svenbet махлярства

Скаргі і праблемы гульцоў 2026 - Вырашэнне спрэчак | 5 мая 2021 г. ад | 4 Адказу | 706 Праглядаў | 0 Рэакцый
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.

Прыслалі бездэп на дзень нараджэння 1 мая. Сам таго не чакаючы, паспяхова адмыў і паставіў на вывад 300 еўра. Акаўнт цалкам верыфікаваны, прычапіцца няма да чаго. Ніякіх мультыкаў, нават без в… заходзіць, прычапіцца няма да чаго. Апошні вывад быў на ківі кашалёк, зараз такі метад недаступны. Оформіў вывад на біткойн. У казіно адсутнічае жывы чат. Напісаўшы на пошту, адказ чакаеш каля двух дзён. Адказалі, што чакаць трэба да 72 гадзін. Пытанне пра тое, ці можна выводзіць на біткойн, проста ігнаравалі. Гісторыя дэпазітаў і вывадаў увогуле не адлюстроўваецца, хаця можна выбіраць любую дату. У выніку па прайшоўшым каля 100 гадзін нічога не адбылося і я напісаў скаргу ў ігральную камісію. Яшчэ праз некалькі гадзін заяўку на вывад адміністратары анулявалі, напісаўшы, што трэба выводзіць на банкаўскі рахунак. Яшчэ праз пару гадзін напісалі( пераклад на рускую):

Паважаны кліент,
Паколькі вы ўжо пісалі скаргі, больш не чакайце ад нас адказу.
Будзем гаварыць праз наш рэгулятар. 

Абідзеліся….Можа, гэта ТТРа казіно? Ніхто не ў курсе?)
0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.

Гэта ж, здаецца, клон Кампеонбет? Яны ад самага пачатку былі тугія з вывадамі і маглі цягнуць хоць тыдзень.

Але такі адказ – гэта свінства. Прама заявіць, што адказваць не будзем…

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
6
Рэпутацыя
207
Публікацыі
2 364
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
11 вер 2015 г.
Retyi, 5 мая 2021 г.
Гэта ж, здаецца, клон Кампеонбет? Яны спачатку былі тугаватыя з выплатамі і маглі цягнуць хоць тыдзень.  А такі адказ – гэта свінства. Прама заявіць, што адказваць не будзем…

У іх ёсць правілы, прычым столькі, прама кніга цэлая. І парушаюць. Купляюць у гульцоў за фрыспіны рэйтынгі, а потым кідаюць з гэтых фрыспінаў, хоць кідаюць па-рознаму.  Яўрэі з хохламі і іх Playtech-амі лічыцца анёлы. Тут па ходзе марсіяне.

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
350
Публікацыі
7 281
Падпісчыкі
2
Рэгістрацыя
31 сак 2016 г.
macur666, 5 мая 2021 г.
І парушаюць.

Яны з самага пачатку такімі былі. Я як пачытаў пра доўгія высновы, так нават дзеля бездэпаў не стаў рэгіцца, бо нервы даражэй.

Раз аккаунт верыфікавалі, то будзем спадзявацца, што пасля скаргі ўсё ж вывеядуць. 

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...