Слоты з цікавай механікай у бонусе
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
13 October 2025
ад
sett
|
54 Адказу
|
6,952 Прагляду
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Падкажыце, калі ласка, слоты, у якіх механіка бонускі цікавая, а то я як прыліп у адных і тых жа слотах так там і сяджу
А я наадварот заўсёды ў розных.
Абажаю слоты 1спин4вин з манеткамі, на вялікіх стаўках дае супер
Пг софт таксама з вялікімі стаўкамі
Раю слот ад truelab skyborn, ён такія іксы робіць, у мяне адзін раз было х1200
@sett я таксама закладнік адных і тых жа слотаў , хацелася б адкрыць што-небудзь новае для сябе
Zombie Carnival прыкольны,паспрабуй
@sett паспрабуй слот ад Endorphina 3 Witch Pots,слот ад Hacksaw Harvest Wilds,Pug Life
У Эндорфіны ёсць пару прыкольных старых слотаў, tribe і iss 2027
З цікавых механік, нядаўна знайшоў для сябе слот Reapers ад правайдера Print Studios з максімалкай х20к. Ёсць некалькі відаў бонусаў, але ў ім лепш менавіта купляць топавыя (5 жнецоў) за х400.
Ад слотмила новы спадабаўся King Of The Streets. Механіка не зусім новая, але таксама цікавы.
Ад Belatra новы таксама спадабаўся з гусём-гопніком) Long Neck Fortune. Механіка таксама баяністая з раскрываючыміся вайлдамі, але мне ўсё роўна было цікава ў ім пазаліпаць. Звычайныя бонускі лёгка ловяцца з доп стаўкай, топавыя фігу выб’еш. Куплямі топавыя даволі часта акупляліся.
@robingood Pug life ненавіджу гэты слот
колькі разоў купляў бонус
заўсёды роўна 0
@sett бывае і такое, у мяне такі слот гэта Gates VS Hades,Hates of Olympus сколькі купляў – мінус бабкі.
Учора выпадкова наткнуўся, дагэтуль дзіўлюся як мог прапусціць слот ад Play and go, бо амаль у кожны хоць раз заходзіў, назва Sparky&Shorts hidden joules, прыемна здзівіў за час сесіі ў суме наваліў 1000х, паставіў каля 6 бонусаў і некалькі разоў па лініі ў асноўнай гульні х100,в общем і па лініях падкідвае і на бонусе можа насыпаць, першы бонус х450, ну і ўвогуле візуальна прыемны і з цікавай механікай
@selivan1990 хмм паглядзеў толькі што гэты слот, раней не гуляў, трэба паспрабаваць. Невяліка нагадвае reactoonz – выйгрышы такія ж ці адрозніваюцца?
@robingood
На Reactoonz мала чым падобны, хіба што іншапланецянамі😄
Скатэр на 1,3,5 выпадае, разумею, што пашанцавала з 6 закрутак, першыя 5 – бонусы, ну ўвогуле скатэрамі не спаміць, калі ёсць закрыт, вялікая верагоднасць, што даставіць, у самім бонусе, дарэчы, у палове выпадкаў дастаў ретрыгер.
А гэтак 10 ліній, сімвалы могуць падаць стэкамі, калі выпаў стэк – памнажае агульны выйгрыш на 1 (за кожны). Ёсць функцыя ў асноўнай гульні: памнажэнне за стэк можа павялічыцца на 2,3,4,5,10.
У бонуснай гульні памнажэнне не скідаецца. Ну і паўтаруся – парадавала, што ў асноўнай гульні падкідвае па дробязях, але і х100 можа паставіць.
Псіхануў, паудаляў усе скрыны, учора ў гэтым слоце падняў, і пабег у гэтыя праклятыя кароны, каб ім пусто было😁
@robingood
І раз ужо пра Play’n GO загаварылі, у іх ёсць 3 цікавых старых слота з аднолькавай механікай: pimped, masquerade і holiday season, калі гуляць па 5 ліній, то выплаты за нейкую лінію тузоў даволі прыстойныя🙂
Ну і прываблівае, што круціць часта, люблю паглядзець, як 3‑й скатэр не дастае)))
Нядаўна добра там пабустаў таксама, але заходжу прынцыпова толькі ў holiday season, у мяне значна часцей і лепш грае
@selivan1990 ды гэтыя старыя слоты ведаю,часам пагуляю яшчэ ў реактунзе) але ў гэтым новым слоце, правільна падміціў, прышэльцы падобныя, вось і падумаў можа такія ж сыгроўкі)
@selivan1990
Параіш пакруціць, а па якой стаўцы лепш, павышаць паніжаць ці наплывамі? Слоты кручу вельмі рэдка, проста не ведаю, у якія заходзіць нават, прагмат задушыў))
3 Witch pots у гэтым слоце частыя бонусы выпадаюць і амаль кожны другі спін працуе. Добры для адкручвання вэйджара на любым праекце 😁 На ўвагу 📝
@vrodezdes ён не раіць, ён проста распавёў пра гэты слот, як не заўважаў гэты слот і т.д
Але я хачу сыграць, стала цікава цяпер) да не кажы прагмат ужо бісіць.
@bugulma83
Слот агонь, толькі на ўсіх праектах, дзе гуляю забаронена адыгрываць якія-небудзь бонусы на гэтым слоце
@bugulma83
Рэкамендаваць – справа такая😁
Стаўку ніколі не мяняю, бо калі буду круціць па 100, а бонус дасць па 50, то ўсё ўспыхне імгненна🙂
Звычайна катаю х100-150 ад балансу, калі не назбіраю бонусы
@robingood
Цяпер адчуваю адказнасць за гэты слот😁😁😁😁
@selivan1990 там, дзе дазволена выкарыстоўваць па бонуснай праграме маю на ўвазе 😁 Я, напрыклад, у асноўным на ПФ- ке ў гэты час гуляю. Там хоць прабіцце маецца 😁 І часта 2 выпадае некалькі разоў запар 😁
@selivan1990 😄😄😄 да не ўсё ок,на ўласны страх і рызыку як кажуць буду гуляць)
@robingood
Новае трэба спрабаваць, можа і дасць іксовку і выйгрыш)
@selivan1990
Праверым, а там раскажу – дно слот ці гуляе))
@bugulma83
Так, тут у кожнай хаты свае погрымушкі, з нядаўняга часу на анліме, крыпта, ну і наколькі я зразумеў, у ўсёй сетцы нельга ў эндорфіне нічога адыграць 😒
У іх, дарэчы, даволі нядрэнна гуляюць слоты з такімі механікамі, выпадзеннем калі захацецца😁
@selivan1990 у мяне вельмі маленькая колькасць праектаў, дзе шчыльна гуляю. Анлим, криптобосс, банда, леебет, куш – пра гэтыя нічога не магу сказаць. Уся сетка роялаў таксама такое сабе правядзенне часу, тым больш бонусы парэзалі пасля добрага заносу. Пушы скам поўны… Што датычыць Буй, ПФ – вось тут гуляю і часта вывожу…
Адмежаваны круг казякоў😁