Ваш любімы софт
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
19 September 2015
ад
yapro123
|
211 Адказаў
|
74,464 Прагляду
|
8 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дарэчы, наконт ривал, раней зусім не цярпеў, але цяпер яны дадалі новыя, даволі нядрэнныя слоты
PLAY7777, QUASAR, гэта з топчыкаў з новаматам
Паглядзеў на luckystreak , прыгожае казіно… Але як зразумеў час на стаўкі зусім мізытны ўсяго 10 сек, ды і мова камунікацыі ангЕльская.) Так атрымалася, што пераважна, пакуль пераважна гуляю з рускай падтрымкай (ГФ і БинХ), дзе «рега» без указання асабістай інфы і дзе час на стаўкі 30 і больш сек, ліміты сталоў і ставак шырокія і вывад без праблем – без дакументаў)
PS. Спадзяюся завуаляваная назва казіно не будзе лічыцца рэкламай…
растлумачце хто-небудзь пра Ігрософт
ці ёсць “ліцэнзійны” у анлайне?
НЕТЕНТ – за якасць відэа і аўдыё афармлення, ну і насыпаюць бывае па-даросламу
Адно – гэта прыгажосць, іншае – надзейнасць і стабільнасць. NetEnt прыгожы (хаця кажу за ўсе прыгожыя відэаслоты), але есць у камп’ютара проста капец колькі рэсурсаў і падлагваецца (i5 на ўбудаванай графіцы intel 4000 + 8gb ОЗУ + SSD). З якіх часоў флэш-гульні сталі забіраць столькі рэсурсаў? Таму пакуль юзаю уродлівы мікрагеймінг, ды не вельмі прыгожы, але без тармажэнняў і завісанняў))
Мікрагэймінг! Толькі гэты софт мне насыпае))) дзякуючы яму я яшчэ гуляю ў анлайн-казіно
Мікра – гэта мае самыя любімыя слоты. На жаль зараз шмат падробак у гэтага софту. Паявіліся якіясьці пасярэднікі і іншыя горы бізнесмены, якія прапануюць гульні нібыта ад кампаній мікра, але яны па маіх назіраннях не такія якасныя як сапраўдныя. Сапраўднымі я лічу тыя, якія прайграваюцца прама з сервераў Мікрагеймінга. А астатняе – усё гэта флэш-эмулятары, як у многіх нібы модных цяпер казіначак, з таннымі ліцэнзіямі, такіх як Зігзаг, Арго, Маліна і г.д. Кампанія Мікрагеймінг прызнаны лідэр гульнявога софту і свае сапраўдныя слоты не раздае якойсьці канторам з нясерйознымі ліцэнзіямі. Яны берагуць сваю рэпутацыю і супрацоўнічаюць з арганізацыяй ECOGRA. А па факце ў яе ўваходзяць амаль ўсе казіно са загружальным софтам Мікрагеймінга. Гэта значыць у каго няма такога софту і не маюць сапраўдных слотаў ад мікра.
ёсць. зайдзі на іх сайт (знойдзеш праз Яндэкс) там паглядзі як сам софт зроблены, гэта першы прыкмет як адрозніць. там жа і серв можаш паглядзець. ўбівалі іх софт усяго ў пару-тройку казіно. можаш таксама ім напісаць, думаю дадуць спіс казіно з іх софтам. а так на маліне напрыклад ёсць ліцуха іх, але само казіно Мороженка, так што лепш пашукай яшчэ.
калі дызайн не як у іх на сайце (іншыя кнопкі і іншае), то левак.
аналагічна)) калі для пад’ёму – то гэта лепшы софт як і Новомат. а калі для эмоцый, прыгожых і захапляльных бонусаў (хаця і з капейкамі_), то Нэтент)))
Amatic-дае, не тупіць, не раздражае) а так яшчэ netent добры і microgaming нядурны
Netent самы любімы вытворца гульняў 😏 у гульнях бывае вельмі добра насыпае 😏
мне падабаецца yggdrasil за яго прыгожы дызайн)
Раней з пяной у роце спрачаўся,што лепш за NetEnt няма.Цяпер як-то скланіўся ў бок Amatic і Endorphina.
Відаць падлы ўплыў SoftSwiss дзейнічае.
Вядома ж Мікрагеймінг самы любімы правайдэр,менавіта ён хаця б нешта насыпае.
Усё што датычыцца максімальных заносаў несумненна мне больш падабаецца Microgaming, але апошнім часам схіляюся да Endorphina. У Endorphina можна адразу зразумець, гуляе софт ці не, 3-4 гульні па 50 спінаў раблю і разумею, ці варта сёння ў гэты софт замазывацца ці не, так сама справа і з Amatic.
Заўважыў, што не пішуць пра софт EGT і Habanero – часам заглядаю ў яго і, на мой погляд, софт мае вялікую перспектыву.
На сённяшні дзень перавагі аддаю Аматыку.
🔗
як толькі з’явіліся bitcoin-казіно, адразу ж палюбіў софт endorphina
У мяне любімы софт – Нетэнт, ну паглядзіце самі – афармленне слотаў, анімацыю, візуальныя эфекты і г.д. + у Нетэнце можна быць найбольш упэўненым у працы ГСЧ (я праводзіў тэсты). Ну і, канешне ж – Спейс Варс руліць! Хаця і ў Microgaming ёсць вельмі годныя слоты!![]()
Я ўсё ж такі аддаю перавагу Netent.Проста там часцей выйграю. Microgaming, таксама добра. І, магчыма, Amatic).
Нетент, напэўна, аддаю перавагу.
За NetEnt прагаласаваў, мне больш па душы сярэднядысперсныя слоты гэтага вытворцы. У Microgaming таксама гуляю, але ў асноўным на ўдачу, не засядаю ў слотах ад мікра, бо можна сур’ёзна памазацца і не дачакацца аддачы. А ўвогуле многа нядрэнных правайдэраў, NYX падабаецца і яшчэ некалькі. Самы нелюбімы – Play’n Go, можа жраць як Microgaming, а аддаць потым, як Play’n GO :)))
Аматик, игрософт,Микра – раз і назаўсёды😉
Мне падабаецца мікра, добры дыяпазон ставак у слоты ды наогул, у мяне там часцей атрымліваецца выйграць 🙂
Больш цікавыя бонускі і прыгажэйшыя картінкі, канечне Netent)) але па аддачы вельмі слабаваты, аддаю перавагу слотам
Big Time Gaming
Microgaming
play’go
Усе гэтыя слоты – анімацыя для гульца, вынік і выйгрыш ужо вырашаны пасля націску кнопкі), мне падабаюцца слоты, якія насыпаюць, часам балуюся, катаюся ў казіно пасля покера). З-паміж правайдэраў(вытворцаў) вылучу Endorphina, Microgaming, EGT, Betsoft, NetEnt.