Ваш любімы і нялюбы гульнявы аўтамат
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
20 April 2016
ад
Melbourne
|
117 Адказаў
|
30,330 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У Book of Ra прайграўся. Таксама прайграўся ў Crazy Monkey, Angry Birds і Resident
Любімы Dog House, не любімы Sweet Bonanza, у мяне там 0 выплатных
Любімыя – гэта там, дзе былі заносы, а гэта dog house, big bass праходжанне ўсіх узроўняў рыбакоў, wild west, minotaur, sugar rush, gift santa. Шмат слотаў, адны далі выйграць, іншыя проста па настрою
@snowwinner
Купныя бонускі ў звычайнай Bonanza і ў Bonanza 1000 заўсёды пустыя. Як з шансамі на тысячную бомбу, так і звычайная – акупнасць на нізкім узроўні
Адзін з маіх любімых слотаў – Raptor Doublemax ад Yggdrasil Gaming. Люблю гэты слот за яго задумку і афармленне, а таксама нядрэнныя выйгрышныя сумы ў бонусных гульнях.
@nikita71 мой самы любімы – гэта Мінотавр ад Endorphina, а таксама rise of giza powerchance, thor ад Pragmatic
Не любімы слот – усе разнавіднасці рыбалкі, любімы wild west Megaways, хоць і зліў там нямала)
@snowwinner бонанза чыста боль таксама самы ненавісны слот, самы любімы, напэўна, Мінотавр Endorphina
@vrodezdes не любімы ўсе алімпусы, любімы напэўна Wild Bounty Showdown ад PG Soft кучу кашэрных спінаў там лавіў
Любімыя слоты – амаль усе еноты ад хаксоу , часта заносіў там
Самыя нелюбімыя – гэта пра рыбаловаў ад Pragmatic, туды ж сабакі, а любімыя на дадзены момант – гэта ад правайдэра 1spin4win
Добры дзень, як па мне мне падабаецца правайдэр Эндорфіна.
ад Belatra ёсць шмат класных слотаў, якія яшчэ і заносяць
Раней Voodoo падабаўся – адмываў некалькі разоў бездэп толькі праз яго – цяпер нічога ўжо не фурычыць)
Люблю аўтамат, які дае, і не люблю той, што жрэ.
Мун принцес 100 ад пнг і не люблю зеус оф один ад прагматика.
Цяпер маім любімчыкам стаў sugar rush. Учора купіў у ім шмат бонусікаў і вельмі шмат разоў ён акупляў мяне
Любімы слот 888, не люблю ўсе рыбалкі, разводняк яшчэ той, іксоў няма а сабраць шэраг гэтых браканьераў немагчыма))
Любімы – Sweet Bonanza класічная
Нелюбімыя – усе фруктовыя слоты без бонусных гульняў, сумна і па-старому.
@brabrobrob
І ў Sweet Bonanza аддача ёсць, а ўвогуле прыкольны слот, з фруктамі падабаецца, а ўсе астатнія з фруктамі – не, ахахах
dog house megaways і oktoberfest amatic)як то так
улюбёны – Book od Dead. а самы галімы- Joker ад Betsoft.
Любімы – fire joker 100
не любімы – mummyland treaures
Gates of Olympus мой не любімы, а любімы Stockholm syndrome
бясіць слоты, дзе калі выпадаюць бонусы няма нават 10×, напрыклад бонуска за 10$, а дае 20 цэнтаў.
Адзін з любімых Sugar Rush, не любімы Sweet Bonanza