ТТР, скам, адкрутка РТП

Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно | 2 чэрвеня 2024 г. ад | 28 Адказаў | 1,434 Прагляду | 5 Рэакцый
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.

TTR нядаўна адкрыў новае казіно і зачыніў усе старыя. У новым ён абяцаў паказаць як трэба працаваць, выставіць запредзельны РТП 98+ і ўвогуле трэба гуляць толькі ў яго (не).

Шмат якія гульцы вушы развесілі і пабеглі рэгіцца, зліваць свае грошы, а хто-то як звычайна за халявай. Бачыў як на форуме пісалі, які TTR цудоўны чалавек, праўда некаторым ён даваў грошы і напэўна таму ён цудоўны, але не сутнасць.

Увогуле на твар наглы скам ад TTRа, на галоўнай старонцы на слотах пазначаны РТП 96-97%. Калі зайсці ў слот і адкрыць апісанне, то адбываецца якаясь магія, дакладней трук з знікненнем. РТП у слоце бігеймінга замест 97.25% становіцца 92.25%, КАРЛ. Странна, што ён не стаў рабіць як раней 84% або 86% у пнг, можа ў бігеймінгу менш за 92% нельга, тут хз. Далей глядзім новы дог хаус ад прагмата, на галоўнай старонцы 96.08%, а ў апісанні слота тая ж магія, становіцца 94% (менш у прагмаце проста нельга зрабіць).

Ніхто і нікога канечне ж не папярэдзіў, маўкліва скруцілі і ўсё. На адкрыццё РТП можа і было такое, але зараз ён проста скручаны.

Я пра гэтага чалавека ведаю дастаткова, пост для агалошвання, раптам хто не ў курсе або працягвае яму слепа верыць. Навошта рэгістравацца і падтрымліваць яго праекты я не разумею. Вас там проста кінуць. Так было і будзе.

PS скрыншоты з яго казіно ў якасці доказаў, але можаце і самі зайсці праверыць, калі ён пад шумок не верне назад) Хоць можа прыдумае як з тым пнг адмазку, што яны яму проста не падабаюцца, таму ён знізіў РТП ў дно і цярпелі з-за гэтага іншыя)

+5
0
+5  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 369
Публікацыі
32 108
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.

Ну а што ўзяць з гэтага… Калі ён сам у сваім жа відэа, калі зліў у чужым казіно 20 тон яўрэяў пакляўся на “під…с@”, што больш гуляць не будзе. а потым працягнуў, як быццам нічога і не было… Ну не было ў яго сумлення, магчыма яшчэ да нараджэння. Ну а калі другі раз раздавалі, ён тупа спазніўся або яшчэ горш забыў і не прыйшоў). Так, што яго слухаць – сябе не паважаць!

PS. Да таго ж, яго стаўленне да гульцоў, усім даўно вядома – ён іх за людзей не лічыць. Пра які выйгрыш ці атрымання выйгрыша можна тут гаварыць? Такія як ён, ніколі не мяняюцца, “гарбатога…”, а далей вы ведаеце!

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
29
Публікацыі
120
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28 сак 2019 г.

Ага новае казіно))))) Прыйшоў ліст на пошту, рэгайцеся за бездэп 100$, зарэгістраваўся, пішу ў чат. Кажуць, учора была такая акцыя) А ліст прыйшоў 10 хвілін таму. Я думаю ТТР ужо забіў на казік і сферу ў цэлым. Ён зарабіў дастаткова.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 2 чэрвеня 2024 г.
ТТР нядаўна адкрыў новае казіно і зачыніў усе старыя. У новым ён абяцаў паказаць, як трэба працаваць, паставіць запредзельны РТП 98+ і ўвогуле трэба гуляць толькі ў яго (не). Шмат гульцоў вушы развесілі і пабеглі рэгіцца, зліваць свае дзенькі, а хто-то як звычайна за халявай. Бачыў, як на ф [...]

