Слоты з цікавай механікай у бонусе
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
13 October 2025
ад
sett
|
54 Адказу
|
6,904 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@bugulma83
На ПФ гуляў, падняў, рахунак быў нармальны, але ім надакучылі сваімі верифамі, пакуль праходзіў, зліў усё і закрашыў на іх😁
Потым доўга гуляў на Рио, але становілася ўсё горш і горш, і павёўся на перанос VIP-рахунку на Анлим😁
Бонусная палітыка – скам, спам дэгенератыўнымі бонусамі на х40-45, у асабісты кабінет і на пошту раздражняе, а так зараз яны з вывадамі сітуацыю паправілі і стала даволі годна, ну і, наколькі разумею, на ненавіснай многім ўдзельнікам форума Вавадзе гуляю😁 пакуль усё задавальняе, на кашалёк выводзяць хутка, з вывадам праблем не ўзнікае, ну і сайт зручны.
@bugulma83
Не ўдалося ў папярэднім паведамленні дадаць, люблю пакатаць у слоты Endorphina з выпадковым выпадзеннем бонуса
@selivan1990 Зразумела 😏 Што датычыць Вавадэ, у кожнага сваё меркаванне, але ў мяне адмоўнае. Жрала як ненасытная карова😁 Забіў і ў дадзены момант не гуляю.
@bugulma83
А ў турніры хаця б раз перамагаў(ла) там? 😁 а то многія пішуць тут, што скам. Я на рио таксама заўсёды думаў, што слотомания – гэта падстаўка і не выйграеш, прызы там не такія як на ваваде, вядома, але ўсё ж бывалі гады, калі і 4 разы ў прызы трапляў, максімальна 77к забіраў, можа проста трэба пачакаць і на ваваде здарыцца 😄
@selivan1990 у турніры сам асабіста не перамагаў 😏 Вышэй за серабро не падымаўся😁 У жонкі быў акаунт, сумеснымі намаганнямі каля 10 к драўляных выйгралі😁 Але гэта было гадоў так тры таму 😁 Цяпер тым больш павысілі сумы абароту для дасягнення ўзроўню….
@bugulma83
Ахах, ну добра, калі раптам атрымаецца перамагчы іх, пахвалюся абавязкова 😄
@selivan1990 Удачы👌Калі ёсць магчымасць, чаму б і не😁
@vrodezdes Згодзен, новыя гульні трэба спрабаваць, але і старэйшыя могуць няхіла насыпаць, вось мне ў Play’n GO падабаецца слот Kiss – стары слонік, але неаднойчы выручваў, лавіў 500-700х
Цікавыя слоты ад Habanero, другі слот своеасаблівы, але таксама можа насыпаць як на спіне так і на бонусе
Pg soft усе слоты, цікавая механіка з каскадамі
Пара ад hacksaw – donny dough, sun princess
Усё астатняе, быццам больш-менш аднолькавае
Пгсофт увогуле тэма механіка мне вельмі падабаецца, а асабліва такія слоты тыпу Ацтэка, Макао Крыпта… Слоты топ і іхняя механіка вельмі падабаецца
Baron Bloodmore And The Crimson Castle от Endorphina – ёсць бонус 10 спінаў а ёсць функцыя памнажэння , збіраеш памнажэнні ад стаўкі . У звычайным бонусе таксама можа выпасці памнажэнне
@oktan Тандэр гэта,якая Endorphina
@marusik94 абажаю пг софт. Частенька гуляю, але толькі для задавальнення, па выйгрышах тут не вельмі(А менавіта механіка і сама афармленне слотаў 🔥🔥🔥
@vermont33 Гэта так))) а маё пачатак, калі я толькі патрапіла ў свет казіно🙈гуляла выключна толькі егт і 1спин4вин😁Зараз таксама бывае заходжу))) таксама вельмі падабаюцца мне, не часта, але бывае.. У іх ёсць нешта зачаравальнае😇
@oktan да гэта тандэр))раней гуляў у яго,бонус лавіў адзін раз дало каля 200х,но там бонуску злавіць вельмі складана.
Цікавая механіка, бонус не ставіць, яму ён не патрэбны, на спіне можа🙂
апошнім часам механіка тру лаба пачала падабацца. Іксы на барабанах памнажаюцца, і выплаты па лініях не зусім бедныя
@vermont33 Па пг софт на пачатку, як толькі пачаў гуляць у яго, бонускі даваў практычна кожны слот пг, асабліва Анубіс – добра бонускі выбіваліся. А цяпер колькі Анубіса не кавыру, ніводнай бонускі.
Нядрэнная гульня ад Pg Soft з магчымасцю блакіроўкі скатэра
Пару гадоў таму ў Вавадзе наткнуўся на слот Phat cats megaways ад Каламбы, механіка нагадала Разор Шарк ад Push Gaming і плюс розныя памнажэнні і іншыя фокусы. Купіў у дэма некалькі бонусаў і ў кожным х10+ ад куплі. У іншых казіно яго не бачыў, а неўзабаве і на Вавадзе знік. Можа сам правайдэр выдаліў паўсюль, не ведаю. Калі камусьці патрапіць, паспрабуйце.
цікавая бонуска ёсць у слоце steamrunners ад хаксоу. я праўда так асабліва і не зразумеў, як яно гуляе, але гуляе звычайна прыстойна
Прызовая гульня доўжыцца, пакуль ёсць пашыральныя “ДЫКІЯ”, слот Mr. Pigg E. Bank ад Мікры, пасля рэбрэндынгу).
Дастаткова нядрэнна трымае балік)
3 вядзьмарскія казаны💪🏻
@selivan1990 дзякуй, абавязкова паспрабую