У Вялікабрытаніі працаўнікі гатэля выйгралі 1 мільён у джэкпоце EuroMillions

5 снежня 2023 г. ад | 3 Адказу | 271 Прагляд | 1 Рэакцыя
Адказаць у тэме Абмеркаванне
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 642
Публікацыі
32 865
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

У Англіі супрацоўнікі гатэля выйгралі 1 мільён фунтаў стэрлінгаў у латарэі EuroMillions.

13 шчасліўцаў – афіцыянтаў, супрацоўнікаў офіса, абслугоўваючага персаналу і спа-цэнтра – займаліся арганізацыяй вечарын і перапынкаў для гасцей. Але цяпер пасля сваёй перамогі яны плануюць для сябе маці ўсіх калядных вечарынак.

Сіндыкату, які працуе ў гатэлі Ye Olde Bell у Рэтфордзе, Нотс, у гэтым годзе спатрэбяцца панчохі пабольш, пасля таго як кожны з іх атрымае 76 923 фунта стэрлінгаў. Лідар сіндыката Дарэн Гарган, 52 гады, ужо выдзеліў частку свайго выйгрышу на зімовае падарожжа сваёй мары ў Лапландыю, каб сустрэцца з Дзедам Марозам.

Дарэн, менеджар па абслугоўванні гатэля, сказаў: «Як спяваецца ў песні: “Гэта самае цудоўнае час у годзе”. Відаць твары ўсіх, хто заўсёды шмат працуе, але цяпер таксама будзе шчодра весяліцца ў гэтае Раство, для мяне шмат значыць».

Спадар Гарган з Донкастэра купіў выйгрышны білет сіндыката EuroMillions праз прыкладанне Нацыянальнай латарэі, але на працягу тыдня не ўсвядоміў, што ў групы ёсць выйгрышны білет.

Апісваючы, што ён адчуў, калі на яго iPad з’явілася паведамленне, ён сказаў: «Мне прыйшло звычайнае электроннае паведамленне пра розыгрыш, і я асабліва не турбаваўся, бо быў заняты на працы.

«Я ўбачыў, што на рахунку было 6,30 фунта, і больш пра гэта не думаў. На наступным тыдні я рамантаваў пад’езд да гатэля, калі атрымаў яшчэ адно электроннае паведамленне. Я праверыў яшчэ раз і папрасіў калегу-члену сіндыката і менеджара аддзела продажаў Ліндсі прагледзець паведамленне.

Менеджар офіса продажаў Ліндсі Фрэйзер «бегала туды-сюды па калідорах гатэля», распавядаючы персаналу, што яны зрываюць джэкпот пасля таго, як Дарэн зразумеў, што яны выйгралі. Ліндсі, 53 гады, з Рэтфорда расказала: «Я крычала і крычала па ўсім офісе. Гэта былі вар’яцкія, але цудоўныя некалькі гадзін, калі я расказвала ўсім фантастычныя навіны».

Група, чый сіндыкат існуе ўжо 17 гадоў, выйграла прыз у розыгрышы EuroMillions UK Millionaire Maker у мінулым месяцы. Яны плануюць арганізаваць грандыёзную калядную вечарыну на Новы год, калі напружаны святочны перыяд у гатэлі скончыцца.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 052
Публікацыі
8 455
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Хто-то марыць пра кватэру, машыну і г.д., а хто-то марыць у 52 гады паехаць да Санты ў Лапландыю)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 642
Публікацыі
32 865
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 6 снежня 2023 г.
Хтось марыць пра кватэру, машыну і г.д., а хтосьці марыць у 52 гады паехаць да Санты ў Лапландыю)

Значыць у іх ужо ёсць і кватэра(дом), машына і…. Застаецца адно ў 52 гады, марыць вярнуцца ў дзяцінства, сустрэць Санту і загадаць, каб наступіў даўно чаканы мір.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...