Слот з плюсавым RTP
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
5 August 2024
ад
MercavaIV
|
46 Адказаў
|
2,623 Прагляду
|
2 Рэакцыі
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сёння знайшоў тое, што шукаюць усе гульцы ў казіно. Слот, які дазволіць вам быць у плюсе, бо яго ртп больш за 100%.
Але гэта не дакладна.
Прадстаўляю вам слот: 3 kings scratch . Здаецца, звычайная гульня са сцірачкамі, але не ўсё так проста.
Заходзім у апісанне слота, ртп стандартнае для гэтых гульняў 90%.
Аднак, калі зайсці ў акцыю, што праводзіцца ў гэтым слоце, можна ўбачыць, што пакет з 100 картак прадаецца са скідкай 25%. Што ператварае ртп з 90% у 100+%.
Тадаааам. Можна пляскаць у далоні.
Аднак, не варта прадаваць кватэру і граць на яе ў гэты слот. Бо я не зусім упэўнены, што гэта спрацуе на практыцы.
Так РТП працуе на дыстанцыі))) ну можа быць у выніку і верне табе 100% тваіх грошай, але калі гэта будзе?)) калі ні кватэры, ні машыны, ні жонкі, ні сяброў) бліжэй да пенсіі?))
Ну так, прыкладна да гэтага я і дайшоў да канца поста))) я, увогуле, не ўпэўнены, што гэта не чарговая хітрая падманка) проста заўважыў гэтую вічу і вырашыў падзяліцца)
Яксьці ў выйгрышных скрыншотах кінуў чалавек жорсткі занос у падобнай фігне) Пры тым з капейнага кешбэка)
Яшчэ бачыла, дзяўчына дзе‑то пісала, што ў казіку тыпу 1хбет з кола еўра выпала, і вось таксама ў скрэтчы падобным то ці 90 то ці 100к занесла адразу))
Паспрабаваў знайсці гэты скрын, не знайшоў. Не памятаеш, ён па 25р 250к выйграў ці па 50р 500к?
Точна не прыгадаю, але, па-майму, выйгрыш быў 500к
Гэта было ў плейфортуне, здаецца, або ў буе. Таксама памятаю, таму сёння ў яго і зайшоў. А тут вунь які яшчэ прыкол аказаўся з акцыяй)
буй быў. па тэлеграме гуляў скрын таксама..
На практыцы са 100 карт сыграюць 10 па 10-20 рублёў.
У выніку з патрачаных 1875 рублёў вернеш 100-200.
Але ж ртп больш за 100%😁
Ну або з другой карткі выйграеш 500к.
“Але ж ртп больш за 100%”)))))
Калі б кожны пакупнік пакета выйграваў 500к з другой карткі, то такі пакет каштаваў бы пару лямоў…. баксаў…
А абвешчаны ў слоце ртп у 90% нібы дакладна намякае, што з сотні картак ты нават патрачаныя бабкі не вернеш з верагоднасцю 100500%
Ты, відавочна, не зразумеў сэнс майго паста і ўвогуле працу ртп.
Я нідзе ў пасте нікому не абяцаў гарантованных 500к за куплю аднаго пакета картак. А толькі заўважыў, што пры ўліку куплі картак са скідкай ртп будзе больш за 100%.
Калі ў слота ртп будзе нават 1000 або 10к% будзе шанец, што ты за 100 купленых картак атрымаеш 0. Таксама ёсць верагоднасць таго, што пры ртп 10% ты з першай карткі злавіш максвін.
Плюс у канцы паста я напісаў, што не варта прадаваць усё і ісці гуляць у гэты слот, бо не ўпэўнены, што скідка як-небудзь павышае ртп.
Да таго ж, твая цытата:
“А заявлены ў слоце ртп у 90% як бы даходліва намякае што са ста картак ты нават патрачаныя бабкі не вернеш з імавернасцю 100500%”
Брэх і хлусня. Ёсць факты таго, што людзі з кешбэка, які значна менш за 10 ставак, сарвалі максвин.
