Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,608 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
thee4
Толькі што паспрабаваў, нармальна зарэгістравала амаль імгненна.
Вы паспяхова зарэгістраваныя для гульні ў турніры
Пішы ў падтрымку, можа быць глюк. У мяне калісьці была памылка. Зарэгістравацца змог, а кнопкі плэй на іконцы гульні не было і не мог у яе ўвайсці. Праз падтрымку вырашыў праблему. Малаверагодна, што ўстанавілі табе абмежаванні. Я неаднаразова быў у прызах і ніякіх праблем з далейшай рэгістрацыяй.
Дзякуй, сапраўды… Напісаў супорту, чакаюС , час яшчэ ёсць.
Сам здзіўлены, напэўна дакладна глюк)
Дэпнуў 100-ку і агонь… 😎
стаўка 800руб
Віншую) проста бомба 💀
то ты дзе гуляў , што за руль?
у риобет.
у лайве ці… пнеўма , з КЧ 😌
пнеўма з кч
ну ты і круць, за спін па 800рубасоў)
гэты плэйбой раззлаваў. стаўкі па 150руб. а памнажэнне максімум на x9. выйшаў з раўнавагі (максімум у раўнд ставлю 200руб. або 400, калі іду ў мінус)
![]()
Медыя ад удзельнікаа колькі ты паставіў,што выйграў 90,пры тым што мінімальная стаўка 10?
ён на чвэрць паставіў 10р, ( 0,1,2,3), лол
тады зразумела,я думаў ты на зэро паставіў,вось і не зразумеў
Калі дылер незнаёмы, і калі мін стаўка ад 5, 10… То звычайна не рызыкую і стаўлю спачатку на сігслайнэ, а затым ужо на стріт, спліт ну і толькі потым у лік… Хоць калі бачу “моцны почырк” магу і адразу па вусных стаўках прайсціся)
![]()
Медыя ад удзельнікаСённяшні турнір у БВ. З першага ходу разбросаў тысячу па трох вуліцах і адгадаў. За адзін ход заняў сёмае месца і выйграў 9 бонусных еўра.
ВІНШАЮ! 🙃
А як будзеш бонусы адбіваць – там вэйджар колькі ці як раней уносіш ад 5% да 50% і чакаеш па часе, калі яны іх трансфармуюць у еўра?
Там звычайны бонус з вейджарам 60.
Ну а гэты бонус можна адыгрываць і ў слотах і на рулетцы(які каэф) ?
European Roulette, American Roulette, Roulette Express, Multiball Roulette 10%
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельнікаРулетка амерыканка на БВ