Тінькоф пачаў масавае блакаванне.
Пагаворым пра жыццё
|
24 красавіка 2022 г.
ад
Misha55
|
26 Адказаў
|
761 Прагляд
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
На гэтым тыдні Тинькофф банк пачаў масава запытваць у сваіх кліентаў “тлумачэнні пра эканамічны сэнс ажыццяўляемых аперацый па паступленню і расходаванню грашовых сродкаў на рахунку фізічнай асобы ў ААТ «Тинькофф Банк»”. У наступным банк блакуе рахункі сваіх кліентаў, нават у выпадку прадастаўлення даведак. Хто сутыкаўся?
Я хз на што думае кіраўніцтва вашай краіны – ладна, калі санкцый ня было – а зараз працягваюць закон выконваць- куй што
На самой справе рух непрыемны – кантралюючыя органы е@уць банкі, банкі блакуюць людзям рахункі, хутка ні адной капейкі не схаваеш. Крыптабіржы таксама. З 1 чэрвеня яшчэ горш будзе, там поўнасцю закон уступае ў сілу, які прынялі ў 21. Там пра адмыванне грошай, і Азартных гульняў, кожная транзакцыя будзе правярацца, банк аўтаматычна будзе блакаваць(
Цікава, што будзе далей? Кажуць, у планах тэставаць электронны рубель, а калі знікнуць наяўныя, то ўвогуле не ўздыхнеш. Застанецца толькі ў сябе дома ў туалеце камеры паставіць.
А я вазьму, і на працу заб’ю.
Вазьму піва і адпачну бязтурботна,
Але, на жаль, начальнік мне нарэжэ новую разьбу
На маім калаабрэзным кольцы…
Даа ўж… Суцэльныя непаразуменнi з кантролем банкаўскай сістэмы, паходу атрымаецца гуляць толькі ў доміно нарды і карты, а можа нават у “марскі бой” у сябе дома)
Пара вяртаць слупкі з пяточкамі 😂
А ёсць пруфы што гэта нешта масавае ? А то я ў сакавіку бачыў такую навіну але яе абверглі … адкуль мы ведаем можа ты кладмен або абналшчык.
Не зразумеў, як гэта. Ты траціш свае деьнги і павінен камусьці справаздачу даваць, куды патраціў, навошта і т.д? Што гэта за бред такі. Што гэта за законы такія ?
Я асабіста з гэтым сутыкнуўся і яшчэ з дзясятак маіх знаёмых – ці мы ўсе кладмены, ці абнальшчыкі? Пасля гэтага ўбачыў такія ж праблемы ў людзей у чатах тэлегi па гэмбле, пасля чаго такі пост з’явіўся ў аффгэмблера і ў парочки вядомых стрымераў – ці яны таксама кладмены ці абнальшчыкі? Нам усім асабіста кідаць пруфы якому там Вадзіму з форуму? Каб ён не падумаў сваёй галавой, нас абвінавачваў і называў нейкімі кладменамі)) Аналагічныя праблемы былі са Сбер, пасля чаго давялося перайсці на Тинькофф, але дзед Олег забыў прыняць таблеткі і наскажаў лішняга, пасля чаго перастаў быць уладальнікам банка (магчыма і да гэтага) і пачаліся ўсе гэтыя праверкі. Дарэчы, тынёк правёў рэбрэндынг і хутка ён будзе Al Bank.
Гучыць, канечне, не вельмі прыемна, але думаю, так і ў многіх краінах) Гэта, канечне, добра, што змагаюцца з усёй гэтай нечысцю, але церпяць звычайныя карыстальнікі.
У мяне ні ў аднаго знаёмага такога няма, а знаёмых ну вельмі многа, пры тым як аматараў палудзіць, так і майнераў, ну вось у ўсіх усё нарм. Дзед Алег ужо 3 гады як не кіруе банкам. Ну ўвогуле нейкая паніка на пустым месцы.
Ніхто і не панікаваў. Калі цябе не закранула, гэта не азначае, што гэтага няма) Магчыма, гэта пытанне часу альбо ўвогуле да цябе не дойдзе. Бывалі выпадкі, хто па 300 р. дэпаліў у казіно і ў іх папрасілі справаздачнасць, а ёсць тыя, хто мільёнамі круціў абароты.
