У гарэлцы пірацкі софт?
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
21 May 2024
ад
Misha55
|
126 Адказаў
|
7,142 Прагляду
|
3 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэты турнір называецца: “якому стрымеру даюць больш грошай на стрым, той і выйграе”. Па сутнасці там найбольш абароту робяць стрымеры, і калі ў цябе “бедны” стрымер, то ты ў турніры нічога не выйграеш. Ды і ў прынцыпе грошы забярэ толькі першае месца. Мае бягучыя прызавыя – 20 цэнтаў.
З боку выглядае крута – прызавыя некалькі дзясяткаў тысяч долараў, а па факце ўсё вельмі страшнавата.
А так колькі не гляджу, самыя нармальныя турніры пачаў мутзіць драгон. Але ў гэтую помыйку, якая ўсімі магчымымі спосабамі хоча адбеліць сабе пятую кропку, нават з-за гэтых турніраў гуляць не пайду. Але для тых, хто гуляе, прама сочно.
Чакаем, калі хайп вакол праекта спыніцца і стримеры перайдуць на іншыя праекты, гульцы пачнуць масава блакавацца і прыпрэцца прадстаўнік, а што такое – мы не ў курсе, хлопцы.
Ага, у лудана напрыклад ён на 1 месцы з яго абаротамі + мадэрам падкідвае, у водцы катаюць у дыскордзе пастаянна па яго партнёрцы і яны ў першай пятёрцы сваёй каманды. Мадэры набіваюць, больш чым топ‑5 стрымэраў у табліцы)
Плюс тое што можна проста без гульні ўкідваць у касу – гэта проста бред. Карацей турнір для лудана зрабілі і пару падсілкоў для астатняй чэлядзі па 50 баксаў за ўлітыя пару тысяч баксаў)
Так, гэта такое. Пакуль стрымэрам плацяць яны будуць стриміць. Праекту крыху больш за год, але ў апошні час яны сапраўды пачалі ўкладвацца ў развіццё, два разы за 3 месяцы цалкам абнавілі сайт. Новых стрымэраў нанімаюць. Чакаць, што хайп знікне ў бліжэйшы час, не варта. Плюс казіно зручна для розных стрымэраў, для “школьников” – гэта бясконцы трафік.
Пра драгон увогуле асобная гісторыя, колькі іх хэйцілі, лілі бруд і потым пераабуліся, пачалі стриміць. А іх гледачы, якія таксама хэйцілі драгон, таксама пераабуліся за 500р у коле)
Ладна б, яны фіксу выдалялі на час гонкі як пф або джойка. Так яны пакінулі фікс і да пабачэння, шанцаў нуль. Гэта так бе я ў іх турнір ад Эндорфіна гуляў, яшчэ восенню, яго Чудо Червь (стрымер) выйграў, які таксама на фіксе. Такія турніры я зусім не разумею.
Вавада, увогуле, абнуляла ачкі Мэла ў турнірах.
Галоўнае фікс пакінулі, а кэшбэк прыбралі) Калі масава пачалі ныць, зрабілі адкат па кэшбэку.
Кобрик, які больш за ўсіх іх хэйціў, атрымаў стримы, калі ад яго іншыя праекты адмовіліся і Драгон стаў лепшым праектам у сусвеце.
Тым часам прайшоў яшчэ адзін тыдзень. Як высветлілася, офіс Эндорфіны карыстаецца толькі галубамі, якія не могуць лётаць у такую спёку, таму адказ прыйдзе восенню. А прадстаўнік водкі сядзіць і думае, што яшчэ такое эдакае намудрыць, у цэлым таксама заняты.
Пасля лета будзе адказ 100%, шчас якраз у верасні новыя порцыі школаты падыдуць.
менэджар проста капчу пры рэгістрацыі прайсці не можа 😀
На водцы ў капчы трэба петуха выбіраць, а тут такога няма, вось і растэряўся))
Мне больш падабаецца, што там трэба капчу двойчы ўводзіць. Пры ўводзе пароля і пры ўводзе кода, быццам бы ў іх боты, што гуляюць у казіно, галоўная праблема.
Толькі што за боты ў казіно? Як бы задудосіць казіно можна і без уваходу ў аккаунт.
Ха, я думаў, што толькі мяне капча ў водцы раздражняе) часам нават лянота заходзіць заходзіць заходзіць заходзіць заходзіць нават заходзіць заходзіць з-за капчы, хоць бы і смешна гучала…. абяры рыбу сярод чорно-белых коней і г.д
Ну ды, занадта шмат капчы. У іншых казіно такога няма і ніхто іх не дудосіць, ну або вельмі рэдка.
А як праверыць гринтюб на скрыпт/арыгінал? Хто ведае?
У выніку атрымалася менавіта тое, пра што я і казаў у пачатку тэмы.
І правайдэр адказаў (не)
І прадстаўнік прыйшоў (не)
Я, напэўна, паіграў у сотні розных казіно за 8 гадоў, гэта адзінае казіно, дзе за сесію я страціў х800 у наміналах і атрымаў 2 бонусы на х50 і каля 5 на х0-10.
Тут і дадаць больш няма чаго, увесь сэнс – на малюнку.
Так, навряд ці менавіта гэтым можна сказаць, што там фэйк, я вось, напрыклад, умудраваўся ў тым оф маднесе (нізкадысперсны слот) прайграць 500 стаўак без бонуса – і гэта ў ВАВАДЕ…. але прадстаўнік сапраўды мог бы і адказаць
Не ведаю, як менавіта адносіцца да таго, што слот у казіно не дае бонусаў па 500-1000 спінаў. Мне здаецца, хутчэй тут “адказнасць” за правайдэрам, чым за казіно. Гэта калі казіно ліцэнзійнае, і софт ліцэнзійны. Бо толькі скрыптавыя казіно могуць паўплываць на аддачу слотаў.
Таму пакуль не зразумела да канца, ці казіно ліцэнзійнае ці не, буду лічыць, што ў такіх няўдачах “вінаваты” правайдэр.
Не, гэта ўсё бред… калі сесія сапраўды не гульнявая ты хоць на сцяну лазь хоць у фейк/не фейк слотаў вер … не гуляе і ўсё! Я зліваў без бонусаў( ці з мёртвымі бонусамі) і ў водке і ў ваваде і ў 1хслотс… кстата вавада такія рэчы выконвае іншычы, што я хутчэй у скрыптаванасць вавады паверу.
@VyacheslavLenin Добры дзень, ці ёсць якія-небудзь зрухі ў гэтай сітуацыі? Прайшло ўжо даволі шмат часу, але прадстаўнік казіно Водка так і не зайшоў сюды. Эндорфіна што-небудзь адказала?
Сгарэла ў мяне канчаткова попа на лагі водкі сёння. Дэпнуў і ўсе люстэркі адваліліся на гадзіну. У выніку напісаў у чаце стрymера. І як аказалася, водка ўвогуле ніколі не лагае.
У правайдара адказ у сярэднім займае 90 дзён….
Хаця я памятаю пару гадоў таму з прэтэнзіяй на Прагматык, там адказ мы чакалі ўвогуле 180 дзён….
Прадстаўніку толькі ўчора напамінаў пра тэму….
Пра адказы правайдэра ў курсе. Сам чакаў ад квікспіна месяц адказ.
Нядаўна заходзіў у водку, ужо былі адрасы cdn endorphina network. Дзіўным чынам трансляцыі ўжо не праз пракладку)