Ваша меркаванне аб гульні ў рулетку ў лайв-казіно
Мы любім рулетку!
|
15 February 2025
ад
igor9555
|
2,235 Адказаў
|
341,904 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@endo0
Сам не гуляю ў рулетку на роўныя шанцы, тым больш па Мартыне не бачу сэнсу… Усё адно ўдрапішся ў ліміты (ставак, стала), рызыкі пачынаць з сацыяльных ставак, а потым гуляць па прагрэсыі ставячы круглую суму – гэта шлях у нікуды. І не важна, якая гэта рулетка.
Адначы ў жыцці бачыў адну дзяўчыну, якая гуляла на роўныя шанцы ў рулетку і была ў плюсе. Яна гуляла большую частку флэтом, ну можа адзін раз падвойвала стаўку, але гуляла ў наземным казіно яшчэ тады… У яе сістэмы ніякай не было – думаю, гуляла па чуйцы.
@endo0
Рулетка ад NetEnt, аднойчы была нядрэннай.., падабалася паграваць у ПФ, але ўдавалася паднімацца ад 15% да 30% максімум(зручная, бачна, што яе рабілі з разуменнем, для рулёвых). Але пакуль яе не прыкупіў Evolution).
Паіграў я пару разоў у рулетку, але чамусьці няма такога азарту, як у слотах.
@thee4 Так, пагоджуся, што рулетка патрабуе велізарнага цярпення і дысцыпліны пры гульні “флэтам”. “Чуйку” сюды лепш не ўключаць, а то можа атрымацца💩
І ўсе намаганні на доўгай адлегласці могуць апынуцца ў канаўцы😁
@motorv
…Калі пачынае з’яўляцца азарт і не важна ў якую гульню ты граеш, то трэба адразу “ўключаць” сваю галаву… А то можаш застацца ў адных “трусах”))
@endo0
Калі раней была магчымасць гуляць па почырку дылера, тады гуляў флэтам… Нават на доўгай дыстанцыі можна было заставацца ў плюсе, упэўнены, гульня флэтам у рулетку з дылерам, робячы стаўкі пасля кідка дылера – гэта якраз тое!
асабіста мне яны не падабаюцца я даўно ў іх не гуляю )))
У лайвах толькі грошы можна страціць
@thee4 Ага, можа і новую версію чужых бы смастачылі, пакуль дзеньжата круціліся. Не па тэме, канечне, прабачце, але…што значыць “Тебя4”?
паспрабавала пару раз, не выйграла, болей не заходзіла
@sergej22
Згодзен, што апошнім часам гульня стала мінусавай тэмай! Яны нам “круцяць кіно”, а мы жывём надзеяй… Але, на жаль, плацім рэальныя грошы за “прагляд”, на які не можам паўплываць)
@grin1986
Згодзен, як то ўсё змянілася і далёка не ў лепшы бок для гульцоў. Ды і ўвогуле, нават прывыкаць не хоча@, так што прыходзіцца “падзабіць” на гульні з лайв-дылерамі. Вось бо не ты гуляеш там у лайве, а цябе гуляюць! Ну а быць “донаром” казіно, ой як не хочацца!”
Цалкам згодзен . Таму гуляю ў слоты і ў покер.
@dimagrig Кожны вольны ў сваім выбары!)
PS. Тут аматараў пакруціць слоты і пагуляць у покерок дастаткова шмат. а вось “рулевых” – думаю одной руке хватит, хоць можа хто- то і шыфруеЦ@)
@motorv увогуле ў лайвах не бывае азарту , атмасфера праз чур сумная
@dikii1 хз, ікс 50 памнажэнне і ўсё
@dimagrig я ў покер спрабаваў гуляць, шось усе разы зліў, напэўна не везе
@thee4 самае абіднае, калі перакочваецца твой сектар у Крэйзі Тайме з памнажэннем
@fetisovdenis
“Мая” перастала абражацца, як толькі пакінула дзіцячы садок). Вядома, калі “пералёт” непрыемны – згодзен, а ці парадуе, калі будзе “недалёт”, адказ відавочны.
Тэма лайваў небяспечная,але ў прынцыпе калі любіш рызыкаваць то можна і падняць
@abrikos я памятаю фішкі пераблытаў маленькія з вялікімі і выйграў, так рады быў
@fetisovdenisну вось і я пра тое ж, лайвы чыста па фарту, але і падняць люта можна, нават калі памыліўся)
@fetisovdenis. Класна, гэта быў “фарт”
І што з выйгрышам зрабіў, ці… Ці, як большасць, не змог спыніЦ@ і ўсё заліў назад у казіно)
@thee4я звычайна вывожу ўсё, што вышэй, а дэп пакідаю
Вельмі даўно ў лайв-рулетцы ўдалося адыграць бонус у нейкім сраным Вулкане, і нават вывелі) Да дагэтуль памятаю. Каб падняць на ёй, увогуле ў лайвах, я дакладна не палезу. Але калі б цяпер можна было дзе-небудзь адкручваць у ёй… Было б супер.