У Ізраілі вайсковец выйграў $5,3 млн у латарэі

6 снежня 2023 г. ад | 4 Адказу | 235 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Адказаць у тэме Абмеркаванне
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 642
Публікацыі
32 865
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

40-гадовы вайсковец ЦАХАЛа выйграў джэкпот у латарэі Mifal HaPais, атрымаўшы прыз у памеры 20 мільёнаў шэкеляў (5,4 мільёна долараў).

Мужчына ўзяў водпуск, падчас якога выйграў галоўны прыз, па яго словах ён прытрымліваецца адной стратэгіі – удзельнічае ў латарэі, калі прызавы фонд надзвычай высокі.

“Я запаўняю форму не часцей за пяць-шэсць разоў на год, укладваючы ў кожны увіток не больш за 30 шэкеляў.”

Асоба мужчыны не раскрываецца, але вядома, што ён мае сям’ю і працуе ў фінансавай сферы. Шчасліўчык расказаў, што частку прыза ён патраціць на дабрачыннасць.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 052
Публікацыі
8 455
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Не памятаю, каб у тваіх падобных пастах хто-небудзь думаў выдаткаваць на дабрачыннасць. Звычайна на сябе, адпачынак, жыллё і г.д.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 642
Публікацыі
32 865
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Misha55, 6 снежня 2023 г.
Не памятаю, каб у тваіх падобных пастах хто-небудзь думаў патраціць на дабрачыннасць. Звычайна на сябе, адпачынак, жыллё і г.д.

Яшчэ пры парадах мне трапіла падборка выказванняў спартсменаў – на пытанне, што ім больш за ўсё падабаецца ў людзях? Большасць адказвалі – ДАБРЫНЯ!

А ваенны, відаць, ведае, што наступіў час падзяліцца грашыма на дабрачыннасць. Бо тое, што адбываецца там, у Палестыне, – гэта лепшае, што ён можа зрабіць. Спадзяючыся, што на нябёсах гэта будзе залічана

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 052
Публікацыі
8 455
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
thee4, 6 снежня 2023 г.
Яшчэ падчас саветаў мне трапілася падборка выказванняў спартсменаў, і на пытанне: што ім больш за ўсё падабаецца ў людзях? Большасць адказвалі – ДОБРЫНЯ! А вайсковец, відаць, ведае, што прыйшоў час падзяліцца грашыма на дабрачыннасць. Бо тое, што адбываецца там у Палесціне, – гэта лепшае, ш [...]

Ну ўсіх пад адну грэбеньку, напэўна, не трэба грэбці, ды і палітыку не хачу разводзіць)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...