Усе роялі!?
Агульныя пытанні
|
21 мая 2026 г. у 01:46
ад
hawk
|
101 Адказ
|
4,675 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Каму-небудзь выводзяць ці пакуль маўчанне?
@dmitry1986 мне здаецца, яшчэ нейкі час будзе глуха
@andrej83 дый я б зразумеў, калі б раялы былі прама топамі, у якіх няма канкурэнцыі, але не ж, поўна казіно нашмат лепшых за раялаў
Перастаў актыўна гуляць у роялах, тады калі яны змянілі бонусную палітыку. Гуляю толькі першым дэпазітам, калі адкрываюць сваю новую шарагу. А калі іх сетка зачыніцца, шкадаваць не буду, ёсць значна больш годныя ўстановы.
@lemonad83 а ёсць што новае ў іх сетцы паплюзіць?
@loveohlove Цалкам магчыма, ёсць і лепшыя, але ў іх ёсць як мінімум адзін тоўсты плюс, яны выводзяць практычна імгненна. Самы хуткі вывад з усіх, у якіх я гуляў, а гэта штук 15 дакладна. А так усе казіно плюс-мінус аднолькавыя.
Падтрымка ў некаторых казіно гэтай сеткі піша, што ўсё працуе ў штатным рэжыме.
Слава Богу, што ўсё)
@virus71 гэта ўжо зусім не плюс у 2026 годзе, гэта стандарт, многія казіно так робяць. У сеткі роялаў плюсаў практычна не засталося, пасля таго як яны сапсавалі сваю бонусную сістэму.
@lemonad83 Уолт увогуле не ўсе. Ды і не так. Пераважная большасць выводзіць на працягу 12 гадзін-сутак, а некаторыя і больш. Так што не трэба мне расказваць. Ну або назаві казіно, якія рэальна выводзяць на працягу гадзіны-дзвюх і не на крыпту якую-небудзь, а на карту.
Ну што там, роялі варушацца ці ўжо канчаткова мёртвыя, хто ведае?
@lexantim спецыяльна не сачу, але і выпадкова пакуль на якія-небудзь навіны пра іх не натрапляў
@lexantim калі новае казі адкрыюць, то пачнуць варушыцца, а так пакуль няма ніякай інфармацыі ад іх, не варта і круціць там пакуль увогуле😁
@bodiart Адзіна правільная парада)
@bodiart Ну, падобна, так і ёсць) Ладна, фіг з імі)
Нібыта зноў запрацавалі , пачалі выводзіць
@rustem777102 нейкае канкрэтнае казіно ці проста ўся сетка?
@rustem777102
адкуль інфа?, я думаў ужо ГГ
@rasjkeee людзі ў тг пісалі )
Ды і ў іх у афіцыйных каналах пасты з бонусамі на дэп
@rustem777102 раней суперказіно былі. шкада, што ў іх такая сітуацыя цяпер
@lemonad83 цалкам падтрымліваю! Наадкрывалі шараг, каб выманіць капейчыну з нашых крывёю заробленых грошай. Сетка ператварылася ў пеўнікаў.
@urbanjungle Сёння нават у навінах паказвалі затрыманні)), праўда, не назвалі, што гэта была менавіта гэтая сетка, але дакладна па іх вялася праца, там, відаць, вырашылі паказальна зрабіць гэта на іх. Іншыя пакуль працуюць, хоць ненадоўга, у РФ весці такую дзейнасць стала неверагодна складана.
@goldking а па якіх навінах паказвалі? які канал?
@rustem777102 я ўсё ж пачакаю, паназіраю збоку, пакуль не будзе 100% упэўненасці, што ўсё нармальна))