Ці варта пачынаць трансляваць на Twitch?

Флудзілка | 27 June 2025 ад | 48 Адказаў | 602 Прагляду | 2 Рэакцыі
Adept
Ранг
15
Рэпутацыя
1 686
Публікацыі
8 930
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
30.10.2022

Стаіць паспрабаваць, таму што цікавасць гледачоў фармуецца не загадзя, а ў працэсе: калі ў цябе ёсць добры ПК, камера, вопыт з OBS і галоўнае – жаданне, то ўжо ёсць базавая аснова для росту. Ты добра гуляеш у покер і любіш слоты – значыць можаш даць людзям тое, што яны звычайна шукаюць у такіх стрымах: эмацыі, разбор рашэнняў, жывы азарт і атмасферу. На пачатку важна проста пачаць, прыгледзецца да рэакцыі аўдыторыі, паляпшаць падачу і паступова выпрацоўваць свой стыль. Страх быць нецікавым ёсць у ўсіх навічкоў, але ён знікае, як толькі пераключаешся з сумненняў на дзеянне.

0
-2
-2  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
0
Публікацыі
2
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
26.03.2026

Паспрабаваць – заўсёды выдатна, калі ты зацікаўлены ў чымсьці, значыць жывеш.

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
2 609
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11.03.2019
Yrannaha, 26 March, 16:03
Прабаваць – заўсёды выдатна, калі ты чымсьці зацікаўлены, значыць жывеш.

@yrannaha для гэтага яшчэ трэба ўмець зацікавіць аўдыторыю. Кантэнт падыходны. Цяпер цяжка ўгадзіць аўдыторыі​

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
233
Публікацыі
948
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.02.2026

Залежыць, якая мэта. Усе, хто хоча стриміць казіно, потым на гэтым зарабляць, таму ўсе гэтыя стоит-не стоит у выніку зводзяцца да грошай.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
31
Публікацыі
172
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
05.03.2026
GODWELES888, 30 March, 12:00
@yrannaha для гэтага яшчэ трэба ўмець зацікавіць аўдыторыю. Кантэнт падходны. Цяпер цяжка ўгадзіць аўдыторыі​

@godweles888​ І кантэнт падходны таксама складана знайсці. Цяпер мала чым можна здзівіць наш народ)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
23
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
03.03.2026

Ну як сказаць, калі ёсць жаданне, то чаму б і не.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
7
Рэпутацыя
233
Публікацыі
948
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.02.2026
Tyomych, 30 March, 12:10
Ну як сказаць, калі ёсць жаданне, то чаму б і не.

@baton4ik

Тады мы ўсе стрымеры, хто грае, застаецца падключыць прамую трансляцыю)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
60
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.03.2026

Я так убачыў, што акрамя твича стаў папулярны кик, праўда, яшчэ не зусім зразумеў, што там папулярней.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
206
Публікацыі
672
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.11.2020
rys1ka, 27 June 2025
Прывітанне, хлопцы, як думаеце у мяне ёсць добры ПК, вэбкамера, вопыт налады ОБС і жаданне стриміць, толькі я баюся, што нікому не буду цікавы, я добра гуляю ў покер і таксама люблю круціць слотікі, як думаю ўсе тут, то што, як думаеце, варта паспрабаваць?

@rys1ka​ па-сапраўднаму скажу табе, не думай увогуле пра тое, будзе хто глядзець ці не, галоўнае – пачні, а твая аўдыторыя цябе сама знойдзе, гэта пытанне часу. Страх забівае мары, я ўжо пісаў у гэтай гутарцы пра Kick, што туды ўсе перайшлі, нават калі запусціш свой першы стрым і ўбачыш першага гледача, гэта твой першы буст да матывацыі і далейшага развіцця.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
76
Публікацыі
469
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
16.09.2016

я калісьці фіфу стриміў на трох гледачоў 😀

+4
0
+4  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
3
Рэпутацыя
17
Публікацыі
25
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.11.2025

Часта гляджу стрымы, бо на працы сумна, у асноўным кик і ют. Ужо ёсць палюбіўшыяся стрymеры, таксама заходжу да навічкоў, падтрымаць размовай, падпіскай. Калі адэкватныя і падабаецца чалавек – застаюся.

Але ці ёсць цяпер у гэтым выгада і сэнс? Такое адчуванне, што з лютага месяца стрымерам проста рэжуць ртп. Вывадаў амаль няма, як толькі вагер падыходзіць да адмывання – усё перастае гуляць. А на сумленныя і крутыя праекты ісьці трэба шмат сіл і шмат грошай.
Таксама падумвала пачаць стрыміць, але ўбачыла такую сітуацыю і перадумала.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
206
Публікацыі
672
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.11.2020
Yrannaha, 26 March, 16:03
Паспрабаваць – заўсёды выдатна, калі ты зацікаўлены ў чымсьці, значыць, жывеш.

