У гарэлцы пірацкі софт?

Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно | 21 мая 2024 г. ад | 126 Адказаў | 7,380 Праглядаў | 3 Рэакцыі
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

Сёння выявіў, што ў водцы ў зыходным кодзе трансляцыя слота ідзе невядома адкуль.

Для параўнання выбраў Endorphina, зайшоў у ваваду і криптобосс, там трансляцыя ідзе з афіцыйнага сервера Endorphina.

Зрабіў скрыншоты, на іх бачна зусім невядомы адрас трансляцыі слота Мінотавр у казіно водка. І такія адрасы ў іншых правайдэраў.

Што думаеце?

+3
0
+3  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 565
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

А якая розніца? Большасці нават калі дакажаш, што ўвогуле ўсе казіно і правайдары – гэта скрыпт, яны што будуць гуляць менш? Хоць аднаму гульцу дапамагла чымсьці ліцэнзія казіно пры скаме?

Я памятаю перад Новым годам была сітуацыя: у роялах казіно хваля, у іх праходзіў турнір у правайдэра плейтек. Я заплаціў нешта ў раёне 30к, круціў са стаўкамі 20-30 р, мае 30к зляцелі за пару гадзін, максімальны ікс, які я лавіў, быў х35… І мяне пазабаўіла потым тое, што я ўбачыў, тыкнуўшы на чарговы слот ад плейтэка надпіс – злучэнне і па-англійску Vukan з лічбамі. Я спытаў у чаце хлопцаў: а што гэта такое ў вас? І скрын паказаў. Які вулкан? У вас жа не паль стаіць? А яны мне кажуць – не, гэта проста ў нас раней казіно да ребрэндынгу вулкан або азартмания або залупаманія ці як гэта называлася. Толькі пры чым тут старое імя скрыптавога казіно і сувязь гульнявога сервера левога з назвай вулкан, мне нічога не адказалі на гэта. Калі ў іх у хвалі гэта стаяла, па сутнасці гэта ўвесь час у сетцы роялаўскай і стаіць па сённяшні дзень. А куды ты пажалуешся тады і што зменіш?

Напішаць ліцэнзятарам? Табе нават нічога не адкажуць

Напішаць правайдэру? Табе таксама нічога не адкажуць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
476
Публікацыі
2 565
Падпісчыкі
12
Рэгістрацыя
23 чэр 2023 г.

А так калі глядзей глабальна, круціш ты слот, праверыў нібыта з афіцыйнага сервера ідзе. Але ж бываюць і вельмі часта такія сітуацыі, калі слот падвіс – павольнае інтэрнэт-злучэнне/ злучэнне, дзе гарантыя што не зрабілі падмену сервера падчас гульні? Ты будзеш правяраць кожныя 5-10 хвілін? Ды нават калі ты на відэа запішаеш або зробіш скрын, скажуць фоташоп або мантаж або ўвогуле ніхто нічога не скажа, пару чалавек пабузіць ды і забудуць усё, будуць працягваць круціць карцінкі.

Я гуляў у онлайн-казіно гадоў 8 напэўна, мне так здаецца і многім, хто катаў доўга, што раней аддача значна лепшая была, сітуацыі, калі ты зрабіў дэп і яго няма праз 5 хвілін умовна, я такога нават не ўспамінаю. Я памятаю, што гадоў 5 таму ўздымалася тэма пра гэта публічна, быў такі персанаж Стриж, ён на стрэмах пра гэта распавядаў, а сэнс яму было выдумляць ці яшчэ што, калі ён далёка не бедны быў, але лудзіў у розных стрим-рейсах і іншая фігня, падазрэнні ў яго былі.

Што ёсць розныя серверы, у гэтым я ўпэўнены. І калі, дарэчы, адбываюцца сітуацыі, круціш слот, кінула са слота, а ў цябе быў спін з выйгрышам, а табе яго не залічылі і пасля перазаходу ў слот выйгрышу няма – ці не прамое гэта доказ падмены сервераў? Што твае бабкі засталіся на іншым серверы. Такое ў любым казіно можа адбыцца, сапорт скажа – зробім запыт да правайдэра і чакай тыдзень-дзве-месяц. Дык і ў любым слоце на ўсякі выпадак у правілах пазначана: пры любым тэхнічным збое – выйгрыш будзе канфіскаваны. Нават калі якімсьці цудам занёс шмат, у цябе гэта адабяруць і такое ўжо не раз было, у арбітражы на форуме. Скажуць лаг/баг – выманне)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 21 мая 2024 г.
Сёння выявіў, што ў Водцы ў зыходным кодзе трансляцыя слота ідзе невядома адкуль. Для параўнання выбраў Эндорфіну, зайшоў у Вавада і Крыптабос, там трансляцыя ідзе з афіцыйнага сервера Эндорфіны.  Зрабіў скрыны, на іх відаць зусім невядомы адрас трансляцыі слота мінотавр у казіно Водка. [...]

