ТТР, скам, адкрутка РТП
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
2 чэрвеня 2024 г.
ад
Misha55
|
28 Адказаў
|
1,434 Прагляду
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
TTR нядаўна адкрыў новае казіно і зачыніў усе старыя. У новым ён абяцаў паказаць як трэба працаваць, выставіць запредзельны РТП 98+ і ўвогуле трэба гуляць толькі ў яго (не).
Шмат якія гульцы вушы развесілі і пабеглі рэгіцца, зліваць свае грошы, а хто-то як звычайна за халявай. Бачыў як на форуме пісалі, які TTR цудоўны чалавек, праўда некаторым ён даваў грошы і напэўна таму ён цудоўны, але не сутнасць.
Увогуле на твар наглы скам ад TTRа, на галоўнай старонцы на слотах пазначаны РТП 96-97%. Калі зайсці ў слот і адкрыць апісанне, то адбываецца якаясь магія, дакладней трук з знікненнем. РТП у слоце бігеймінга замест 97.25% становіцца 92.25%, КАРЛ. Странна, што ён не стаў рабіць як раней 84% або 86% у пнг, можа ў бігеймінгу менш за 92% нельга, тут хз. Далей глядзім новы дог хаус ад прагмата, на галоўнай старонцы 96.08%, а ў апісанні слота тая ж магія, становіцца 94% (менш у прагмаце проста нельга зрабіць).
Ніхто і нікога канечне ж не папярэдзіў, маўкліва скруцілі і ўсё. На адкрыццё РТП можа і было такое, але зараз ён проста скручаны.
Я пра гэтага чалавека ведаю дастаткова, пост для агалошвання, раптам хто не ў курсе або працягвае яму слепа верыць. Навошта рэгістравацца і падтрымліваць яго праекты я не разумею. Вас там проста кінуць. Так было і будзе.
PS скрыншоты з яго казіно ў якасці доказаў, але можаце і самі зайсці праверыць, калі ён пад шумок не верне назад) Хоць можа прыдумае як з тым пнг адмазку, што яны яму проста не падабаюцца, таму ён знізіў РТП ў дно і цярпелі з-за гэтага іншыя)
Ну а што ўзяць з гэтага… Калі ён сам у сваім жа відэа, калі зліў у чужым казіно 20 тон яўрэяў пакляўся на “під…с@”, што больш гуляць не будзе. а потым працягнуў, як быццам нічога і не было… Ну не было ў яго сумлення, магчыма яшчэ да нараджэння. Ну а калі другі раз раздавалі, ён тупа спазніўся або яшчэ горш забыў і не прыйшоў). Так, што яго слухаць – сябе не паважаць!
PS. Да таго ж, яго стаўленне да гульцоў, усім даўно вядома – ён іх за людзей не лічыць. Пра які выйгрыш ці атрымання выйгрыша можна тут гаварыць? Такія як ён, ніколі не мяняюцца, “гарбатога…”, а далей вы ведаеце!
Ага новае казіно))))) Прыйшоў ліст на пошту, рэгайцеся за бездэп 100$, зарэгістраваўся, пішу ў чат. Кажуць, учора была такая акцыя) А ліст прыйшоў 10 хвілін таму. Я думаю ТТР ужо забіў на казік і сферу ў цэлым. Ён зарабіў дастаткова.
Так, учора бачыў відэа ў Аффа, пасмяяўся. Калі ён запусціў казіно, у пачатку было, быццам, нават 99% ртп. Яму жорстка мінуснулі, і ён сказаў “ну яго ***” і панізіў да 96. Такая нейкая сітуацыя была. А зараз ён яшчэ, відаць, панізіў. Потым скажа, што памылка здарылася, такое ўжо было з казіно, названым у яго гонар.
Ну не ўсе настолькі даўно гуляюць, каб памятаць яго клятвы) Надзей мала, што нават пасля такога скаму хто тое зробіць высновы, але мало ли. Таму што людзі да гэтага часу катаюць у розных вулканах, эльдарада, амерыё, америка777, ну і ў казіно ТТР)
Так ён бы і так зрабіў РТП 92%. а дзе можна ніжэй. Прыцягнуў спачатку РТП 99% і потым у цішыні скруціў, узровень працы вулкана, а то і горш. Вулкан хоць бы не хавае свае скрыпты. Добра б, калі ТТР паведаміў сваіх гульцоў, тады пытанняў магчыма і не было б. А так людзі думаюць, што працягваюць гуляць у слоты з максімальным РТП, але па факце ён на дне і слоты чамусьці рэзка перасталі граць.
