Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,659 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Доўга чакаў, але таптаўся на месцы… Потым зноў змяніў карціну стаўак і зноў бакавая… Ды што за напасьць такая)
Вырашыў пайсці ва-банк… І нарэшце “мяне пашанцавала”)
а праз спін зноў “фарт”, цяпер ужо на чорнае “15”
Рашыў змяніць стаўкі і пашанцавала – выпала цэнтральная стаўка
Жаль, што не стаў рызыкаваць і не зрабіў паўтор.., так бы сыграла стаўка на чырвонае “32”… І гульня б скончылася, але атрымалася як атрымалася)
За тое сыграў іншы паўтар на чорнае “10” і гэта таксама добра…)
Праграма мінімум была выканана і далей ужо не стаў рызыкаваць, гуляў на тры сікслайны… Але ўпёрся ў адну суму, потым было некалькі паўтораў і прыпыніў гульню. 😉
Тэставаў рулетку профіта на гульню без зрушэння. пасля доўгага перапынку нарэшце станоўчы вынік. Але ўсё роўна са зрушэннямі будзе лепш)
Зрушэнні як я зразумеў гэта як кожны раз новая гульня , так як гсч перазапускаецца правільна ?
Гуляў з адным зрушэннем некалькі сесій… Хоць думаю, магчыма мяняць зрушэнне пасля кожнага спіну, пакуль не правяраў)
Адкруціў у рулетку ў ГолдФішцы на 11 лікаў… Яны выпадалі кожны трэці спін, на жаль.
Таму ўключыў прагрэсію, і вынік відавочны… Шкада, што двойка не сыграла)
34,4,0,34,4,0,34,4,30,0. Гэта ўчора ў пнеўма на эвалюшэне. Калізія ці як там. Такое адчуванне, што ў шарыка запраграмаваная хуткасць, рух па трэку. Дапусцім як у машыне 1-я,другая, трэцяя.
Нашмат круцей за любога дылера,шакалад проста .Быў почырк дылера а гэта почырк алгарытму.
Дарэчы пнеўма руль гэты,5 рублёў у нумар і такое. Лепш за любы эммерсив,або лайв-дылер
Ёсць плюсавыя гульцы, якія толькі і чакаюць гэтых калізій. Спачатку маскіруюць сваю гульню, а потым бац бац і ў дамкі)
Гэта даа, даўненька такога раскладу не бачыў, відаць хто па-крупнаму забіваў у іншыя нумары…)
Ну не ведаю ёсць па пяць руб у нумар і з жывымі дылерамі… Там ідзе трансляцыя на выбар або са студыі або з рэальнага казіно… Можна нават назіраць, якія стаўкі робяць самі гульцы ў казіно)
На маю думку, на пнеўма-рулетцы паміж спінамі прыкладна хвіліна, ды і ў лайв-рулетцы прыблізна столькі ж… А што тычыцца калізій, такія адкрытыя, як ты прывёў, мне не сустракаліся.
PS. Былі, канечне, па тры запар аднолькавага ліку”000″, былі і такія, калі лікі паўтараліся не адразу… У апошнім трэба глядзець, якое лік выпала адразу пасля “першага” і ставіць па колу з суседзямі. А можна яшчэ дадаць і па стале) робячы некалькі спінаў
усім аматарам рулеткі прывітанне) хаця нас можна пералічыць па пальцах)
Сёння паўдня гуляў у новым для мяне закладзе Гудвін, у выніку 18 к на вывадзе)
граў толькі на лік, часам на два па чуйцы, амаль у сліве злавіў 9-ку па 50 ру і памножыў стаўку на 5х і пакінуў там жа, выпала зноў 9-ка
Выдатна , а відэа будзе
думал пра гэта, нядаўна толькі скінуў добры чувак з нашага форуму, думаю хутка запілю
Ну ты і круць, пасля доўгай зліўной тэмы паставіць на паўтор ліку па 250 р… 😉
Віншую🐽 вынік ах… ах… ах, было б класна паглядзець!)
А які быў дэпазіт і як доўга гуляў і якая рулетка – намаляваная ці…)