Так, учора бачыў відэа ў Аффа, пасмяяўся. Калі ён запусціў казіно, у пачатку было, быццам, нават 99% ртп. Яму жорстка мінуснулі, і ён сказаў “ну яго ***” і панізіў да 96. Такая нейкая сітуацыя была. А зараз ён яшчэ, відаць, панізіў. Потым скажа, што памылка здарылася, такое ўжо было з казіно, названым у яго гонар.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
thee4, 2 чэрвеня 2024 г.
Ну а што ўзяць з гэтага… Калі ён сам на сваім жа відэа, калі зліў у чужым казіно 20 тон еврэяў прысягнуў на “пі**с@”, што больш гуляць не будзе. а потым працягнуў, як ні ў чым не бывала… Ну не было ў яго сумлення, магчыма яшчэ да нараджэння. Ну а калі другі раз раздавалі, ён тупа апаздаў або я [...]

Ну не ўсе настолькі даўно гуляюць, каб памятаць яго клятвы) Надзей мала, што нават пасля такога скаму хто тое зробіць высновы, але мало ли. Таму што людзі да гэтага часу катаюць у розных вулканах, эльдарада, амерыё, америка777, ну і ў казіно ТТР) 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
MercavaIV, 3 чэрвеня 2024 г.
Так, учора бачыў відос у Аффа, пасмяяўся. Калі ён запусціў казіно, спачатку была, здаецца, нават 99% РТП. Яго моцна мінусанулі, і ён сказаў “ну яго ***” і панізіў да 96. Такая вось сітуацыя. А цяпер ён, відаць, яшчэ панізіў. Потым скажа, што здарылася памылка, такое ўжо было з казіно, названым [...]

Так ён бы і так зрабіў РТП 92%. а дзе можна ніжэй. Прыцягнуў спачатку РТП 99% і потым у цішыні скруціў, узровень працы вулкана, а то і горш. Вулкан хоць бы не хавае свае скрыпты. Добра б, калі ТТР паведаміў сваіх гульцоў, тады пытанняў магчыма і не было б. А так людзі думаюць, што працягваюць гуляць у слоты з максімальным РТП, але па факце ён на дне і слоты чамусьці рэзка перасталі граць.

Ёсць жа лудоманы канкрэтныя і страціўшы нейкую частку банка, яны будуць топіць да канца, пакуль не адмажуць або не прайграюць. Тут у іх шанцу проста не будзе. Так, яны маглі б таксама ў іншым казіно прайграць, але там у іх хаця б быў шанец з РТП 96-98.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.

хахахаха  ТТР у сваім рэпертуары ,  ну ён сапраўдны мужчына –   гаспадар свайго слова, то дае яго, то забірае назад 😀 

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Misha55, 3 чэрвеня 2024 г.
Ён бы і так зрабіў РТП 92%. а дзе можна ніжэй. Заманіў спачатку РТП 99% і потым тайком скруціў, узровень працы Вулканa, а то і горш. Вулкан хоць бы не хавае свае скрыпты. Ладна б, калі б ТТР паведаміў сваіх гульцоў, то пытанняў, можа, і не было б. А так людзі думаюць, што працягваюць гуляць у [...]

Шмат хто хаіць Гелімара, але хаця б гэты чалавек проста на трансляцыі напісаў, што ніжэй за 96% гуляць не варта. І нібыта стараецца трымаць такое ртп у сваіх казіно. Я маю на ўвазе, што калі ты медыйны і нешта кажаш, то будзь ласкавы адпавядай сваім словам. На колькі памятаю, якраз тэркі ў ТТРа былі з вэрыфам і вывадам на криптобосе або анліме.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
Шмат хто хейтзіць Гелімара, але хаця б гэты чалавек прама на трансляцыі напісаў, што ніжэй за 96% гуляць не варта. І нібыта стараецца трымаць такое ртп у сваіх казіно. Я да таго, што калі ты медыйны і нешта кажаш, дык будзь ласка адпавянай сваім словам. Па колькі памятаю, якраз сутыкненні ў ТТ [...]

Гелю трохі па іншай тэме хейтзяць, той таксама актор яшчэ той) То ён Сергей, то ён Міша. На форумах выдаваў сябе за розных людзей, набіраў даўгоў і знікаў, ды шмат чаго таксама мутіў)

Але ў плане гемблы ён вопытны, тут спрэчак няма. Пра яго надпіс пра РТП – часткова рэклама, тыпу гуляйце ў яго КБ.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
444
Публікацыі
1 546
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.

