Слот Immortal Romance не выплочвае выйгрышы
Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно
|
15 студзеня 2020 г.
ад
MAOCAH
|
127 Адказаў
|
9,667 Праглядаў
|
0 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
на 700 баксаў была яшчэ шыкоўней..не заскрыніў..там кроплі з малюнкамі былі, вось за столькі гадоў толькі два разы лавіў 4 кроплі, а ты хочаш іх адразу злавіць…😁
Ну як адразу тры гады ўжо прайшло як гуляю, хоць шчыра сказаць здаецца што вечнасць
У мяне па чатыры КАПЛІ выпадалі ў 2017 і ў 2018 на Стары Новы год 13 студзеня. Толькі ў сямнаццатым тыя ж (аднолькавыя) сімвалы выпалі на першым барабане, а ў васьмнаццатым ужо на другім)
У працягу гадзіны двойчы выпадалі 4 кроплі, але кожны раз без малюнкаў, прыблізна 500 баксаў з дробяззю, усё праеў, таму асабліва ў памяці не застаўся. Аб гэтым жа тут абмеркаванні ці я тэму не зразумеў?
Лудаман 😁
Прыгожа глядзіцца! Часцей бы вось так! 🙂
Табе няма веры, пруфы або бан? Immortal Romance, па маім меркаванні, не мог даць табе двойчы па 4 кроплі і асабліва без картінак)
Нядаўна ў мяне выпадалі кроплі на працягу гадзіны, але адзін раз 2 кроплі а другі раз усяго 1 !!! так што пра чатыры гэта фантастыка
Сапраўды… Шкада, што 13 студзеня ў 2019 і 2020 гадах не атрымлівалася круціць барабаны з “КАПЛЯМИ”)
Учора – гэта 16.01.2020 зноў паспрабаваў пашчупаць удачу ў Иммортале – але, на жаль, нават і х10 з мінімальнай стаўкі не выпадала, пачакаў жа быццам тры дні і зноў залез у мінус 😔
А мне таксама на працягу 2 гадзін выпадалі 4 кроплі. Корвалол, пустырнік, валяр’яна і баярышнік. Тут галоўнае не частаць
пасля навагодняй вакханаліі ў слотах месяца два зусім няма чаго рабіць, таксама заўважыў такую хурму..😁
Прыйдзецца пацярпець пару месяцаў1
Сёння на Joy сыграў на фанцікі – і вось што атрымалася! Чаму ж на рэальныя капейкі не дае так???!!!
Ды напэўна таму і не дае зацягнуць “пяць” скатэраў…) Максімум што бачыў на рэале, гэта “чатыры” і той выйгрыш быў усяго х50)
За фанцікі навалівае на славу! А вось за зопейкі ім шкада!
Так, ды, а калі павялічыў стаўку то ўвогуле.., хаця і прыгожа лягло але скатэра відавочна не хапае)
Не заўсёды павелічэнне стаўкі вядзе да павелічэння выйгрышу, можна і пракруціць застаткі на славу
Ну не ўгадал з часам павелічэння стаўкі…. Гэта гульня і такое бывае.
Можа я такі оленелуд, але нешта ў мінус упаў і выбрацца не магу
Добра было б рабіць паўзы паміж гульнямі. Праверана, дапамагае і дысцыплінуе асабліва, калі не “павезла”
Ды блін, няма таго тармаза, які б уключаўся своечасова!
Гэта значыць трэба яго “стварыць тармаз”, у гэтым мне дапамагала гульня, не на фанты, а на “грошы”, але па маленькіх стаўках… Доўга гуляў, не ўсім тут гэта падабалася, але за тое праз некалькі гадоў спачатку выйшаў на нулявую “дэльту”, а потым паступова і ў плюс..
PS. Цяпер амаль ва ўсіх казіно можна гуляць у “Плэйбой” з мінімалкай ад 30 кап за спін. Хоць у ГФ і ў “Каплі” можна круціць па дробязі, як і ў большасці гульняў. Не так б’е па кішэні)
Як па мне дысцыпліна ў гульні гэта самае важнае, пасля “чуйкі”… Бо галоўнае ў гульні гэта гэта не толькі “зрываць куш”, але і абналічыць выйгрыш, а не “зліць” усё ў нуль!
Залатыя словы, а тут няма такога стрымліваюшчага фактару