Топ лепшых казіно па меркаванні аднаго гульца
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
29 September 2022
ад
gans2115
|
312 Адказаў
|
11,514 Праглядаў
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@solwwow.Так 4-5 к долараў гэта і 500т вось як будзе 20-30т долараў вось тады пачнуцца праблемы)Прачытай скаргі )
@akop591 такія сумы я не выводзіў, ты ж спачатку пра 500к пісаў. Але ведаю людзей, якія выводзілі і больш)
@akop591таму што ўсе грошы сыходзяць на стримераў і яны нішчыя)))
@Appolo.Ну мне таксама падабаецца Редстарт. Хутка выводзяць, праблемы хутка вырашаюць. Адзін з лепшых)
@akop591 у цэлым так, нядрэнны казік і бк ёсць, і ў покер можна паіграць, + бонусы розныя неплохія з аптымальнымі ўмовамі і падтрымка кампетэнтная, не тое што ў некаторых казіно..але і невялікія мінусы таксама прысутнічаюць – % за вывад і сам вывад, калі нічога не змянілася, да 22:00 аператыўна не паспееш, ужо толькі на наступны дзень, хоць цярпіма – суткі .
@pokerface.І слоты нармальныя, таксама гуляю, не як у Водке – дэпазіт не імгненны, не адразу .
@akop591
У вавадзе такая ж фігня, усё разлічана на лудку, каб надакучыла зноў ставіць і ты зліеш. Але так больш злосць і жаданне вывесці і забыць, цікава, якія ў віпаў ліміты на вывад, пакуль свой джэкпот не злавіў – не даведаюся
калі браць казіно са стаўкамі, то мае топ-3
1.риобет(хуткія выплаты, не ліпкія бонусы, БК)
2. 1х (хуткія выплаты, добрая лінія БК)
3. Сетка пошей( нармальныя бонусы, стабільна плацяць)
Стейк зараз у абсалютных лідэрах, вывад на крыпту 5-10 сек і бабкі на кашальку, нават вавада памятаю апошні раз вывадзіла на крыпту 3 гадзіны
Вавада топ потым Гарэлка вуснамі джэт тон 😊
@lian0603.Якая гарэлка можа быць топ ?
@akop591 усё топ калі дае )))))) як хавае шляпа
@loud.Ну не як не Гарэлка топ братан )
@akop591 мне яна не вельмі, камусьці заходзіць )
@solwwow.Ну і добра што праблем не ўзнікала ,ну калі пачнуцца праблемы ніхто не дапаможа.
Вавада , стэйк , пф , гарэлка
джэтон , стэйк , гарэлка !
Маё меркаванне пра лепшыя казікаў – топ-3.
Стейк, Чемпион і Джой.
1xslots
Vavada
Bitz
Водка
Sykaa
Booi
Vavada, parick24, раней быў париматч, ну і цяпер больш падсёў у jetton. Патрэбна гуляць у розных, слоты часта гуляюць па-рознаму
Мне здаецца, залежыць не ад казіно, а ад удачы. Любое можа добра даць, тут як пашанцуе)
@ingibordadapkuna ну гэта так, але ёсць другі пытанне, хто як хутка выводзяць. І на гэта таксама трэба глядзець.
vavada, jetton, bitstarz, stake, duelbits
@lian0603 вавада ўжо даўно не ў топе,зараз стэйк,джеттон і чэмпіён.
@robingood.Вось што тычыцца стейка я не разумею, яны ў скаргах нават не адказваюць, і скаргі не рашэнне (