Слоты з хот-модам
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
7 May 2024
ад
MercavaIV
|
32 Адказу
|
3,816 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Рашыў крыху памацаць паляванне на хот-моды ў слотах. Можа хто ведае, якія слоты з хот-модам (незвычайнымі бонусамі)? Кідзіце ў тэму, калі ёсць скрыншоты з заносамі – увогуле кайф. Галоўнае, каб можна было іх злавіць без куплі.
Так адразу магу ўспомніць:
1) чырвоная поўня ў Vampires 2 ад Endorphina
2) 5 скатэраў у Le Bandit ад Hacksaw.
Чысты прыбытак. Рандомны хот мод
Яшчэ знайшоў хот-мод у слоце Дропем ад хаксава, таксама актывуецца ад 5 скатэраў
Тады табе ў мікра.
Тэрмінатар
Вясёлых святаў
Паглядзеў на YouTube, прыкольна, дзякуй. Нават не ведаў, што ў Terminator быў хот-мод))) трэба будзе паспрабаваць злавіць
Лавіў, даўненька гэта было, але даў не асабліва, х200-300 прыблізна, нават вось скрын на дыску адкапaў)
У nolimit шмат слотаў з hot-модам, бывае нават з некалькімі hot-модамі. А яшчэ там ёсць слоты, дзе за спін можа выпасці максімальная выплата слота, напрыклад у слоце Land Of The Free, ён называецца-(Слова выдалена сістэмай) спін, таму што хто купляе спін за x2310 ад стаўкі)
Ахахаха так, я чуў пра гэтыя прыколы ў nolimit. Яны малайцы, крэатыўна падыходзяць да сваёй працы. Не памятаю, як слот менавіта называецца – нешта з праграмаваннем. Там, калі выпадае сіні экран, таксама максімалка ляціць, кручу бывае. Нават байта на гэтую функцыю не бачыў.
У выніку знайшоў яшчэ такую асаблівасць некаторых кніжных слотаў, у якіх у бонусе можна адчыніць усе пашыральныя сімвалы.
Як я зразумеў, калі налавіць адразу 5 скітэраў, то запускаюцца спіны адразу з усімі адкрытымі. Ёсць такое ў Book of Poseidon ад Booming, і яшчэ кудысьці (можа хто сустракаў).
Mayan stackways ад хаскава 5 скаттэраў трэба
Кніжныя ў TrueLab Book of Huli і Book of Truth па 5 кніг трэба для хотмода
У гульнявым аўтамаце The Book Beyond хз ці можна назваць хотмодам, але калі злавіць 5 кніг, будзе 50 спінаў замест звычайных 10
Першае, што ўспомніў, ну не, гейнс ужо пісалі вышэй. Калі яшчэ што ўспомню, то дапаўню.
Дзякуй, прама адразу відаць прафесіяналаў) пра майан стакаейс нават не чуў, трэба паглядзець відосік)
у некаторых слотах Relax ёсць хот мод па-за не гейнса напрыклад мартышкі там ёсць і яшчэ дзе то было
Nine To Five што ці?
Я сваё час у терминаторе двойчы лавіў хот мод, х1290 і х800 з капейкамі. як зараз памятаю ) а з нядаўніх лавіў толькі ў Net Gains што-то накшталт на х600
Не ведаю, ці можна яшчэ ў Халькатрасе лічыць хот модам, калі ключы збіраеш. Хутчэй за ўсё – проста як бонус.
Так, так, ён самы. Прыкольны па дызайне і механіцы слотчык. Як выйшаў усе хацелі там максімалку праз функцыю злавіць.
А я вось нават і не ведаў, што там быў хот мод. Хоць большую частку часу я тады хацеў злавіць 4 кроплі або коркі ад шампанскага.
Успомніў і злавіў яшчэ ў адным слоце хот-мод. Стары добры БТГ слот Вілд Флауэр Чырвоная Луна даў амаль х600.
Ну тады лил девил яшчэ ў скарбонку)
Я пасля 25+ сабраных бонусаў кінуў гэтую затею, нават ні аднаго х100.
Ну ліл дэвіў гэта хутчэй накопны. А тут нейкі аналаг Vampires 2 ад Endorphina. Тыпа можа простая выпасці, а можа чырвонае месяца.
Ліл дэвіў ва ўсіх казіно, дзе толькі гуляў, збіраў, нават адзін раз па трох стаўках адначасова адчыняў гэтую топавую. Адзін раз падлавіў крыху больш за х1000. Але вельмі солідны мінус па слоце.
Табе яшчэ пашанцавала з х1000.
У мяне ў асноўным ён х80 даваў, ужо з’явілася думка, што ёсць нейкі скрыпт з гэтым х80. Усе бонусы як пад капірку.
Як кінуў гэтую ідэю, заходжу ў Vavada, а там у ікс турніры нехта ў Ліл дэвілі злавіў па 100р 2 або 3кк (уже дакладна не памятаю). Адразу думка – чаго не я)
Я ў гэты іксовы турнір заходжу заўсёды паглядзець, дзе хаця б можна грошай выйграць. Аххахаха
У ікс-турыку заўсёды ў топах нолимит, хаскаф, трошкі адстае прагмат, але таксама свяціцца.
Ну я і без туріка ведаў, што толькі там можна шмат занесці)
Калі ў мяне было 15к рублёў, купа вольнага часу і жаданне злавіць топавую бонуску ў рыбалцы ад ноулимита. У выніку нават прадтопа не дало.
З доп стаўкай лавіў ці не?
Для звычайных бонусак пара нядрэнных усё ж была, але для ноўліміта замала калі шчыра)