Слот з плюсавым RTP
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
5 August 2024
ад
MercavaIV
|
46 Адказаў
|
2,621 Прагляд
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа якось гэта і працуе. Не буду сцвярджаць “за ісціну”. Але дакладна былі слоты ў фаэрспіне з ртп60% і 500+%. Але гэта чыста іх унутраны статыстычны ртп. Слоты-то зразумела ўсе 94-96% як звычайна.
У джойке нават лічыць не хочацца, там проста будзе роўняцца дну)
Дарэчы, добра, што нагадаў, трэба будзе на джойку змяніць ацэнку асэсара. Рукі ўсё не даходзілі) РТП 90 відавочна не заслугоўвае ацэнкі рэкамендую.
такія казіно, як джойка, ужо даўно сваіх пастаянных набілі, зрабілі ўсё не на карысць гульца і сядзяць спакойна на срацы роўна) вон такая ж вавада, дзе бонусаў 0 і толькі персанальны прылятае капейны, ну там +- хоць для гульцоў зроблена .
Вось зайшоў у першы выпадковы слот. Тыпа я вось пра гэтую статыстыку казаў
Ну ў вавадзе свая атмасфера. Раней гуляў з-за добрага RTP там і бясплатных турніраў. Цяпер з’явіліся іншыя добрыя праекты і перастаў гуляць у вавадзе.
Згодзен цалкам. па пытанні бясплатных турнікаў – а што людзі сапраўды часта ў іх заносяць? у мяне акк у Вавадзе лет 5+ , а я за ўвесь час 1 турнік толькі выйграў на 150$ або 100 не помню.. А так да, шмат добрых праектаў, тая ж Водка выглядае цікавы праект (але ў той жа час нешта не вельмі)
Вось ужо дакладна не памятаю, разоў 6-7 трапляў у вавадзе ў прэміі турніру. Ні разу ў дзясятку не трапляў, але ўсё ж. Бывала з прэмій за турнік па 50-100к выйграваў.
Я спадзяюся, усе селі на стульчык. Слот з ртп 10к у фаэрспіне. Тадааам.
Не ведаю, наколькі часта, але сама ідэя халявы людзей відавочна прыцягвае ў ваваду – гэта дакладна) сам на гэта павёўся ў самым пачатку
Пытанне пра RTP гэтага слота застаецца адкрытым. Нават Афф не змог або не захацеў праліць святло ісціны на гэтае пытанне.
жах) я канешне ўсё разумею но вельмі слаба веру ў такія лічбы, разумею было б 100 спінаў і хто-то занёс у ім, но на дыстанцыі 3 238 243 гульні ртп у 10126% такое) хаця этож фаэрспин, яны і не такое напішуць
А самае галоўнае, пакуль я тыкаў РТП менш 97-98 не бачыў. Нейкая магія, не казіно, а дабрачынны фонд.
А што гэта за цуда такое “аффгемблер”. Што гэта? Хто гэта? Для чаго гэта?))
так фаер спин адным словам) я памятаю колькі прыколаў было з гэтымі токенамі якія можна было холдзіць)а адзін раз як па памылцы ў ўсіх мільённыя балансы сталі рэзка а потым спісалі (праўда ў некаторых раптам іх жа грошы спісалі і потым разбіраліся многія)
Некаторы час, пакуль мала хто карыстаўся іх токенамі, яны былі прыбытковай тэмай. А потым спачатку пайшоў даход ад іх, а затым і цана. І уся гэтая тэма стала вялікай какашкай.
А хіба РТП можа быць 100%? Максімум, што бачыў, – гэта 96%.
RTP разлічваецца, як я памятаю, на 10 мільярдаў кручэнняў) далей думайце самі
Ну тут патрэбна дапамога спецыяліста, я думаю, усіх задаволіць 96%?😀
Выклік прыняты! 😎
@SergeyRebrov95
бук оф 99 мае ртп 99% праўда ёсць не ўсюды
@tvoryudi4, ну я думаю і аддае ён адпаведна)