Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падпісвайцеся на нашу рассылку навін
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
4LUCK - незалежная крыніца інфармацыі аб анлайн-казіно і гульнях анлайн-казіно, не кантраляваны якім-небудзь аператарам азартных гульняў. Усе нашы агляды і кіраўніцтва створаны сумленна, у адпаведнасці з лепшымі ведамі і меркаваннямі членаў нашай незалежнай экспертнай групы; аднак яны прызначаны толькі для інфармацыйных мэт і не павінны разглядацца як юрыдычная кансультацыя і на іх нельга спадзявацца. Вы заўсёды павінны пераканацца, што адпавядаеце ўсім нарматыўным патрабаванням, перш чым гуляць у любым абраным казіно.
Copyright © 2026 4LUCK. Усе правы абаронены.
У Ириске цяпер у чаце дапісаліся. Пытаюся літаральна “слыхаў, вас мусара набуталiлі, казіно працуе?” За хвіліну адказалі “сiтуацыя пад кантролем, можаце смела гуляць”. Але депануць як-то я не рызыкую.
@staryydrug
Ну я б таксама не рызыкну.
Увогуле Ірыс мусіў афіцыйна выйсці 1 чэрвеня. У маі далі рефкі тым, хто па revshare, а з чэрвеня стрымераў павінны былі закупіць за фіксу. Відаць, ужо не закупяць)
@staryydrug ага, лепш бы выйгрыш з форума налічылі, ужо другую тыдзень мазгі маюць
Мда. Сёння казіно запусцілася днём на гадзіну, паспеў падняць дзесятку і вывесці, пасля гэтага зайсці ўжо не магу, не загружаецца. Пашанцавала)
@misha55
Ліст з прапановай зарэгістравацца прыслалі яшчэ ў канцы красавіка з бездэпам на 150 спінаў і адыгрышам х40 за свае )
Як прыняць, так могуць. А як вывесці – напішыце пазней))
Пісаць скаргу пра вывад, як мне здаецца, бессэнсоўна. Яно вісіць з пятніцы.
@virus71 гэта ўжо ў цябе праблемы, сайт працуе як звычайна
@poteskinsergej7 з чаго б гэта? Усе сайты і іншыя казіно працуюць без праблем, як звычайна. Не загружаецца толькі гэта (прычым часам можна злавіць), але праблемы на маім баку. Логіка супер.
Усё нармальна працуе.
@virus71 ну ў мяне ўсё цудоўна працуе, па майму, судзячы па скрыншотах вышэй і паведамленнях у чаце ТГ у іншых таксама ўсё нармальна. Аб праблемах з доступам пішаш толькі ты. Калі табе такая логіка незразумелая, гэта твае праблемы, будзь здаровы