Топ лепшых казіно па меркаванні аднаго гульца
Навіны індустрыі азартных гульняў, падзеі, факты
|
29 September 2022
ад
gans2115
|
309 Адказаў
|
11,463 Прагляду
|
10 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@afterafterfly Дуэль казіно дае нешта бездэпазітнае або на дэпазіт? і як там з вывадам і верыфам?
@md1nosaur bc.game не бачу на іх сайце серый бездэпаў. Што менавіта яны цяпер даюць для новых? Друган хоча папрабаваць
Зараз дуэлька вельмі падабаецца.
Stake
1xSlots
Fugu
Па мне, самыя адэкватныя па тэрмінах вываду, калі казаць пра проста добрыя, то спіс будзе занадта вялікі)
Stake
Плюсы: бонусы незалежна ад выводаў, хуткі вывад
Мінусы: можа жраці як не ў сябе 🙂
@godweles888
Калі актыўны прысылаюць промакод, актывуеш і адразу атрымліваеш фрыбет, спіны і кэш
Мне прысылалі фрыбет 3000р
Кэш 8000р (х10 вэйджар)
І 100 спінаў па 50р
@ayoop2517 актыўны – гэта колькі трэба зліць?
для мяне
jetton
Vavada
1xslots
@godweles888
Ды хз колькі, проста гуляеш і яны на пашту шлюць плюшкі)
@ayoop2517 ні разу яны не пасылалі нічога нармальнага
Stake у СНД Покер дом
@booosteeer Покер дом. 😂😭😂😭😂😭
@dobronx можа покердом яму заплаціў за рэкламу?)
@godweles888 мяне нейкі час дасылалі актыўна, стабільна пару раз у месяц, апошнім часам наступіла цішыня, але праўда толькі бонус-кэш у казіно, а дэпазітаў было няшмат і невялікія, відаць яшчэ трэба пару раз депнуць і забыць на нейкі час, зноў пачнуць заманяць) дасылаць плюшкі)
@godweles888 яно проста не трапляла ў іх аўдыторыю ) як пару раз трапіць, меркаванне кардынальна зменіцца.
@pokerface я граў у покердом даўно, яшчэ калі яго дазвалялі ва Украіне. Потым яны мне казалі пра зяркалы там, але калі трапляў у іх аўдыт, нават пасля фрыролаў, то забіў на іх
Мой топ…
@valerich ты ж, здаецца, забаніўся ў дуэлі.
Дуэль ну шчыра хз калі вам дом не падабаецца)
@valerich гэта што увогуле першы раз чую))
Якое заўгодна з нармальнай ліцэнзіяй)))
@lemonad83 Ды я так для ўсіх.
1хSlots
jetton
самае лепшае казіно тое, дзе – ты ў плюсе
@oktan Ды і тое лепшае, пахожа, не надоўга, альбо як карта ляжа
@oktan што праўда, то праўда, тэставаў ад крыпта-казіно да нашых СНД, дзе ў мінусе, не магу сказаць, што праект добры хоць забі) А г**но, дзе афармленне жудаснае, але дае, там і будзеш гуляць)