Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
Каму-небудзь выводзяць ці пакуль маўчанне?
@dmitry1986 мне здаецца, яшчэ нейкі час будзе глуха
@andrej83 дый я б зразумеў, калі б раялы былі прама топамі, у якіх няма канкурэнцыі, але не ж, поўна казіно нашмат лепшых за раялаў
Перастаў актыўна гуляць у роялах, тады калі яны змянілі бонусную палітыку. Гуляю толькі першым дэпазітам, калі адкрываюць сваю новую шарагу. А калі іх сетка зачыніцца, шкадаваць не буду, ёсць значна больш годныя ўстановы.
@lemonad83 а ёсць што новае ў іх сетцы паплюзіць?
@loveohlove Цалкам магчыма, ёсць і лепшыя, але ў іх ёсць як мінімум адзін тоўсты плюс, яны выводзяць практычна імгненна. Самы хуткі вывад з усіх, у якіх я гуляў, а гэта штук 15 дакладна. А так усе казіно плюс-мінус аднолькавыя.
Падтрымка ў некаторых казіно гэтай сеткі піша, што ўсё працуе ў штатным рэжыме.
Слава Богу, што ўсё)
@virus71 гэта ўжо зусім не плюс у 2026 годзе, гэта стандарт, многія казіно так робяць. У сеткі роялаў плюсаў практычна не засталося, пасля таго як яны сапсавалі сваю бонусную сістэму.
@lemonad83 Уолт увогуле не ўсе. Ды і не так. Пераважная большасць выводзіць на працягу 12 гадзін-сутак, а некаторыя і больш. Так што не трэба мне расказваць. Ну або назаві казіно, якія рэальна выводзяць на працягу гадзіны-дзвюх і не на крыпту якую-небудзь, а на карту.
Ну што там, роялі варушацца ці ўжо канчаткова мёртвыя, хто ведае?
@lexantim спецыяльна не сачу, але і выпадкова пакуль на якія-небудзь навіны пра іх не натрапляў
@lexantim калі новае казі адкрыюць, то пачнуць варушыцца, а так пакуль няма ніякай інфармацыі ад іх, не варта і круціць там пакуль увогуле😁
@bodiart Адзіна правільная парада)
@bodiart Ну, падобна, так і ёсць) Ладна, фіг з імі)