Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,647 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Добры занос!
А што хоць за казіно, выплаціла тры лямы грашамі, выносіла мазгі…
дзе еўра- Футурити ( выплацілі па лімітах за месяц дзе-небудзь, бо ў тыдзень 4к еўра, а першую выплату зрабілі 8к).
рублі- Париматч ( выплацілі па лімітах за месяц таксама дзе-небудзь, у дзень выводзілі 500к).
вісіць зараз 100к у Битбете ( спадзяюся выплацяць таксама хутка).
Шкада, не бачна гісторыі выпаўшых нумароў, скажы, колькі чакаў гэтае лікі “11” або з першага разу трапіў?
ох.. не памятаю, было вельмі даўно
А колькі гадоў гуляеш у рулетку з дылерамі, я так зразумеў што ўжо некалькі гадоў стабільна на буйных стаўках колер дюжына калонка часам (больш/менш) і яшчэ прымушаеш іншымі стаўкамі вакол “таго тоўстага” ліку)?
А ці ёсць казіно, якія адмаўлялі ў выплаце вялікіх выйгрышаў, абвінавачваючы ў розных надуманых парушэннях?
Былі казіно, дзе ў мяне было асаблівае стаўленне (Победа) і яны не выплацілі.
Спадзяюся, што битбет24 зніме абмежаванні і не будзе выводзіць 7 мес выйгрыш.
так, іграю каля 3 гадоў, але ўжо спрабую завязаць )
Не думалі гуляць на крыпту? Пры такіх аб’ёмах, тыдзень чакання можа аказацца крытычным, нядоўга і ўсё заліюць. Крыпту выводзяць адразу ўсю суму, наколькі мне вядома.
Данае казіно( битбет24) прапанавалі выводзіць выйгрыш на біткойн, здаецца ўсё ок, але з гэтымі лімітамі… Цяпер аккаунт праходзіць праверку, а ліміты ў іх месячныя ( t.е. у гэтым месяцы не заплацяць 😁).
гуляў калісьці на крыпту ( установа лепш не буду паведамляць), атрымлівалася з 1 бітка да 18 біткоў падняць і паспяхова зліваваць ужо пасля выводу на асабісты кашалёк))
таксама з крыптай быў досвед на розных біржах, дзе блакавалі аккаунт і я ўвогуле не хачу зараз у гэта лезці)
Ну так, крыпта – справа такая, пры хуткіх вывадах-увадах любых аб’ёмаў, асабісты кашалёк становіцца замест рахунку ў казіно і эфект будзе аналагічны, не падумаў пра гэта адразу…
а лайтнінг рулетку не спрабавалі?
Прабавіў, але я больш за класіку.:)
Разумею…
Ды мы ўсе “часам” спрабуем завязаць, але пакуль трымаемся ў “абойме”…)
Каму цікава працяг гісторыі- прашу
Некалькі выйгрышных скрыншотаў у СІК БО казіно ГолдФішка…
Казіно “Эверум” лайв гульні , баккара з дылерам на жаль выграш на банкіра крыху менш чым на гульца)
Не часта гуляю ў турнірах па рулетцы, але гэты мне запомніцца надоўга… З першай стаўкі па міні компліту лавануў нядрэнны выйгрыш і заняў трэцяе прызавое месца.
Вось толькі шкада, што мне не хапіла.., каб даверыцца “чуйцы” і паўтарыць яшчэ пару раз гэтую ж стаўку… 😎
Што толькі не рабіў.., і мяняў групы лікаў і стаўкі, але ўсё роўна круціўся вакол гэтай сумы… Карацей упёрся ў “потолак”, ну проста слот, а не рулетка)
Працягваю эксперымент па міні камплітах у турнірах казіно БВ
Ну так трохі прамахнуўся…
Але гэтага хапіла, каб заняць адно з прызавых месц…
Дэпнуў у Профит дзясятку, 1400 спінаў рубіўся ні туды, ні сюда, потым усё ж некалькі разоў удачна рызыкнуў і 50 $ на рахунку. 😉
Рашыў сыграць па імпульсе на “20” і страхоўку праз сікс лайн.😎
А потым зарадзіў на мінікампліт з “20”, сыграў спачатку бакавы нумар “17” і следам цэнтральны “20” 😉
Заглянuў у казіно, якое плаціць… ПРАФІТ называецца. Выбраў рулетку з павышанай выплатай, гуляў мінікомплітам…)