Ну назва тэмы клікбэйціць пра паніку пра масавыя блакаванні калі што. Перайменуй на “у мяне заблакавалі Тінькофф” і ок. А так – ты сееш пустую неабгрунтаваную паніку з аргументамі “а ў маім вёсцы ўсім заблакавалі”. Будзе што-небудзь масавае – прымацуй спасылкі на крыніцы. Вось шчыра, за такія байты я б укручваў папярэджанні.
І ты тут са сваімі аргументамі,а ў маім сяле не заблакавалі) Ты уж определись кто я ? Кладмен,обнальшчык або клікбэйтэр ?
ну як мінімум на дастовёрны крыніцу з такімі тэмамі не цягнеш…
Я хутчэй згодзен з аўтарам тэмы і вымушаны не пагадзіцца з тваёй прапановай перайменаваць тэму на “У МЕНЕ заблакавалі ..”, бо нават стример, якога я гляджу, сутыкнуўся з блакіроўкай карты Тинькофф літаральна на гэтым тыдні, і ўжо пасля таго, як я ўбачыў гэтую тэму, зразумеў, што гэта не проста яму не пашанцавала, а банк нешта мутыць
Яшчэ ў 18 ом годзе сутыкнуўся! Адпачываў на поўдні на ЧС свету па футболе хто памятае і, загоняючы свае грошы, траціў з Тинькоффа і з дэбэт і з крэдыткі яго ..лятскіх карт. Задалі той жа пытанне, так я пакупкі рабіў, а не гуляў і не ДЭПАЛ!!! КАРЛ! Увогуле выслалі ўсебаковыя докі і чэкі на 2 і 4 лямы, што патраціў за паўгода. Абвінавацілі ў абнале. Паслаў іх на.уй і табе раю не карміць Упыра, які жыве ў Лондане, а кажа ўсё ж па-руску і корміцца на рускіх …аТла! Офіс у іх у Маскве на Лесной – туды можаш схадзіць даказаць, але гэта ўсё роўна бязсэнсоўна, бо яны кладуць на кліентаў і не цэняць іх як раней! Асноўная маса іх кліентаў – маладыя людзі, студэнты. На гэтым і жывуць Упыры!
пытанне?! Табе чэе, Альфы не хапае напрыклад?! Там нават докі са скрыншотамі з он-лайн казінаў прымаюць як абгрунтаванне! Але лепш дэпай з альфы на крыпту, а крыпту ў казіно і назад, і калі чэе, то скажаш, што купляў і прадаваў крыпту і ўсе пытанні!
Мне пагражалі ноччу.! Заплаціце. Вечна знойдуць аргументы і факты.!
Калі ўначы то прапанауй аператару зрабіць табе……..ець!
Калі днём ,то проста ідзі на…!
Олег ужо не ўладальнік банка, а па сутнасці любы банк можа так выканаць, усё што заўгодна запытаць і абвінаваціць. Праблем увогуле з Тінькофф не было, таму і карыстаўся ім. Што тычыцца Альфы, я ёю карыстаўся да 2017 пакуль грошы не ўкралі яны ж, ездзіў адпачываць у В’етнам і там здымаў з яе грошы, прычым з конскімі камісіямі і пад шумок проста спісалі грошы. Нават у гісторыі не было гэтых транзакцый. Увогуле нейкі гемар з гэтымі картамі, на шчасце хоць піастрыкс ёсць для гульні.
У В\’етнам трэба з кэшам невялікім езьдзіць! І ўвогуле ўсюды! а цяпер з крыптай! Узяў – вывёў і г.д.! рускія банкі ў …ду за мяжой карыстацца! Ты ўвогуле дзіўны якісьці!
НАВЕРНАЕ не было ў наш час чалавека, хто б не любіў і не марыў пра яе!
Цяпер такіх ужо няма і напэўна і не будзе! адзін сброд і недоБузовы )()))))
Заўтра спадзяюся будзе. Але гэта пад сумневам.!😁
Чалавеку ўласціва сумнявацца.!
НЕЕЕ!Такіх як Сандра не будзе !
няма