Слоты от PG soft
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
16 March, 10:38
ад
Danyaa
|
61 Адказ
|
10,220 Праглядаў
|
1 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
раскажыце пра слоты ад правайдэра PG soft, у якіх можна лавіць добрыя заносы і цікавыя бонускі
У гэтага правайдэра такога няма.
Добрыя заносы шукай у прагмате, нолимите, хаксоу.
@misha55 У прагмаце і ноліміце – бачыў, а вось у хаксоў штосьці ўсё яксці слабенька, нават тут на форуме ў той жа эндорфіне народ часцей робіць заносы, чым у хаксоў, хоць патэнцыял быццам у слотах добры закладзены, але на практыцы – увы.)))
@danyaa я першы раз трапіў у PG soft год таму. Ён мне прама адразу наваліў 100+ касароў. І яшчэ вилл Баунти. Я думаю, які цудоўны слот і правайдэр. Пасля гэтага ні аднаго заносу)
@danyaa колькі граў у гэтага правайдэра, заносаў не бачыў)
Мяне падабаецца з пгсоф cocktail party, zombie
Mahjong Ways, Leprechaun Riches, Circus Delight, Bakery Bonanza у гэтых іксаў добрыя лавіў.
Wild bounty і gemstones gold
часта лавлю x1000+
PG soft часам дзівіць, а вось мах win вельмі рэдка даюць…1 раз бачыў скрын з мах віном
Колькі ні гуляў у pg, заносаў не бачыў. Былі моманты, калі вагер у яго адкручваў, слоты кідавалі па 70-100x і не больш.
@fredperry58 на самой справе правайдэр добры, проста ён як бы вельмі многа кушае, а потым аддае))) вельмі люблю гэты правайдэр, але часам здаюць нервы чакаць, пакуль ён аддасць🙈
граў пару раз у пару слотаў, зусім не разумею, як там людзі выйграюць – там у слот укладваць колькі трэба, каб ён хаця б штосьці даў. Па мне лепш у amatic лупіць, чым у Pg Soft.
Маё знаёмства з пг-сафтом было са слотаў fortune dragon, fortune rabbit, fortune tiger потым былі яшчэ мідас, вaйлд бандыт і яшчэ якія-сьці, пару разаў нават нешта заносіў, але заўважыў адну праблему ў гэтых слотах, практычна заўсёды цябе круціць на адным месцы і калі ёсць нейкі выйгрыш, тупа вяртае цябе да твайго першапачатковага балансу. Можна круціць па некалькі гадзін, мне здаецца, таму іграць становіцца нецікава, і я не часта яго наведваю, толькі па гэтай прычыне.
Увогуле не магу гуляць у гэтага правайдэра, дзіка раздражае, злавіць бонус (які, дарэчы, вельмі рэдкая з’ява) і атрымаць х15-30 – гэта звычайная рэч для pg soft, x100 – гэта ўжо свята, пра большае ўвогуле маўчу
@marusik94 калі аддае?) слоты шалёна яркія, але штось пакуль не вельмі падабаецца аддача
Раней аддача была лепшай
У PG Soft вялікія іксы рэдкасць, але можна злавіць нядрэнную сесію, калі стаўку павышаць
@alex7zz ну хз раз у некалькі заходаў нешта выдае звычайна нядрэннае, часам і ў плюсы нядрэнныя
Топавы Анубис, але яго трэба доўга круціць з павышэннем стаўкі
@misha55 ну я ў PG лавіў не даўна па х1200 у двух слотах, а так там да, рэдка ўбачыш нешта добрае
Колькі гуляю ў ПГСОФТ, ні разу не спрацоўвала тактыка круціць адзін слот і ставіць да адурэння. Звычайна раблю тур па розных слотах ад ПГСОФТ і змяняю стаўку кожныя 20 спінаў. Самыя вялікія выйграшы ад ПГСОФТ лавіў толькі так.
@piratexnik-74
Кручыла яго часта, там можа быць добрая сыгроўка, але нават адзін від не выпадае, а вось на дробязях з’яўляюцца, скрыптавы слот
@egorka_kochergin сёння Wild bounty трохі адбіў, а астатнія так сабе гулялі
Wild bounty, Wild Bandito, яшчэ як-небудзь могуць нешта даць)), астатнія такое сабе, максімумы зрабілі шалёнымі, а злавіць не рэальна)
ПГ правайдэр настрою, можа жраці як не ў сябе, можа сыпаць сесіямі. Прыемны тым, што ў вялікай колькасці слотаў можна і проста спінам выхапіць. З тых, у што гуляю – лепрекон, вилд баунти, оиша, мидас, русалка, бывае бонанзы. Увогуле шмат слотаў прыкольных, але калі жрэ – то гульня проста ў адну калитку, а жраці можа ну вельмі доўга, у тым ліку і ў купных.
@railrunner1 пачатак апісання – як і ўсе астатнія правайдэры)
Але па-мойму, ён больш жрэ, тое, што некаторыя трапілі на выйгрышную серыю і цяпер кожны раз марылі пра гэта – мае спачуванні) гэты правайдэр усё ж такі дно.