Ці выпадкова выпадаюць выйгрышы? НЕ.
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
5 November 2022
ад
Appolo
|
50 Адказаў
|
3,428 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бытае меркаванне, што слоты – гэта напісаны код. Усе выйгрышы выпадаюць рандомна. Можна нават гуляць усё жыццё ў адным казіно, гуляць у адзін слот.
Але не. Менавіта аддача ў слотах вызначаецца такім чынам, каб у выніку атрымалася 96%.
Вось зноў бываюць дні, калі слоты выдаюць некалькі максімалак, а бываюць дні, калі слоты не даюць максімальных выйгрышаў.
Гэта нават відаць па socialtournaments, прыклад вось толькі што турнір Big Bass Bonanza, максімальная выплата х2100, турнір больш за 5500 чалавек, кожнаму далі па 250 спінаў па 1 долару, то бок усяго зрабілі 1 375 000 спінаў (мільён трыста семдзесят пяць тысяч спінаў), і ўсяго ў аднаго чалавека максімальны він быў х1200, нават не максімалка х2100!
Дарэчы, некаторыя стрымеры, якія раней казалі пра рандом, сталі змяняць казіно пры мінусе, перазагружаць слот! 😁
ітог які для нас? чакаць тыя самыя дні? або што проста адзін і той жа слот можа не гуляць у сацыяльцы але наваліваць у якім-небудзь самым задротным казіно.
так, калі трапісь на гэты дзень ці гадзіну – атрымаеш максімалку.
Так і ёсць, слот можа не гуляць у сацыяльнай версіі, а наваліць у задротным казіно
У сацялцы ў пакупных бонусках не давялося злавіць максімалку,на мінулым тыдні нарэшце злавіў 5000х был на 2-м месцы,праз 2 гадзіны ўжо 13-ы)нават 5000х не дае гарантый што заняцеш прызавыя месцы.
Гэты слот у мяне кнігі ад png, 5 мужыкоў нідзе не ставіць. У розных казіно, па розных стаўках, за не адзін год гульні……
а бываюць гады))))))))))))))
магу сцвярджаць, што для максімалкі трэба часта долбіць адны і тыя ж слоты і рабіць там шмат спінаў…
Ну гэта калі ў цябе шмат грошай/)памятаю калі ў 2000-х гуляў на апаратах ,то там можна было ў адзін і той жа апарат гуляць,потым плюне джэкпот і г.д)а цяпер сумняваюся ў гэтым,тым больш казіно ўсё падкручвае на свой бок.Не факт што дасць,наадварот можа з’есці ўсё на 100%.
Гэта паранойя.
гэты дакладна трэба долбіць доўга
я калі словіў паляну мужыкоў эндорфіне монгол у 1х бет то я да гэтага практычна долбіў два слоты монгол і мінотаўр дзесьці каля года
праўда я дэпазіты рабіў не вялікія максімум 100грн. а то і менш, але гуляў толькі ў іх раз у тыдзень гэта дакладна, так пасля таго як выпалі мужыкі праз тыдзень закінуў сотку і ў мінотаўра пайшоў ён таксама аддаўся дакладна не памятаю дзесьці каля х2000, потым праз час як то ў іншым казіно гуляў зноў у монгола і мінотаўра паляну праўда не словіў але таксама насыпаў а праз час і мінотаўр аддаўся, так што калі гуляць то дае спачатку адзін а потым другі
Лавіў амаль максвин ў елк , слот не задрачваў х9800 здаецца з х10к было , таксама лавіў у манитрейн2 х17к таксама зусім не задрачаючы слот… Так што задрачванне не працуе )
лавіў максімалку ў Rise of Merlin x5000 – слот задрачываў. лавіў максімалку ў ДОА2 – слот задрачываў. Так што хз)
Ну лагічна меркаваць, што пры задрачыванні ты калісьці зловіш ) але ж на дыстанцыі ты зліеш у разы больш, чым гэтыя х5000… Але і на рандоме ловяцца цалкам
так што, рэбзя, да якога вываду прыйдзём – дрочыць ці не ?
Мне ніколі не ставіла зусім, нават па лініях 5 мужыкоў у Бук оф Дед за ўсе гады, тым больш у бонусе.
Але я не люблю аббіваць адзін слот. 20-50 спінаў – не дало і на выхад.
То ёсць людзі, калі задрачваюць адзін слот і ўкладаюць у яго сродкі – ён менавіта такім чынам і аддае ім 96%, адным спінам. То ёсць чалавек укладвае ў адзін слот год-два сродкаў – адным спінам яму ўсё вяртаецца, вось так гэта выглядае.
А бывае заходзіць чалавек у слот упершыню ў жыцці, а яму бац і паляна мужыкоў.
памятаю з першага спіна у тошы ад хаскава бонус злавіў на х6666 хаця ўсе навокал сцвярджалі што бонус з першых спінаў заўсёды пусты)))
Мне некалькі гадоў таму добры таварыш расказваў, што яго блізкі сябар паігрываў у Лас-Вегасе мінімум 1 раз у год, і як-то бухі на апошні даляр запхнуў у аўтамат і злавіў джэка на лям. Так і застаўся там жыць)
Выкажу сваю суб’ектыўную думку, у ліцэнзійных казіно выйграшы прыходзяць рандомна, але… Але буйныя і вельмі «тлустыя» выйграшы адкрываюцца ў гульнявых аўтаматах толькі пасля назапашвання соліднай сумы… залітых гульцамі ў канкрэтны слот. 😎
вось вельмі лагічная думка, я лічу….
Дадам, калі выходзіць новы слот ад Push, No Limit, то трэба гуляць тыдзень на гэтым слоце (точней на працягу тыдня), пасля слот увогуле не будзе гуляць, пакуль не збярэ шмат бабла.
Магчыма і так, тады таксама могуць адкрыць акно магчымасцей, так чыста для зманухі…)
Нагадаю пра гэтую тэму.
Красівы занос у сацсетцы ў Хот Фиеста, паставіла ў лінію вайлды – но бонуска ўсяго дала 1794$, наступныя бонускі далі х5 і х4 у Хот Фиеста. Пару слотаў прагмата потым давалі бонускі х20, х30.
Усё як і павінна, без усякага рандома – прагмат цяпер будзе жраць з майго акаунта, каб у выніку атрымалася 96%.
А то зноў нейкі стрымер ўмнічае – “рандом, рандом, слоты заўсёды рандомна даюць бонускі”.
Па маленькай стаўцы паспрабуй з вялікай сумай на рахунку
Гэта толькі Айдару, калі можна так на Дурніну аддаць і ўвогуле выдаваць такія бээззумныя заносы! Мне так ніколі не прыходзіла! Я ж не 20 гадоў у анлайн-бізнесе)))!
Не ведаю, каму яшчэ так можа Пруха ісці))))!!!!
Што гэта за сацыяльная з Pragmatic? Падкажыце адрас))