Што зноў жа пацвярджае той факт, што ты некампетэнтны ў гэтым пытанні.
Ой не, дружак, гэта ты не зразумеў працу ртп)
З якой бы зніжкай ты не купіў карточкі, ртп слота застанецца на ўзроўні 90%, што ВЕЛЬМІ нізка.
А калі зыходзіць са выпадковасці, то любы ртп не мае сэнсу.
Т. е. у абодвух выпадках назве тэме, якую ты даў, карэнна няправільная😉
Змешаліся ў кучу коні, людзі…
Усё зразумела, спрэчку спыняю😬
😬
Давай, для цябе як для чалавека з пачатковай школы.
1. Усяго 100 картак па 25 рублёў. ртп 90%, значыць матэматычна за кожную картку слот “з’ядае” 2.5 рубля, памножым гэта на 100 – атрымліваем, што матэматычна за 100 картак слот з’ядзе 250 рублёў. 2500 – 250 = 2250. 1875 < 2250. Калі выдаткаваная сума менш за тэарэтычна чаканую, то ртп больш за 100%.
2. Усе ведаюць, што шанец выпадзення рэшкі на манетцы 50%. Калі я падкіну манетку 10 разоў і 10 разоў выпадзе рэшка, то ці як-небудзь гэта паўплывае на шанец выпадзення рэшкі – не. Таму ртп вылічваецца на 10 мільярдаў спінаў, а не на 100, як ты лічыш.
Странна ўсё гэта, напэўна 90% ртп ужо ўваходзіць у гэтую тэму са зніжкамі… а ўвогуле ртп можа быць на недоўгай дыстанцыі плюсавай, дарэчы, я памятаю глядзеў ад аднаго ўладальніка казіно то ці за год статус то ці за паўгода і там у некаторых правайдэраў ртп было вышэй за 100%
Мдаа… пустырнічок у гэтым выпадку бяссільны😁
У фаэрспина ёсць бягучае РТП у кожнага слота па статыстыцы сыграных гульняў. У минотавра было РТП 500+%.
Ну, а калі меркаваць , што некалькі вялікіх заносаў зробяць , калі трэба, каму трэба . А публіка будзе ганяць свае грошы ў рэжыме 65-80 працэнтаў. Проста , не веру ў тое што казіно сябе дурыць
Гэта чыста рэкламны ход (замануха) пра 500%+ РТП. У BitStarz таксама пісалі пра гарачыя і халодныя слоты, хз ці зараз яшчэ такое ёсць там ці не. У роялах заўважаў, здаецца ў соле таксама пісалі на слотах кшталту РТП 180%.
Ну і новая фіча з еРТП, дакладна такі ж бред. Асабліва пасмяяўся ў афа, калі гульцу адключылі бонусы ў р7 т.е. адключылі еРТП іх пахаваны) Калі ўдацца і парахуніць па формуле еРТП ў іншых казіно, напрыклад стейк, то еРТП будзе больш за 100%. Зноў жа ў “котах” усё занижана.
Так вось, я да чаго, РТП не можа быць больш за 100%, інакш казіно пайдзе ў мінус жорсткі. Цяпер уяві, што будзе, калі тысячы гульцоў будуць гуляць з РТП 500%)
Вядома, зразумела, што ўсе гэтыя РТП вышэй за 500%, еРТП 98% і іншае – рэкламныя хады. Але часам прыемна пасмяяцца з гэтай тэмы.
Прывядзем такое казіно, як джойка, па нейкай прычыне не лічыць сваю еРТП. Калі ўлічыць, што ў іх і так нізкі РТП у слотах, потым дадаць тое, што кешбэк толькі за дэпазіт і ёсць камісія пры вывадзе, дык цікава, якое будзе еРТП?