@yrannaha добры слоган 👍

+2
0
+2  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
4
Рэпутацыя
38
Публікацыі
33
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.05.2019

Пакіну свой камент – калі ты вырашыў струміць, то ніколі не позна, гэта дакладна. АЛЕ! Па-першае, на чые грошы ты будзеш гэта рабіць? Ты добра зарабляеш і будзеш траціць свае бабкі? Ну тады струмы будуць рэдкія, бо ты будзеш у асноўным зліваць бабкі, але сумленне тваё будзе чыстае, і ты зможаш мець уласную думку аб казіно і не будзеш баяцца яе выказаць. Прыбытак пры гэтым будзе невялікі, але будзе.
Ёсць другі варыянт, цалкам прадацца казіно, табе будуць налічваць фанцікі, або, як цяпер перайменавалі, “фіксу”, і тады струмы будуць часцей і прыбытковасць тут крыху большая, але, на жаль, табе давядзецца засунуць язык у …..у, маўчаць пра любыя праблемы казіно і на струмах спяваць сваёй аўдыторыі, якія цудоўныя казікі і як лёгка ў іх выйграваць мільёны. Тут мінус сумленне, мінус уласная думка, але плюс бабкі.
Я таксама струмлю, я выбраў першы варыянт, струмлю рэдка, на капейкі, і нават не гляджу, што там адбываецца ў свеце “струмераў на фіксу”, бо гэта балота. Там проста суцэльнае ілжывасць, хлусня і прадажнасць. Там не струмяць для кайфу, там няма сапраўдных лудзікаў, там чыста “бізнэсоўцы”, людзі лаціюць бабкі і ўсё. A мне па кайфу так, на сваё, па дробязях, але з азартам. І мне ніхто не можа забараніць сказаць, якое казіно дрыцьмо, а якое не.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
206
Публікацыі
672
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
17.11.2020
Romeo82, 20 April, 05:16
Пакіну свой камент – калі ты вырашыў стрымаваць, то ніколі не позна, гэта дакладна. АЛЕ! Па-першае, на якія грошы ты будзеш гэта рабіць? Ты добра зарабляеш і будзеш траціць свае бабкі? Ну тады стрымы будуць рэдкія, таму што ты будзеш у асноўным зліваць бабкі, але сумленне тваё будзе чыстым, і [...]

@Romeo82​ пра ўкладанні для стриму – гэта так, укладанні патрэбныя будуць, але таксама глядзець што стрэміць і як. Ты страціш значна даражэй, чым грошы – гэта тваё час. Скажу з вопыту: я стрымаў амаль 2 гады кожны дзень і не адзін раз, бывала, з працы прыхаджу і адразу стрым. Стрымаў кампутарныя гульні. Вынік: грошай патраціў не капейкі, я аддаў свой час дарэмна. Харызмай зацягнуць не магу на стрыме, можа з-за гэтага і не выйшла. А ўвогуле, калі правільна падаваць мову і прысаліць усё гумарам, зайдзе. Зараз многія спрабуюць заняцца весткай стрым і выйсці ў топ. А ўвогуле лепш заняцца тым, у чым ты добры. Як сказаў адзін стример казіно, у мяне анлайну ўвогуле няма, я проста кручу на стрым і ўсё.

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
2 609
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11.03.2019
Ludiator, 20 April, 05:28
@Romeo82 па пытанні ўкладанняў для стриму – так, укладанні будуць патрэбныя, але залежыць ад таго, што і як стриміць. Ты страціш значна болей, чым грошы – гэта тваё час. Я скажу па досведзе: я стриміў амаль 2 гады штодзённа і не аднойчы – бывала прыходзіў з працы і адразу ўключаў стрим. Стримі [...]

@oktan зараз трэба мець новую ідэю для стримаў. проста круціць слоты – ужо не зачапляе людзей. трэба праяўляць інавацыю, прыгожа гаварыць, завабліваць людзей і займацца рэкламай таксама​

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
131
Публікацыі
104
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11.04.2026
rys1ka, 27 June 2025
Прывітанне, хлопцы, як лічыеце: у мяне добры ПК, вэб-камера, і вопыт наладжвання OBS і жаданне стрымаць, вось толькі баюся, што нікому не буду цікавы. Я добра гуляю ў покер і таксама люблю круціць слотікі, як, думаю, усе тут, так што як думаеце – варта паспрабаваць?

@rys1ka​Паспрабаваць заўсёды варта, нават калі не атрымаецца, ты нічога не губляеш! Удачы табе ў тваёй няпростай справе!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
9
Публікацыі
60
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.03.2026
Bamboleilo, 17 April, 07:18
я калісьці фіфу стриміў на трох гледачоў 😀

@bamboleilo​ Чаму не працягнуў?)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
8
Рэпутацыя
362
Публікацыі
2 609
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
11.03.2019

Фифа 2002 была ў трэндзе і на ютубе, і ў тиктоке.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
3
Рэпутацыя
0
Публікацыі
27
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
13.04.2026

да. я тоже лічу, што стриміць трэба на кике

Ludiator, 11 December 2025
Kick – туды ўсе перайшлі з Twitch даўно ўжо, а калі плануеш на стримах зарабіць, менавіта Kick. Доля Kick ад заробку стрымераў складае ўсяго 5% у параўнанні з 50% у Twitch

@oktan​ да, на кике ўсе стрэмяць ужо даўно

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
8
Публікацыі
60
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
30.03.2026
Judel, 16 April, 14:47
Я так убачыў, што акрамя Twitch стаў папулярны Kick, праўда, яшчэ не зусім зразумеў, што там больш папулярна.

@judel усе, каму не лянота, ужо там)
​Радае, што наш час дазваляе паспрабаваць многае ў гэтым жыцці

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Average
Ранг
2
Рэпутацыя
5
Публікацыі
14
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
28.04.2026

Ці засталіся ўвогуле стрымэры. хто на твиче стрыміць менавіта казіно?

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
2
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
27.05.2026

Думаю цяпер стриміць казік і покер, увогуле азарт на Twitch гэта не вельмі добрая ідэя, бо прыгнятаюць усіх азартных стрымераў у СНГ і Twitch не пакажа твой канал

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...