Напішу ў тысячны раз: ніколі не верце ні аднаму бlatть стрымеру. Што гелімар, што ттр, што Злы з Зубаревым – усе пойдуць на ўсё, дзеля таго, каб вы зарэгістраваліся па іх спасылцы і зрабілі дэпазіт у казіно) Інакш яны не зарабіць) ТТР яшчэ з неверфолда нясе поўную дзіч і пафіг) А людзі вядуцца і некаторыя нават ледзь не пакланяюцца яму). У Зубарава там увогуле смешна) Уцірае дзіч за сумленных хлопцаў і г.д.) Круціць сацыяльку на струмах і ўпіхвае, што ўсіх любіць) На самой справе ўсе яны паславалі на гульцоў вялікі поінт: як толькі вы перастанеце рабіць дэпазіты ў іх праекты ці напішаце ў чат праўду – вы даведацеся аб сабе шмат добрага і будзеце забанены. Гэта праўда жыцця і гульні ў казіно) Нічога не мянялася і не зменіцца.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
2 924
Публікацыі
8 137
Падпісчыкі
15
Рэгістрацыя
22 мая 2021 г.
urbanjungle, 3 чэрвеня 2024 г.
Напішу ў тысячны раз: ніколі не верце ніводнаму бл**ць стрэмеру. Што гелімар, што ттр, што злы з Зубарэвым – усе пойдуць на ўсё, дзеля таго, каб вы зарэгістраваліся па іх спасылцы і зрабілі дэпазіт у казіно) Інакш яны не зарабяць) ТТР яшчэ з неверфолда нясе поўную дзівачку і пох) А людзі верац [...]

Пра верыць стрэмерам гэта зразумела, хто хоць 2+2 умеюць складаць, павінен гэта разумець. тут бывае па 10 гадоў з кімсьці размаўляеш, займаюць і знікаюць, а ты ўвогуле гаворыш пра чалавека, якога ні разу не бачыў. Проста сядзіць карцінка і як можна верыць карцінцы!?

Тое, што хтосьці там кажа пра любоў да падпісчыкаў, а як яму трэба казаць, я вас усіх ненавіджу, вы ўсе дно і ўвогуле я вас усіх мотал? Ну гэта ж дурно, цябе ніхто глядзець не будзе. Любы блогер або стрэмер кажа пра любоў да сваіх гледачоў, бо інакш яму давялося б працаваць на заводзе. А так ён дома сядзіць і распавядае, як цяжка быць стрэмером. Таксама Зубараў можа і сапраўды любіць падпісчыкаў, калі б не яны, то так бы і танцаваў на вясёласць кітайцаў і рабіў у прыватным сваё гранд пліе)

Што датычыць толькі напісаць праўду ў чаце і цябе забаняць. Так і правільна робяць, калі б я быў стрэмером, то таксама б баніў такіх. Каму патрэбная якаясь праўда на стрыме? Навошта псляваць атмасферу? Усе і ўсё разумеюць, што казіно – ЗЛО. Калі ты ўмееш сябе кантраляваць, то гуляць акуратна можна. Цябе ніхто не прымушае гуляць, рэгістравацца, уносіць дэпазіт, прайграваць, браць крэдыты і г.д. Калі б ты сам не цікавіўся казіно, то YouTube і не параіў бы стрэмера па казіно. Т.з. ты сам іх знаходзіш, адзін раз паглядзеў і потым YouTube пачынае прапаноўваць іншых. Увогуле калі ты прайграў хату, то вінаваты не стрэмер, а ты.

PS стрэмераў не абараняю, калі раптам хто так вырашыць.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
498
Публікацыі
4 638
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
19 сту 2018 г.

гэта ўсё цікава, канешне, кіньце, калі ласка, у прыват спасылку, калі не цяжка. хоць паглядзець што за казіно)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
86
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сак 2024 г.

Не ведаю, па тэме ці не, у апошні час заўважаю ў некалькіх казіно join us, vodka riobet, гуляю Аматик або эндорфина – як толькі слот пачынае даваць, амаль заўсёды адбываецца дысканект. Пасля перападключэння звычайна зліў. У каго таксама было?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
9
Рэпутацыя
507
Публікацыі
2 382
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30 кра 2016 г.
F3nxxx, 3 чэрвеня 2024 г.
Не ведаю па тэме ці не, у апошні час заўважаю ў некалькіх казіно join us, vodka riobet, гуляю Amatic або Endorphina як толькі слот пачынае даваць, амаль заўсёды адбываецца дысконект. Пасля пепепадключэння звычайна зліў. Было ў каго таксама?

