Ці можна павялічыць шанцы на выйгрыш?
Правілы, стратэгіі і метады гульні
|
29 January 2025
ад
Seryj4
|
180 Адказаў
|
13,809 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Натальная карта,якія-то праграмы спампаваць усё гэта па мне поўная дурніца,прабачце мяне канешне)
Лепш пайсці да гадалкі адразу,каб не марнаваць час)))і павялічыць свае шанцы на 100%))
Не ну па натальнай карце можна ўбачыць “ўдалыя” дні(гадзіны) і канечне свой “брыльянтавы” дзень, калі ён ёсць канечне). Думаю што адмаўляць усё гэта не варта, галоўнае што бы не трапіць пад “напёрсточніка”, а то дылетантоФ і жульб@ноў хапае(
@natakaya Згаджуся. Падняць або апусціць стаўку пры доўгай маўчання слота можна яго патрасці для аддачы. Часам дапамагае і павышае шанцы не зліцца хаця б, а заставацца пры сваіх. Што да вялікага выйгрышу – як пашанцуе:)Усё залежыць ад шанцу ў казіно. Сёння давала, а заўтра з’ела:)
@endo0
Так, тут тэма паднятая за “іншае”… Не як па якіх стаўках “гульняцца” стаўкамі, а пра выбар – калі гуляць, калі не гуляць… Няўдалыя і ўдалыя дні, вось і ФСЕ)
Калі б быў нейкі «лайвхак» стратэгія ці штосьці тыпу таго , якая рэальна працуе .) Тады не было б і казіно 😊 Казіно не прайграе 😄
Адзінкавы шанец якім-небудзь чынам паўплываць, мне здаецца, – гэта бонус да дэпазіту з невялікім вэйджарам, хоць як-небудзь павялічыць шанц выйсці ў плюс, але ў наш час ужо амаль паўсюль пастаўлены максімальны выйгрыш х10 ад дэпазіту або яшчэ горш.
Чытаю пасты некаторых форумцаў і бывае здзіўляюся, калі ў тэме паднятыя пытанні зусім пра іншае, але… Але пішуць адказы зусім пра іншае, нават не жадаючы паглыбіцца ў сутнасць таго, што хацеў прапанаваць «аўтар» тэмы)
Мне здаецца адзіная тактыка, якая працуе – гэта круціць новыя слоты. Ужо не ўпершыню спрабую гэты метад і атрымліваецца выводзіць вялікія сумы
@thee4 суть нафлудзіць поінтаў і вывесці , ужо даўно большую палову нават не чытаю так выдаляю апавяшчэнні , пасты перасталі несці сэнсавую нагрузку…
Для тых, хто працягвае ех@ць на хвалі “свайго браняпоезда”, перш чым пісаць – глядзіце першы пост у гэтай ветцы! А для тых, хто “спяшаецца жыць”, скажу адразу тэма пра зоркі!
Адзін знаёмы стрэмер сказаў, што кожны 13-ы і 25-ы спін ён робіць вялікім пальцам левай рукі. Лічыльнік вядзе да 30 і потым пачынае з пачатку. Як правіла, на 13-ым ставіць бонус х50 і следам на 25-ым х1000. Сам не правяраў, але ён мільёны выводзіць.
@izi43rus
У кожнага свае тараканы ў галаве). Але верыць словам стримера пра тое, як ім шанцуе, – гэта такое сабе занятак. Яны ж “мутзяць, круцяць” сваімі “падпісчыкамі” як.., як цыган Сонцам. Ім верыць – як сябе наЕб@ць!
@izi43rus і не толькі гэта, яшчэ пасля кожных 50 пракрутак яны херачаць сябе х..м па лбе ахахах
па-рознаму граюць нават валюты,спрабаваў неаднаразова,нават учора раблю дэп у $-бонусы сыпяць,пераключыўся на еўра,гэты ж правайдар -мёртвы,пераключыўся на $,дэпнуў-зноў усё гуляе
@Appolo У далярах толькі на плейфортуне гуляў і розніцу адчуваць, прычым моцна. Нібыта бонусаў часцей ставіць, на прыкладзе таго ж плейнго бук оф деда, хоць можа проста сесія, хто ведае. Але яксьці ніколі не любіў на іншай валюце, увогуле здавалася, што розніцы няма. Не, не, ды і ёсць.
@1deposit Ды не кажы я звычайна 1к кідаю, адносна часта паднімаю больш за 10к . Не вываджу, зразумела, але гэта мае праблемы )))
Памятаю, бачыў рылс, дзе Мэл казаў, бываюць такія часавыя адрэзкі, што проста шчасціць і ўсё, хоць бы ты не рабіў – гуляў ці яшчэ што, проста ідзе ўдача і ўсё, а потым нібы адразае на нейкі перыяд. Па сабе заўважыў таксама, што так хвалі ідуць, часавымі адрэзкамі, і ў казіно, і на стаўках шчасціць, а потым проста зусім нічога, зусім.
Думаю як-небудзь навучыцца лавіць такія адрэзкі і калі ўдача сыходзіць, таксама адступаць ад гульні.
@maravidas
Калі гэта адбываецца ў гульні, то, хутчэй за ўсё, ты патрапіў на той момант, калі адбываецца “абнаўленне” і тады можна зірваць “тлушчава”… У мяне так было каля тыдня, тады скакаў па слотах і па 15 хвілін гуляючы падняў амаль х 25 ад дэпазіту. Эх трэба было запомніць дні.., гэта было ў Эверуме, праўда некалькі гадоў “назад”)
@lian0603
Скажы, калі не сакрэт, а якая прычына, чаму не выводзіш хаця б частку выйгрышу?.. Гэта ж “фартовыя” гульні, якім добра было б даць “другое жыццё”, трэцяе, або нават…)
@thee4 прычына простая – лудка, вочы крывёй наліваюцца 🤪 нічога не бачу, потым бац, а грошай няма 😁
@lian0603 Вось гэта галоўная памылка лудамана. Трэба вывесці, потым дэпіць па крыху, крыху. Тады і грошы цэлей будуць)
@robingood
А гэта другая памылка, пасля вываду адразу депаць у іншае казіно)
Верагоднасць вышэй за 50% – адказваю за свае словы, калі перастанеш хіхікаць на публіцы перад стаўкай. Я цалкам сур’ёзны і сабраны)
@misha55 Згодзен, сам так не раблю. Я пра тых, хто хоча далей гуляць, як кажуць, у іх усяліўся азарт)
А так не раю.
Ну так, ну так, грошы любяць цішыню! Яны пасля вываду ну проста павінны “пераначаваць” у кашальку ўладальніка і, магчыма, нават лепш не адну ноч!