TonPlay або проста - псіхіятрычная бальніца №3

Канал пра тых і пра тых, хто гуляе | 3 hours таму ад | 1 Адказ | 17 Праглядаў | 1 Рэакцыя
Novice
Ранг
1
Рэпутацыя
2
Публікацыі
8
Падпісчыкі
0
Рэгістрацыя
25.05.2026

Вельмі хочацца падзяліцца вопытам у казіно TonPlay

Храналогія падзей:
1. 24-га роблю дэпазіт 1035 USDT

2. Праз пару гадзін ставлю на выснову 2000 USDT (1000 + 1000 USDT) двума транзакцыямі, абедзве высновы пацвярджаюць праз 10-15 хвілін

3. Лягаю спаць, прачынаюся прыкладна праз 8 гадзін. Ні адна з высноў НА КРЫПТУ не прыйшла, рэгламент у казіно – да 6 гадзін. Да слова, ужо прайшло амаль 48 гадзін, я дагэтуль не ўбачыў свайго выводу, казіно не дае ніякіх тэрмінаў вырашэння праблемы, але гэта зусім не галоўнае

4. Прыкладна праз паўгадзіны мой акаўнт блакуецца па пункце 8.6, вось што кажа гэты пункт

5. У мяне ў акаўнце ніколі не было папаўненняў фіятам (СБП / карта), толькі крыптай і пару разоў праз Piastrix, адпаведна пішу скаргу на форуме і пытаюся ў прадстаўніка, як я ўвогуле трапляю пад гэты пункт і за што атрымаў блакіроўку.

6. У скарзе прадстаўнік адказвае, што блакіроўка часовая і трэба прайсці верифікацыю, у самім акаўнце блакіроўка па пункце 8.6 знікае і з’яўляецца плашка з KYC.

7. Прайшоў верифікацыю, на наступны дзень ад СБ атрымліваю паведамленне –

Мяне просяць даслаць банкаўскую выпіску і фота карты, нагадаю што я НІКОЛІ не рабіў дэпазітаў картай. Што выкарыстоўваюць СБ у гэтым казіно – загадка. Прадстаўнік сёння ў скарзе зусім ніяк не рэагуе, ніякай інфармацыі і каментароў ад яго няма

Дарэчы, у гэтым казіно ў мяне VIP статус, менеджэры таксама абсалютна бескарысныя і нічым вам ніколі не дапамогуць

Гуляць тут ці не – вырашаць вам, па мне гэта абсалютная псіхушка, такога я дакладна нідзе не сустракаў. Я быццам знаходжуся ў шоў Трумана і для мяне кожны дзень прыдумляюць нейкія новыя выпрабаванні

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...