гэта ўжо даўно многімі заўважана, у мяне таксама так часта бывае, хз паранойя ці не

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
19
Рэпутацыя
3 666
Публікацыі
4 757
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
1 кра 2021 г.
F3nxxx, 3 чэрвеня 2024 г.
Не ведаю, па тэме ці не, апошнім часам заўважаю ў некалькіх казіно join us, vodka riobet, гуляю Аматик або эндорфина як толькі слот пачынае даваць, амаль заўжды адбываецца дысканнект. Пасля перападключэння звычайна сліў. Быў у каго так жа?

ў вавадзе ў мяне такое пастаянна, гуляеш і жорстка пачынае даваць в пнг і рэзка лагі і памылкі – перазаход і зжырае пад 0, реально то ці параноя то цісесію як то скідаюць

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Masterful
Ранг
18
Рэпутацыя
3 369
Публікацыі
32 108
Падпісчыкі
30
Рэгістрацыя
22 сне 2015 г.
Ну не ўсе так даўно гуляюць, каб памятаць яго клятвы) Надзей мала, што нават пасля такога скаму хто-небудзь зробіць высновы, але раптам. Бо людзі дагэтуль катаюць у розных вулканах, эльдорадо, америо, америка777, ну і ў казіно ТТР) 

Згодзен, тэма правільная… Людзі павінны ведаць  як герояў, так і пі…саў. Менавіта такіх, як гэты, ТТР. У яго ні Радзімы, ні сцяга, а ў вачах толькі выгода і “бабкі”. 😎

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
52
Публікацыі
86
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
30 сак 2024 г.
oopsant, 3 чэрвеня 2024 г.
у Vavada ў мяне такое пастаянна, граеш і жорстка пачынае даваць у пнг і раптам лагі і памылкі – перазаход і з’ядае пад 0, рэальна то параноя то сесію як бы адкідваюць

угу, яшчэ круціш спіны – без выйгрышаў або капейкі, усё нібы нармальна падгружаецца, потым круціш, нібыта штосьці нармальна вымалёўваецца і выкідвае

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
35
Публікацыі
55
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 сту 2023 г.
Гелю крыху па іншай тэме хейтяць, той таксама актор яшчэ той) То ён Сергей, то ён Міша. На форумах выдаваў сябе за розных людзей, набіраў доўгаў і знікаў, ды многа чаго таксама мутыў) Але ў плане гэмблінгу ён вопытны, тут спрэчак няма. Пра яго надпіс пра РТП, часткова рэклама, тыпу гуляйце [...]

Міша М1 – гэта легенда гэмблінгу

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
225
Публікацыі
1 386
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
18 вер 2018 г.
Шмат хто хейтзіць Гелімара, але хоць бы гэты чалавек прама на трансляцыі напісаў, што ніжэй за 96% гуляць не варта. І нібыта, імкнецца трымаць такое ртп у сваіх казіно. Я да таго, што калі ты медыйны і нешта кажаш, то будзь добры адпавядай сваім словам. На колькі памятаю якраз тэркі ў ТТР былі [...]

96%,92%-гэта лухта ,няякага дачынення да заносаў і максвінаў не мае…

Проста азначае што гулец прайграе не 92 тысячы,а 96 тысяч рублёў…Прайграе,а не выйграе. 

Ну або можна і наадварот,лічыць што на стаўку выйграе 96 тысячаў,а не 92 тысячы за мільён спінаў,то ёсць розніца  ў +4000 рублёў…..Усё…

Рэкламны трук.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
35
Публікацыі
55
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 сту 2023 г.
Appolo, 4 чэрвеня 2024 г.
96%,92%-гэта бязглуздзе ,няма ніякага дачынення да заносаў і максвінаў не мае… Проста азначае, што гулец прайграе не 92 тысячы, а 96 тысяч рублёў… Прайграе, а не выйграе.  Ну або можна і наадварот лічыць, што на стаўку выйграе 96 тысячаў, а не 92 тысячы за мільён спінаў, то бок розніца ў [...]