Ёсць жа лудоманы канкрэтныя і страціўшы нейкую частку банка, яны будуць топіць да канца, пакуль не адмажуць або не прайграюць. Тут у іх шанцу проста не будзе. Так, яны маглі б таксама ў іншым казіно прайграць, але там у іх хаця б быў шанец з РТП 96-98.
хахахаха ТТР у сваім рэпертуары , ну ён сапраўдны мужчына – гаспадар свайго слова, то дае яго, то забірае назад 😀
Шмат хто хаіць Гелімара, але хаця б гэты чалавек проста на трансляцыі напісаў, што ніжэй за 96% гуляць не варта. І нібыта стараецца трымаць такое ртп у сваіх казіно. Я маю на ўвазе, што калі ты медыйны і нешта кажаш, то будзь ласкавы адпавядай сваім словам. На колькі памятаю, якраз тэркі ў ТТРа былі з вэрыфам і вывадам на криптобосе або анліме.
Гелю трохі па іншай тэме хейтзяць, той таксама актор яшчэ той) То ён Сергей, то ён Міша. На форумах выдаваў сябе за розных людзей, набіраў даўгоў і знікаў, ды шмат чаго таксама мутіў)
Але ў плане гемблы ён вопытны, тут спрэчак няма. Пра яго надпіс пра РТП – часткова рэклама, тыпу гуляйце ў яго КБ.
Напішу ў тысячны раз: ніколі не верце ні аднаму бlatть стрымеру. Што гелімар, што ттр, што Злы з Зубаревым – усе пойдуць на ўсё, дзеля таго, каб вы зарэгістраваліся па іх спасылцы і зрабілі дэпазіт у казіно) Інакш яны не зарабіць) ТТР яшчэ з неверфолда нясе поўную дзіч і пафіг) А людзі вядуцца і некаторыя нават ледзь не пакланяюцца яму). У Зубарава там увогуле смешна) Уцірае дзіч за сумленных хлопцаў і г.д.) Круціць сацыяльку на струмах і ўпіхвае, што ўсіх любіць) На самой справе ўсе яны паславалі на гульцоў вялікі поінт: як толькі вы перастанеце рабіць дэпазіты ў іх праекты ці напішаце ў чат праўду – вы даведацеся аб сабе шмат добрага і будзеце забанены. Гэта праўда жыцця і гульні ў казіно) Нічога не мянялася і не зменіцца.
Пра верыць стрэмерам гэта зразумела, хто хоць 2+2 умеюць складаць, павінен гэта разумець. тут бывае па 10 гадоў з кімсьці размаўляеш, займаюць і знікаюць, а ты ўвогуле гаворыш пра чалавека, якога ні разу не бачыў. Проста сядзіць карцінка і як можна верыць карцінцы!?
Тое, што хтосьці там кажа пра любоў да падпісчыкаў, а як яму трэба казаць, я вас усіх ненавіджу, вы ўсе дно і ўвогуле я вас усіх мотал? Ну гэта ж дурно, цябе ніхто глядзець не будзе. Любы блогер або стрэмер кажа пра любоў да сваіх гледачоў, бо інакш яму давялося б працаваць на заводзе. А так ён дома сядзіць і распавядае, як цяжка быць стрэмером. Таксама Зубараў можа і сапраўды любіць падпісчыкаў, калі б не яны, то так бы і танцаваў на вясёласць кітайцаў і рабіў у прыватным сваё гранд пліе)
Што датычыць толькі напісаць праўду ў чаце і цябе забаняць. Так і правільна робяць, калі б я быў стрэмером, то таксама б баніў такіх. Каму патрэбная якаясь праўда на стрыме? Навошта псляваць атмасферу? Усе і ўсё разумеюць, што казіно – ЗЛО. Калі ты ўмееш сябе кантраляваць, то гуляць акуратна можна. Цябе ніхто не прымушае гуляць, рэгістравацца, уносіць дэпазіт, прайграваць, браць крэдыты і г.д. Калі б ты сам не цікавіўся казіно, то YouTube і не параіў бы стрэмера па казіно. Т.з. ты сам іх знаходзіш, адзін раз паглядзеў і потым YouTube пачынае прапаноўваць іншых. Увогуле калі ты прайграў хату, то вінаваты не стрэмер, а ты.