Я вельмі часта гуляю ў Водку, таму думаю трэба каго-небудзь, хто шарить, спытаць. Можа Ленін што падкажа. А так вельмі нават цікава.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 21 мая 2024 г.
Сегодня обнаружил, что в водке в исходном коде трансляция слота идёт непонятно откуда. Для сравнения выбрал эндорфину, зашел в ваваду и криптобосс, там трансляция идет с официального сервера эндорфины.  Сделал скрины, на них видно вообще неизвестный адрес трансляции слота минотавр в кази [...]

Я, канешне, паранояй не пакутую. Але цяпер праводзяцца тэхнічныя работы ў правайдэраў слотаў на водцы. Даступныя толькі белатра, аматик і томхорн. Астатнія выдаюць памылку.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
77
Публікацыі
603
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
20 кас 2017 г.

Даўно заблакіраваўся ў VodkaBet.

Спачатку далі нешта выйграць, потым штук 20 дэпазітаў запар як у ўнітаз

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
MercavaIV, 22 мая 2024 г.
Я, канешне, паранойяй не хварэю. Але зараз праводзяцца тэхнічныя работы ў правайдэраў слотаў на Водке. Даступныя толькі белатра, аматик і томхорн. Астатнія выдаюць памылку.

Зараз зайшоў паглядзець і сапраўды ўсе слоты не працуюць.

У аматик зайшло, але там чамусьці не адкрываецца “исследовать элеменет”

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 22 мая 2024 г.
Зараз зайшоў паглядзець і сапраўды ўсе слоты не працуюць. У аматик зайшло, але там чаму-то не адкрываецца “даследаваць элеменет”

Ну ў аматика ж як бы па-іншаму ўсё ўладкавана. У яго ж адна вялікая агульная сесія і ў кожнага спіна сваё айдзі. Занадта складана, я не шару. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

@@vyacheslavlenin  Хацелася б пачуць меркаванне прафесіянала) 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Misha55, 22 мая 2024 г.
@@vyacheslavlenin  Хотелось бы услышать мнение профессионала) 

Ёсць такі варыянт, што яны купляюць софт у пасярэднікаў, як тая ж ПФ. Але лепш праверыць і ўдакладніць у саміх Эндорфіны, ці працуюць яны з Водкай і ці іх гэта софт.

Калі да канца тыдня хто напамянае, пагавару з провам

+7
0
+7  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
VyacheslavLenin, 22 мая 2024 г.
Ёсць такі варыянт, што яны купляюць софт у пасярэднікаў, як тая ж ПФ. Але лепш праверыць і ўдакладніць у самай Эндорфіны, ці працуюць яны з Водкай і ці іх гэта софт. Калі да канца тыдня хто нагадае, пагавару з провам

Справа ў тым, што які адрас у Водцы ў Эндорфіны, такі ж адрас у Прагмаце, напрыклад. Трэба было зрабіць скрыншот, цяпер увогуле ні ў якія слоты не заходзіць, апроч Аматыка.

Добра, дзякуй, нагадаю ў канцы тыдня.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.
Misha55, 22 мая 2024 г.
Справа ў тым, што які адрас у водцы ў эндорфіне, такі ж адрас у прагматэ, напрыклад. Трэба было наскрыніць, цяпер увогуле ні ў якія слоты не заходзіць, апроч аматыкі. Добра, дзякуй, нагадаю ў канцы тыдня.

Менавіта, у той жа ПФ софт праз пасярэдніка і таксама адрас агульны ў розных провах, але перабдзіць, лепш чым недабдзіць, таму трэба будзе даведацца ў самога прова.

Жадана ў асабістку, бо шмат працы і тэмы я чытаю толькі калі кідае мадэратар

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
254
Публікацыі
1 063
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.

Хутчэй за ўсё выкарыстоўваюць пасрэдніка, я гуляў у казікі, дзе, напрыклад, з прамых сервераў для РУ IP Endorphina, Playson, Pragmatic нават не грузяцца, адрасы, канечне, сумніўныя, але як я сказаў, хутчэй за ўсё пракладку выкарыстоўваюць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
dvk12, 23 мая 2024 г.
Хутчэй за ўсё выкарыстоўваюць пасярэдніка, я гуляў у казікі дзе, напрыклад, з прамых сервераў для РУ IP, ендорфина, плэйсон, прагмат нават не загружаецца, адрасы, канешне, сумніўныя, але як я сказаў – хутчэй за ўсё пракладку выкарыстоўваюць.

Думаеш усе правайдэры, нават калі праз пракладку, будуць усе ісьці праз адзін адрас? Тут прагмат, ендорфина і пнг ішлі з гэтага адрасу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
254
Публікацыі
1 063
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
15 вер 2023 г.
Misha55, 23 мая 2024 г.
Думаеш, усе правайдэры, нават калі праз пракладку, яны ўсе будуць ісьці праз адзін адрас? Тут прагмат, эндорфина і пнг ішлі з гэтага адраса.