увесь eRTP гэта нейкі *Роскомнадзор*ны абсурд

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
96%,92% – гэта дурніца, нічога агульнага з заносамі і максвінамі не мае… Проста азначае, што гулец прайграе не 92 тысячы, а 96 тысячаў рублёў… Прайграе, а не выйграе.  Або можна наадварот лічыць, што на стаўку выйграе 96 тысячаў, а не 92 тысячы за мільён спінаў, тым самым розніца ў +4000 [...]

Я, відаць, нічога не пісаў ні пра заносы, ні пра максвіны. Можа, ты памыліўся? А калі ты пра “граць не варта”, то ты сам гэта і пацвердзіў, што розніца ў прайгрышы. І гэта не розніца ў 4000, а розніца ў 100%. Таму што пры 96 прайгрыш 4000, а пры 92 – 8000. Вось так.

P.S. крыху не так выказаўся, у 4000 і 8000 некарэктна лічыць, трэба лічыць лепш у працэнтах. Пры 96 страта 4%, а пры 92 – 8%. Ну вось тут 100% розніцы і прасвечваецца. Вось так больш зразумела.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
96%,92%-это чушь ,никакого отношения к заносам и максвинам не имеет… Просто означает что игрок проиграет не 92 тысячи,а 96 тысяч рублей…Проиграет,а не выиграет.  Ну или можно и наоброт,считать что на ставку выиграет 96 тысячи,а не 92 тысячи за миллион спинов,то есть разница  в +4000 руб… [...]

Карацей, я сядзеў і падумаў, дзіўная ў цябе матэматыка ртп. Мільён спінаў, дапусьці па 100 рублёў, каб прасцей лічыць. Пры ртп 96% з кожнага спіна прайграем 4 рублі, пры ртп 92% – 8. За мільён спінаў у першым выпадку прайграеш 4 млн, у другім 8 млн. Вось тут прыгожа атрымліваецца розніца 100%. А ў цябе няправільная матэматыка з прайграшыми 92 і 96 тысяч. 

У выніку і незразумела, навошта ты напісаў, і няправільна падлічыў.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
35
Публікацыі
55
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
1 сту 2023 г.
MercavaIV, 4 чэрвеня 2024 г.
Кароч, чота я сядзеў і падумаў, дзіўная ў цябе матэматыка RTP. Мільён спінаў, дапусцім па 100 рублёў, каб зручней лічыць. Пры RTP 96 з кожнага спіна прайграем 4 рублі, пры RTP 92 – 8. За мільён спінаў у першым выпадку прайграеш 4 млн, у другім – 8 млн. Тут прыгожа атрымліваецца розніца 100%. А [...]

Браз, не ўзнікае адчування, што разглядаць гульню як зыходны прайгрыш – нават з пазіцыі мат. чакання – крыху ўжо пахне шызай? Чыста пагутарыць 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
14
Рэпутацыя
1 352
Публікацыі
3 322
Падпісчыкі
4
Рэгістрацыя
24 лют 2022 г.
Vayne, 4 чэрвеня 2024 г.
Бразі, няма адчування, што разглядаць гульню як першапачатковы прайгрыш нават з пазіцыі мат.чакання крыху ўжо пахне шызай? чыста папагутарыць

Ну тут глядзі, як гэта працуе, асабіста на мой погляд. Большасць з нас ведае, што казіно – мінусовая справа, многія нават кажуць, што гуляюць чыста па кайфу. Але ўсё роўна ўсе ў глыбіні душы думаем “вооот зараз як дэпну і занясу”. І асабіста мне прыемней думаць пра гэтае “занясу”, ведаючы, што мяне празмерна не спрабуюць нагрэць, мяняючы стандартнае ртп 96 на 92.

А гульня ў казіно першапачаткова пахне шызай кекв

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
9
Рэпутацыя
444
Публікацыі
1 546
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
10 вер 2017 г.
MercavaIV, 4 чэрвеня 2024 г.
Ну глядзі, як гэта працуе, па-мойму. Большасць з нас ведае, што казіно – мінусовая справа, многія нават кажуць, што гуляюць проста па кайфу. Але ўсё роўна ў глыбіні душы думаем “вооот зараз як депну і занясу”. І асабіста мне прыемней думаць пра гэта “занясу”, ведаючы, што мяне празмерна не спр [...]

Па сутнасці, усе, хто гуляе ў анлайн-казіно суткамі – хворыя людзі. Я не выключэнне)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...