Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,605 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бачу што сумневы перамагаюць… Хоча-ТЕ ведаць, што гэта ІМЕННА на рэал , разумею докі патрэбны ? Ну таДА лоўце 🐽
Яны ў мяне ёсць.., у гісторыі спіна ўсе хады запісаны 😎
![]()
Медыя ад удзельнікаНа рулетцы накруціў =) але ўсё роўна вывесці толькі змагу 100$ па ўмовах бездэпа) докі адправіў чакаю адказу)
Віншую, што накруціў на рулетцы=)
Але на скрыні бачу гл старонку, на гульнявым рахунку 1000$ і .. І актыўны слоты… 😎
па мін бэту 😁
Назвы казіно?
188bet у покер-кліенце
Толькі што ў Бетвояжэры скончыўся турнір. Удзел каштаваў 1 еўра. Займеў другое месца. Трошкі час няправільна разлічыў. Можна было б яшчэ рызыкнуць на 99 фішак, але не паспеў. А так, у выпадку ўдачы, мог бы абагнаць першага.
Угадаў 8 падрад all-in на шанцы.
першы Grindan )))
цягне пастаянна турніры ў розных казіно
Ён з гэтага жыве, справа ў тым што.
Памятаю Grindan у твісце знайшоў баг і ледзь не абанкруціў казяўку. Ён у Азарплее таксама нядрэнна ўдзельнічаў у турыках, заўсёды быў у прызавых месцах і ў твісце таксама. Я спачатку сумняваўся і думаў, што падсадная качка, але потым паразмаўляў і зразумеў, што сапраўдны гулец. Зігзаг павінен яго ведаць.
Спартак ))) які баг ???? гэта ўсё адмазкі Твістa ( дарэчы ў ЧС іх дадалі не толькі ў нас і на іншых форумах. нават на помыйцы. хоць Твіст там многія аблізвалі. гэта так невялікае адступленне (калі бачу Твіст у ЧС 😁 рады ))
у такім жа бага абвінавацілі мяне
я размаўляў з ім на гэту тэму. усё гэта ад таго, што ў казіно няма грошай (лохатрон).
у Азарце нават правілы мянялі з‑за яго. потым вярнулі ўсё назад
Зігзаг не буду спрачацца з табой, бо ты лепш за мяне ведаеш іх кухню. Я ў размове па тэлефоне з маім менеджэрам Твістa спытаў пра занос Grindan і адказаў, што ён знайшоў баг і хутчэй за ўсё выйгрыш не атрымаецца. З Твістам усё зразумела, а вось Азарплэй таксама быў у ЧС. І як яны выкруціліся адтуль не разумею, хіба гаспадары памяняліся.
Добрая навіна… Твист у ЧС 😎
![]()
Медыя ад удзельніка![]()
Медыя ад удзельнікана астаткі. рызыкнуў )))
… А ў што хаця б гуляў, які быў дэп (ці гэта быў бонус)?… АТО за некалькі гадоў калі там (у Риобет) не гуляў, змянілася многае… і не ў лепшы бок)
деп 1300руб. і бон 100%. . у рулетку адыгрываў і ў плэйбой. сутак чатыры гуляў па капейках ў плэйбой па 30кап. і 1.50руб. і ў руль самы вялікі выйгрыш быў 27руб. але па капейках набіў 14500руб. а ўчора як кажа усталя вельмі і стаўкі сталі. у руль па 400. і плэйбой па75руб. ледзь усё не заліў. Засталіся на рахунку 1300руб. паставіў на пару лікаў па 400руб усе вярнуў. і яшчэ набіў 6000руб.
рэзультат канешне невялікі. але ты як рулеточник разумееш як цяжка набіць 14500 (з максімальнай выгадай за стаўку 27руб). а потым за чатыры хады. амаль у нуль заліць.
рулетка ў іх нядрэнная кантроль сумленнасці. і бон можнаць няблага.
я таксама гэтую звязку выкарыстоўваю, толькі так – у руль +500 іду ў тэлок і па крузе да заносу
Восем запар all-in на шансы. Праўда, стартаваў усяго толькі з пяці цэнтаў.
Retiy, а ты ў турніры за 3 сакавіка ўдзельнічаў ці?..
Мая “подавал” падавала заяўку на рэгу , але відаць адмовілі… Буду чакаць 16-га 😎
Удзельнічаў. Нармальна зарэгістраваўся. Толькі не памятаю, у той дзень зарэгістраваўся ці раней. Там цяпер нейкія монстры гуляюць. З тысячы набіваюць па 10-20 тысяч. І гэта пры макс. стаўцы ў 100 і абмежаваным часе.
Мяне па ходу “дынаміюць”…) Паспрабаваў і да 3 сакавіка зарэгіцца і 3 сакавіка, ды зараз таксама не пускаюць… І ўчора і раней спрабаваў зарэгіцца на турнір па рулетцы без ZERO, пакуль усё міма. І дэп рабіў у гэтым годзе… Як пісаў вышэй, кручу амерыканскую рулетку, калі разыгрываецца латарэя. Так пацягам трохі плюсавы гульня, ды і ў лато па 2-3 лічбы атрымліваецца з 5. Але раней пасля выйгрышу ў латарэю адразу налічвалі на рэальны рахунак, а цяпер ужо ўсё… шара скончылася, толькі бонусамі і то… Пакуль так і не зразумеў, куды яны дзьмуюцца пасля заканчэння розыгрышу)