тое, што “сясці” і гуляць!
А як вам новая прасунутая!:) лайв рулетка ад “Amusnet” 120x Dynamic Roulette? Холастыя пракруткі ёсць і выпадковыя іксы на пастаўленыя лікі яшчэ могуць выпасці!:)))
@endo0 Вельмі падабаецца, заносіў з капеек, так што рэкамендую )
@endo0
Не магу нічога сказаць…) Мая больш па «класіцы», дзе выйгрыш на лік 36 да 1! А там, як я зразумеў, дадатковыя выйгрышы з «тоўстымі» КУ. Ну а, калі не выпалі лікі, якія «прапануе» казіно, то выйгрыш будзе са КУ=20 і ніжэй, ніжэй нават да 15, хоць можа і яшчэ менш)
@thee4 прывітанне. Адправіў запыт на сяброўства табе)
@informator86
Турак, так, сам палюбляю паднімаць да мінімальнай сумы вываду з дробязі) і…. І не толькі ў рулетцы, бывае, каб развеяцца – магу і слоты крут@нуць (ад 5 да 10 спінаў, максімум да 15). Упэўнены, калі слот “хацеў” парадаваць і мяне, і сябе, дык няхай гэта будзе ўжо на першыя хвіліны ці адразу тут жа!)
У гэтую тэму дадам, што граў хоць і не ў рулетку, а ў нардбол, таксама з трансляцыяй, дзе мужыкі кубікі кідаюць, мне там выпала 7 разоў запар нятотнае, каб не хлусіць, пасля гэтага я моцна расчараваўся і больш у падобнага роду лайв-гульні не гуляю.
“Верагоднасць выпадзення нятотнага ліку 7 разоў запар складае (1/2)^7, што роўна 1/128 або прыкладна 0.78%”
Раней трохі гуляў у рулетку, цяпер не гуляю. Занадта яна мяне захоплівае, заліць увесь баланс – не праблема. Слоты або стаўкі чамусьці не выклікаюць такога азарту, а вось рулетка…
Адзін з лепшых рэжымаў гульні ў казіку, калі ў лайв-рэжыме. Заўсёды ўпэўнены ў яе сумленнасці. Апошнім часам не гуляю, але калі б нуль у якой-небудзь рулетцы прыбралі, заходзіў бы) А то ён у мяне часта зліваў))
@maltsevic Вядома, калі гуляць на роўныя шансы, як многія гуляюць, то зліваюць часцей, чым гуляць на лікі. Уся розніца ў “МО” – матэматычнае чаканне. У слотах гэтак жа. Напрыклад, слот з нізкай, сярэдняй, высокай і вельмі высокай валатыльнасцю. Усе дзе рознае “МО” на буйны выйгрыш)
@endo0, кажуць, у блекджека РТП 100%, гуляе казіно ў 0. Па крайняй меры ў фізічным.
@roull казіно гэтую тэму даўно прасекла і не дасць зрабіць догон
@tl777888, дасць, калі мільярды не ставіш, ліміты вялікія ў большасці сэрвісаў, проста пытанне ў тым, як хутка ў цябе грошы скончацца
@igor9555 а ты куды дзяўся то? Я ўжо стаў перажываць! Ты ж усё жывот, жывот, мой жывот, лячыцца і ўсё такое, вось я і падумаў неўжо ўсё, на той свет 💡 адправіўся:)))
Як справы? Як жывот, як лячылі, клізма ці праз рот:)))) Давай лепш сябраваць са мной, навошта табе thee4, ён культурны, ветлівы, а я змагу цябе ху…ць час ад часу, так бы мовіць буду трымаць цябе ў тонусе, ну каб не расслабляўся! Заязджай увогуле ў Піцер, пішы ў прыват я табе адрас дам, давай сябраваць:))) Тут жа з Менска фігня праз Пскоў, я сур’ёзна Ігорян!
@brabrobrob
Не-не, не ведаю, мая б не была такая катэгарычная… У лайв-рулетцы з дылерам даволі часта “некто” робіць уразку “левых” вынікаў спіну, але самае абіднае, што потым краёў не знойдзеш.
І ў найлепшым раскладзе, калі рабіў запіс гульні з некалькіх казіно або сябры дапамагалі рабіць “кантрольную закупку” ў іншым казіно гэтага ж правайдэра за тым самым сталом – то табе тупа вернуць праіграную стаўку, а могуць ад “шчодрасці” накінуць бонус(які ты паспяхова сольеш)
@igor9555
… Напэўна адмовлюся ад такой сяброўства! Бо ўжо адзін “мышаня” папрасіўся ў сябры, а потым… прыгнуць дэрмом (добра, што не патрапіў), ну і пайшоў па анГельску)
@thee4 Паглядзеў фота. Магчыма такім чынам яны спрабуюць “Збалансаваць” або “Кампенсаваць” выдаткі і даходы казіно. Я і правайдара таксама маю на ўвазе. А які гэта правайдар гульняў?
Мне здаецца што рулетка самая крайняя стадыя лудаманіі ў параўнанні са слотікамі і г.д.😁 Понятна што замазаць можна ўсюды, але тут верагоднасць павышаецца ў разы, чыста маё меркаванне, і ўлічваючы нашы тэхналогіі зараз ну хрен ведае. Азарту болей канешне і эмоцый, але і бабло зліваецца вельмі непрыкметна і з вялікай хуткасцю