Слоты PlaynGO не запускаюцца
Абмеркаванне праграмнага забеспячэння інтэрнэт-казіно
|
16 лістапада 2018 г.
ад
zalupesku
|
19 Адказаў
|
5,797 Праглядаў
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ні ў адным казіно не запускаюцца слоты правайдэра Play’n GO, змена браўзэраў не дапамагае, абнаўленне флэш-плэера эфекту не дало, не падкажыце, у чым можа быць справа???
якая ў цябе вінда? у мяне на працы Windows XP, і там таксама Play’n GO не запускаюцца…
Windows 7. Пры загрузцы любога слота – чорны экран і няма загрузкі слота
впн табе ў дапамогу,інакш ніяк,часова дапамагае ачыстка кукі,але не надоўга
паспрабаваў з ВПН пайшла загрузка,дзякуй!!! Пытанне ў тым,што не ўсе казіно дазваляюць гэта(
можа сапраўды быць праблема ў віндзе, сямёрка адносна старая вінда, можа справа ў ёй, але гэта як варыянт, альбо ачысціць памяць, кукі, гісторыю ў браўзэры. Ёсць яшчэ класная праграмка, паспрабуй ёю пачысціць камп…
Такая ж куйня , вінда 8-ка з тымі ж праблемамі , то запускаецца то не запускаецца . Рандом. Пашанцавала запусцілася і хоць не выходзь.)
так, гэта праблема ў правайдэра 99.999%
абгрунтуй пліз, вельмі цікава даведацца ўсе нюансы🙂
ну блакіруе нейкім чынам доступ, проста як растлумачыць што праз vpn у ўсіх нарм. і ў мяне так звычайна, заходжу, спінаў 10-20 нарм, потым чырвоная таблічка, штосьці з інтэрнэт-злучэннем, абнаўляеш і ўжо ўсё альбо проста чорны экран альбо штосьці пайшло не так на заставе сіні Play’n GO.
впн уключаю адразу норм працуе без сбояў
На Windows XP трохі па-іншаму. Там проста тыя тры кропкі круцяцца бясконца і загрузка слота не адбываецца. Раней усё было нармальна, а потым нешта абнавілі і перастала загружацца ва ўсіх казіно, у тым ліку і ў мабільнай версіі.
Макс, дзе ты на XP абнаўлення бярэш..😁 Дарэчы, у мяне на Windows 7 таксама Play’n GO не запускаецца.. але я не парюся, бо ў гэтага правайдэра не кручу.. але бывае даюць плюшкі ў яго слотах.
Усім усё роўна, якая ў мяне вінда – дзесятка, слоты Плей-нГоу падгружаюцца, але пастаянна выдаюць памылку і выкідваюць са слота. Справа ў правайдары – ужо тры месяцы выкарыстоўваю выключна ВПН пры гульні ў гэтага правайдэра.
Уключы кансоль у браўзэры, там і будзе бачна, у чым праблема
скрын калі што кідай, паглядзім
Грайце ў вулканах і такіх праблем не будзе, серверы працуюць стабільна 😎
а ў мяне чатыры компы і ва ўсіх розныя віндовсы і xp,7 він,8 він і 10 він і ва ўсіх усё ляціць толькі бабкі суй😜і нават у вулканах))))
нідзе не бяру, яны ўжо гадоў 10 як адключаныя)))
таксама не запускаюцца без VPN.