PS стрэмераў не абараняю, калі раптам хто так вырашыць.
гэта ўсё цікава, канешне, кіньце, калі ласка, у прыват спасылку, калі не цяжка. хоць паглядзець што за казіно)
Не ведаю, па тэме ці не, у апошні час заўважаю ў некалькіх казіно join us, vodka riobet, гуляю Аматик або эндорфина – як толькі слот пачынае даваць, амаль заўсёды адбываецца дысканект. Пасля перападключэння звычайна зліў. У каго таксама было?
гэта ўжо даўно многімі заўважана, у мяне таксама так часта бывае, хз паранойя ці не
ў вавадзе ў мяне такое пастаянна, гуляеш і жорстка пачынае даваць в пнг і рэзка лагі і памылкі – перазаход і зжырае пад 0, реально то ці параноя то цісесію як то скідаюць
Згодзен, тэма правільная… Людзі павінны ведаць як герояў, так і пі…саў. Менавіта такіх, як гэты, ТТР. У яго ні Радзімы, ні сцяга, а ў вачах толькі выгода і “бабкі”. 😎
угу, яшчэ круціш спіны – без выйгрышаў або капейкі, усё нібы нармальна падгружаецца, потым круціш, нібыта штосьці нармальна вымалёўваецца і выкідвае
Міша М1 – гэта легенда гэмблінгу
96%,92%-гэта лухта ,няякага дачынення да заносаў і максвінаў не мае…
Проста азначае што гулец прайграе не 92 тысячы,а 96 тысяч рублёў…Прайграе,а не выйграе.
Ну або можна і наадварот,лічыць што на стаўку выйграе 96 тысячаў,а не 92 тысячы за мільён спінаў,то ёсць розніца ў +4000 рублёў…..Усё…
Рэкламны трук.
увесь eRTP гэта нейкі *Роскомнадзор*ны абсурд
Я, відаць, нічога не пісаў ні пра заносы, ні пра максвіны. Можа, ты памыліўся? А калі ты пра “граць не варта”, то ты сам гэта і пацвердзіў, што розніца ў прайгрышы. І гэта не розніца ў 4000, а розніца ў 100%. Таму што пры 96 прайгрыш 4000, а пры 92 – 8000. Вось так.
P.S. крыху не так выказаўся, у 4000 і 8000 некарэктна лічыць, трэба лічыць лепш у працэнтах. Пры 96 страта 4%, а пры 92 – 8%. Ну вось тут 100% розніцы і прасвечваецца. Вось так больш зразумела.
Карацей, я сядзеў і падумаў, дзіўная ў цябе матэматыка ртп. Мільён спінаў, дапусьці па 100 рублёў, каб прасцей лічыць. Пры ртп 96% з кожнага спіна прайграем 4 рублі, пры ртп 92% – 8. За мільён спінаў у першым выпадку прайграеш 4 млн, у другім 8 млн. Вось тут прыгожа атрымліваецца розніца 100%. А ў цябе няправільная матэматыка з прайграшыми 92 і 96 тысяч.
У выніку і незразумела, навошта ты напісаў, і няправільна падлічыў.
Браз, не ўзнікае адчування, што разглядаць гульню як зыходны прайгрыш – нават з пазіцыі мат. чакання – крыху ўжо пахне шызай? Чыста пагутарыць
Ну тут глядзі, як гэта працуе, асабіста на мой погляд. Большасць з нас ведае, што казіно – мінусовая справа, многія нават кажуць, што гуляюць чыста па кайфу. Але ўсё роўна ўсе ў глыбіні душы думаем “вооот зараз як дэпну і занясу”. І асабіста мне прыемней думаць пра гэтае “занясу”, ведаючы, што мяне празмерна не спрабуюць нагрэць, мяняючы стандартнае ртп 96 на 92.
А гульня ў казіно першапачаткова пахне шызай кекв
Па сутнасці, усе, хто гуляе ў анлайн-казіно суткамі – хворыя людзі. Я не выключэнне)