Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,605 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Навошта лукавіш,) бо відавочна, што пасля “двайкі” па колу гуляла “тройка” і за ёй “чвэртка”… так было і (0 26 32 3), (7 29 29 7), але ў гэтай гульні спачатку пачаў разганяцца сектар з цэнтрамі “7 29” і суседзямі па коле…
Падумаў, што так магло быць і з 10 5 і 33, а чаму б і не…) Але ўжо ў больш пашыраным выглядзе, чым раней, скажам (1 33 16 24 5 10 23)… Не на чатыры лікі, а на пяць ці шэсць ці…. Але наш “гулец” рабіў вусныя стаўкі на 11 лікаў па колу, а мы гаворым пра больш вузкі сектар.
Звычайна ў рулетцы з дылерам гуляюць да пяці выпадзенняў у сектары, потым цэнтры зсоўваюцца… Але такое магчыма толькі за “нармальнымі, правільнымі” сталамі, а не з “крывымі рукамі” дылерамі. )
ну прыкладна зразумеў ))) у пашыраным выглядзе – так.
для мяне лік 33 – сінонім 19. 7. 36.
я не дзеля хітрасці)) мне проста цікава, хто як лічбы прывязвае.
там, напрыклад, серыя з 21.32.21 і 3 – гэта маё число. для мяне зразумела, навошта яго ставіць. ну і 21 і 32 паставіў бы
Кожны мае сваё бачанне і яно неадназначнае… Скажам, калі выпаў 19 і 21, трэба чакаць выхаду “4”! А калі адбылося не прамое трапленне ў нумар, а змешчана і адкрыўся “17”, то па траку яго таксама трэба выкарыстоўваць – закрыўшы і яго суседзяў, звязаўшы іх з 19 4 21 і… 17
Ага. А цяпер вось тут таксама добра зайшло 11 разоў запар 7 з суседзямі гуляла, з 5 даляраў пачаў.
Што дзіўна цяпер рэдка дылера так кідаць могуць . Серыі па 10 лікаў рэдка знайсці можна .
Гэта, канечне, нешта… Такое бывае, калі ў дылера “цвёрды почырк”, ды і хуткасць ротара і шаріка павінна быць не хуткасная і да таго ж “блізка”
Суседзі па трэку класіка . Эхх часцей бы . 😔🙂
Гэта проста фартовы дылер з ярчайшай калізіяй…, згодзен гэта хутчэй выключэнне з правілаў, чым само правіла!
PS. А гэта руль з папераменным кручэннем L & R ці гэта быў ангЕльскі толькі ў адзін бок)
Надзеюся ты гэтага дылера “запісаў” і яго давядзецца лавіць дабы развіць поспех. Стопудова гэта не можа быць простым супадзеннем. УДАЧЫ
Папераменны .Шарык лёцеў вельмі спакойна без падскокаў і адскокаў .
Проста “выдатны” стол, прама “залатая” рука была ў гэтага дылера… За восем гадоў гульні, бачыў такую руку ўсяго разы чатыры і то калі гуляў за студыйным сталом… І пару разоў, бачыў як два дылеры кідалі шарык у адзін бок, на цалкам пэўную колькасць ячэек, але па чарзе гэта працягвалася не больш за пяць раўндаў)
Сёння на покер старз была якаясьці дзіч..
Стаў на 12, з суседзямі прынялі стаўку, і тут пачаліся цуды. Спачатку экран завіс на 5 хвілін .
Потым кудысьці знікла мая стаўка, але грошы спісалі
І, канечне, выпаў 0. Тут, відаць, людзей гэта надакучыла і ўсе пачалі пісаць у чат )))
Хіба такая куйня бывае толькі на П… PokerStars, такую … рэч бачыў і ў БК Леон і ў шэрагу іншых і ў онлайн-казіно (Гранд Казіно)…. Жульбаны!
Згодзен пасля такога завісання 29 26 26 28 гэта выдатны ход на 12 і па пяць суседзяў… А то што было потым гэта ні ў якія вароты, звычайна вярталі стаўкі і нават пасля адмены выніку раўнда калі быў выйгрыш, а гэта адкрыты кідок… А што суппорт на гэта… маўчыць што ль?
Саппорт на покер старз зусім старажытны. Можа адказаць праз дзень, два. Пашанцавала яшчэ, што стаўка маленькая. Эволющн завіс
Трэба дачакацца адказу напэўна за гэты беспарадak! АТО выходзіць як у ліхія 90-я, “мы гатовы прымаць грашовыя знакі ад насельніцтва” і ФСЁ),
Ага таму стараюся зрабіць 100%, і сыходзіць . Маленькія сесіі плюс падваенне залог поспеху .
А што там саппорт на ПокерСтарз адказвае за кідок са стаўкамі ці маўчыць як рыба аб лёд?
Маўчаць што-небудзь .
Відаць, што большасць рулевых ўкурылі рабочую тэму з «залатой рукой» таго дылера, але для казіно гэтая тэма аказалася нязручная і стратная. Таму і маўчаць…
Старзы адсталая падтрымка. А ўвогуле сіпаюць дробнымі фрыспінамі і па 2-5 долараў за папаўненне. Зараз асноўныя разам з марафонам у іх прыкладна аднолькавая пазіцыя
у рио нарэшце першае месца на рулі