Хутчэй за ўсё так, але трэба праверыць, думаю, у іх ёсць нейкія дамоўленасці, пра гэта, натуральна, ніхто не скажа.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 920
Публікацыі
8 117
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
dvk12, 23 мая 2024 г.
Хутчэй за ўсё так, але трэба праверыць, думаю, у іх ёсць нейкія дамоўленасці, пра гэта, натуральна, ніхто не скажа.

Ну Славе потым нагадаю, ён даведаецца, а там паглядзім)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
223
Публікацыі
1 379
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.
VyacheslavLenin, 22 мая 2024 г.
Ёсць такі варыянт, што яны купляюць софт у пасярэднікаў, як тая ж ПФ. Але лепш чэкнуць і ўдакладніць у самай Эндорфіны, ці працуюць яны з Водкай і ці іх гэта софт. Калі да канца тыдня хто нагадае, пагавару з провам

Ну так напэўна амаль усе казіно заключылі дамову з афіцыйнымі правайдерамі і ў іх ёсць пагадненне.

Толькі з кожнага спіна яны павінны плаціць працэнт правайдэру.

А калі свой левы сервер падключаць часам (ці заўсёды) для паловы акаўнтаў – то ніякіх працэнтаў Эндорфіне, Плэйнго, Ноулімiту.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 327
Публікацыі
32 024
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Такі даа… Нічога не застаецца, як дачакацца адказу правайдэра, так што чакаемС што скажа Славенцій.

PS. Нядаўна паглядзеў запіс строму гэтага года з “водкі” на рулі, так там “тупа зліўная” гульня(((…

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 526
Публікацыі
6 481
Падпісчыкі
16
Рэгістрацыя
16 ліп 2018 г.

Вельмі цікавае пытанне ўзняў Міша, буду сачыць за тэмай, чакаць адказу Славы, бо сам у гэтым не разбіраюся, але для мяне гэта актуальна, бо ў апошні час часта гуляю ў іх.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
170
Публікацыі
176
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 сту 2018 г.
Legioner, 22 мая 2024 г.
Даўно заблакіраваўся ў VodkaBet. Спачатку далі нешта выйграць, потым каля 20 дэпазітаў запар, як у ўнітаз

аналагічная сітуацыя

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Адміністратар
Ранг
18
Рэпутацыя
2 831
Публікацыі
59 589
Падпісчыкі
165
Рэгістрацыя
14 ліс 2015 г.

Пытанне адпраўлена

Таксама прадстаўнік казіно далучыўся да тэмы

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 654
Публікацыі
4 746
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
VyacheslavLenin, 31 мая 2024 г.
Пытанне праверкі адпраўлена Таксама прадстаўнік казіно далучыўся да тэмы

Чакаем.. мне вельмі цікава стала! 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
oopsant, 1 чэрвеня 2024 г.
Чакаем.. мне вельмі цікава стала!

Я б хацеў яшчэ задаць пару пытанняў прадстаўніку наконт працы сайта і правілаў. Вось чакаю, як ён тут што-небудзь напіша.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 654
Публікацыі
4 746
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
MercavaIV, 1 чэрвеня 2024 г.
Я б яшчэ хацеў задаць пару пытанняў прадстаўніку наконт працы сайта і правіл. Вось чакаю, калі напіша тут што-небудзь.

Адна магу сказаць – водка пачала скочвацца роўна пасля таго як іх сталі стріміць топ чэлы тыпу данлудана і г.д. і пайшоў трафік гульцоў, дапусцім гэта адбілася на персанальным бонусе дзе ты зліваеш 300-400 баксаў а табе ДАЮЦЬ АДЗІН БАКСІК 😀 гэта проста жах…а раней за злітыя 10к рублёў мне давалі 100 спінаў па 20, а цяпер на атрымай баксік … пры тым не 1 раз такое, а ну і яшчэ яны з асалодай апракінулі старых гульцоў т.к. зараз новым даюць круты бонус на першы дэп – а раней такога і побач не было.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
oopsant, 1 чэрвеня 2024 г.
Адна магу сказаць – водка пачала скочвацца якраз пасля таго, як яе сталі стріміць топ чэлы тыпу данлудана і г.д. і пайшоў трафік гульцоў. Напрыклад, гэта адбілася на персанальным бонусе, калі ты зліваеш 300-400 баксаў, а табе ДАЮЦЬ АДЗІН БАКСІК 😀 гэта проста жэсць… а раней за злітыя 10к рублё [...]

З гэтым згаджаюся. Пра персанальны бонус дадам, што ён, відаць, зафіксаваны на 1 долар, бо заліеш пару тысяч рублёў або пару дзясяткаў – усё роўна будзе 1 долар. Але ён хаця б стаў працаваць: у першы месяц пасля абнаўлення, калі яго можна было выбраць па кнопцы, ён у мяне зусім не налічваўся, незалежна ад прайгрышу.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...