Ці можна павялічыць шанцы на выйгрыш?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 January 2025
ад
Seryj4
|
180 Адказаў
|
13,802 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@Seryj4так, вядома, можна, чым больш дэпaў – тым больш шанцаў)))))
@letyaga92 больш дэпаў – больш дадэпаў
@letyaga92 Я б так не сказаў. Людзі за адзін раз прайгравалі больш ляма, і ў кожнага свая стаўка. Як кажуць, калі жыў бедна, і ў адзін дзень разбагатеў, то праз месяц зноў стане бедным, ведаеш чаму? Таму што ён усе бабкі праср.т на дарагія рэчы, кватэру і г.д.
Потым зноў галеча.
@misha55 я з табой цалкам згодзен
што такіх метадаў няма
Тут больш ад удачы
і калі чалавек не верыць сваёй удачы, то лепш не гуляць 😂
@dikayakunica і менш грошай 😂
Казіно заўсёды мае перавагу (RTP < 100%). Але можна:
– Выбіраць гульні з высокім RTP (напрыклад, рулетка 97.3%)
– Кантраляваць бюджэт (стаўкі ≤1-2% ад банка)
– Пазбягаць бонусаў з высокім вэйджарам
@dikayakunica Без дэпа не бывае дадэпа)))
@robingood
Тут якраз аўтар тэмы прапаноўваў гаварыць зусім пра іншае, я ўжо як бы казаў, што каб выйграць лям не абавязкова рабіць кучу дэпаў, тым больш яшчэ больш дадэпаў. Бывае дастаткова зрабіць адну “правільную” стаўку ў 1 амерыканскі рупь менавіта ў тым казіно і ў тым аўтамаце і УСЁ, ты милллллионер!
@thee4 Рандом у дзеянні. Калі людзі гэта зразумеюць, а ніколі ўсё роўна будзе рандом.
@hawk Кожны думае, што менавіта яго спін будзе тым самым.
Успомніў яшчэ: Калі на растучы месяц гуляць у Dog House, пры гэтым каб на плячы свісце рак. Можна злавіць там максвін.
У мяне не атрымалася, рак свісціць толькі на спадаючы месяц.
@hawk
Дык тут справа не ў рандоме, тут думка зусім пра іншае- фартовы дзень фартовае казіно фартовы слот і нарэшце – фартовая стаўка, якая дазваляе сарваць ДЖЭКА!
думаю, можна, гуляючы ў новыя слоты, і гэта часам рэальна дапамагае, сам асабіста выйграваў буйныя грошы так, праверце!
Як жа казік бэсіць і радуе часам.
Памінаю, у свой час вельмі часта лавіў менавіта з апошняга спіна – але гэта яшчэ палова бяды.
Вельмі часта ў водкі менавіта круціш умоўна па 150р (дапусцім) зліваеш 10к, бярэш смешны адкат у 900р і так сама па 150 б’еш і адразу ж дае! я пару разоў так выводзіў прычым сумы прычынныя 50-100к.. чыста з адкату ў пару соцень ..
але дрэнна тое, што потым кожны раз калі зліваеш думаеш *додепну яшчэ капейку, усяго рэдка не дацісну* і гэтыя рэдка не дацісну іншы раз у такую яму вырастаюць..
Думаю, што не – проста трэба апынуцца ў патрэбны час у патрэбным месцы
@oopsant Аналагічная гісторыя, толькі сумы па-меней) Не магу сабе дазволіць круціць па 150 руб за спін. Нават задэпіўшы 10к, я больш за 50 руб за спін не кручу, іначай замазка і гг. Таму што пры такой стаўцы зліць дэпазіт можна за пару хвілін, не нагуляешся і адразу захочацца дадэпіць. Таму я пераважна кручу па такой стаўцы, каб мне хопіла хаця б на 300-500 спінаў)
@rys1ka
Згодзен, што трэба толькі апынуцца ў патрэбны час, у патрэбным месцы і зрабіць правільную стаўку або хаця б купіць латарэйны білет. Ведаць бы, калі настане гэты час і добра было б апынуцца ў патрэбным месцы)
@thee4 Я думаю, разуменне гэтага прыходзіць ужо пасля самой падзеі) што ты апынуўся ў патрэбным месцы і ў патрэбны час. Таму трэба проста дзейнічаць і не чакаць выніку, напэўна, як кажуць, казіно – гэта забава.
@maravidas правільна сказана. Калі заходзіш у казіно, дык развесціся, а не “зарабляць”)
Ну а ўвогуле ў мяне ёсць адзін момант, падыёмы заўсёды ідуць альбо з першых трох депаў (калі падняў і зліў, то ўжо няма сэнсу кідаць, калі хочаш застацца ў нулях) альбо з апошняга касара)) ды і то толькі пасля некалькіхгадзіннага перапынку
@astartes
І як толькі пачынаеш гульню дзе думкі пра выйгрыш зусім адсутнічаюць то атрымаеш і радасць ад гульні і нават сыграеш у плюс, хоць можаш скончыць і пры сваіх). Але як толькі прыходзіць думкА яшчэ, яшчэ… – гэта ўжо азарт асляпляе розум і вочы, і ён вядзе амаль заўсёды ў нікуды!
@maravidas
Я не прафесійны гулец, усяго толькі аматар і казіно для мяне толькі забава, як пайсці ў тэатр або, скажам, паехаць у Крым у горы на тыдзень, а потым спусціцца і пагрэцца, пакупацца ў моры. Ах як даўно мая не быў у Крыме, а так часам хочацца ў Новы Свет…, хутчэй бы ўвесь гэты … ФСЁ закончыўся!
@thee4 Правільны падыход) І яшчэ важна гуляць на грошы, якія гатовы прайграць, расстацца з імі і не пашкадаваць) але, на жаль, такіх варыянтаў не ў ўсіх і большасць людзей менавіта хочуць “падняць”, бачаць у гэтым нейкую “інвестыцыю”.
Хоць большасць “інвестыцый”, у тым ліку ад вядомых і буйных банкаў, таксама свайго роду казіно) проста падаецца пад іншым соўсам – “фінансавы інструмент” 😀
@maravidas
Іншы, можа, і паставіў бы пад сумнеў, але я згодзен амаль на сто працэнтаў. Думаю, найлепшы варыянт – гэта калі гуляеш на грошы казіно! Раней былі бэдэпавыя, так бы мовіць “азнаямленчыя” бонусы з невялікім вэгерам (х10), а часам і без адыгрыша.., хочаш – можаш выводзіць)ю А было, ну што там было – гэта казіно дагэтуль, 15 год як у гЭмле… Так яно пайшло яшчэ далей, прапаноўвала тады нават бэдэпы ў BC (10, 30, 50mBC) і нават заахвочвала актыўных, задумлівых і ўважлівых гульцоў за знаходжанне багоў, нават тэкставых памылак. Ах, якое цудоўнае час было, яго ўспамінаеш, як любімую песню)
я думаю, што можна выйграць больш гуляючы ў новыя слоты-калі яны становяцца папулярней, даюць нашмат менш.
ВЫВАД: раю гуляць у новыя слоты !!!