Слоты от PG soft
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
16 March, 10:38
ад
Danyaa
|
61 Адказ
|
10,164 Прагляду
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@railrunner1
Ну да, у граючую сесію ўвайсці, норм можа аддаць. Тут згода.
Ды, у любую сесію зайсці
Для пгсофта х1000 гэта падзея параўнальна з выйгрышам джэкпота
@loveohlove гэта дакладна. Я купіў, напэўна, тысячы бонусаў. x1000 была ўсяго раз 3.
@lemonad83 дарэчы, купля бонусаў у пгсофце – гэта гіблае дзело. Там увогуле немагчыма што-небудзь падняць
У Bakery Bonanza і Circus Delight часта лавіў добрыя іксы
Не згодзен наконт пг софт.
Напрыклад, той жа вилд Баунти дае х1000 даволі часта, дакладна часцей, чым шмат іншых папулярных слотаў у іншых правайдэраў.
З апошняга, што парадавала ад пгсофта – гэта Wings of Iguazu, вельмі добра рэагуе на павышэнне стаўкі
@ildargaliev Speed Winner каталі з апошняга? Мне ён зайшоў.
ці то ў мяне ён не круціць, ці то я не ведаю, як у вас атрымоўваецца злавіць на ім што-небудзь. той жа widl bounty бачыў у іншых вялікія выйгрышы, усе раяць слот, але ніколі нічога ўразумнага, апроч мінусу ў балансе, няма.
@kalendula
такая ж хня з вил Баунти была
у нейкі момант пачаў спрабаваць бонусы браць і адразу пайшлі заносы
Часта бонусамі разганяю там баланс
@olvlav гэты слот часта разганяе баланс бліжэй да 0
Я калісьці ўпершыню зайшоў у софт у Баунти. Ён мне сыпаў бонускі спінамі. Даў больш за 150к. Я падумаў, які класны слот. Пасля гэтага ні разу нічога не даваў)))
@didi88 я ў першы раз – як зайшоў у яго – за гадзіну дакладна на бонусках падняў больш за 100 баксаў. замануха думаеш?
@godweles888 я не ведаю. Але тады ўвогуле я вывёў 1.4 з дэпазіту ў 25к. Тады мне ўсё давала)
Ну вось для прыкладу, деп 2к, на апошніх 150 рублях паставіў стаўку 36 і апошнім спінам выбіў бонусік, вельмі прыемна было
@railrunner1 я даўно ўвогуле там бонусаў не бачыў. Гуляў у тую пякарню з пончыкамі і тортамі. Больш х2 ад дэпа не давала. Але я гуляў у джете. Ён мяне ў апошні час не радуе
@didi88 З ім у мяне стала прасцей – я раблю 50-100 спінаў і купляю адзін бонус, часта па гэтым усё становіцца ясна, долбіць яго да ўпора – ну такое сабе занятак.
Апошнім часам – так, зусім дрэнна гуляе.
@railrunner1 рэкордны занос для гэтага слота. ад душы бро!
@godweles888 Не рэкордны, у мяне тут з купленай па 18 быў, вось 🙂
Wild bounty часам кручу
а правайдэр так сябе
Мёртвы правайдэр. Злавіць бонус цяжка. Пра х1000 увогуле маўчу.
Ад яго раз на раз не прыходзіцца, як ні пачуеш – софт добра даў
калі сам заходжу, акрамя таго, што акупнасць была вышэй, нічога не даваў
Там што зусім няма слотаў, якія аддаюць?
@azkatursunboev Wild Bounty перастаў круціць ужо месяц, нічога не дае, і бонуску немагчыма выбіць
@godweles888 Ты проста мала круціш, значыць