Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,649 Праглядаў
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Казіно “Вегас Аўтаматы” еўра рулетка “Голд”, спачатку “дала…” падняўся, а потым пачаліся качэлі… Але вось нарэшце сыграла патрэбная серыя, тры апошнія выйгрышныя спіны😉
Хацеў спытаць, гэта 23 сакавіка зрабіў дэпазіт 29 уе, а ўжо 25 сакавіка на вывад паставіў два разы па 245 уе?
добрая стаўка)) 3.50$![]()
Гэта ты “долбил” у адно лік… Ну ты моцны… Гуляў флЭтом ці…
Паколькі СІК БО бліжэй да рулеткі, чым да слотаў, таму выкладу скрыншоты тут.., стаўка мінімальная 20 руб.
Скажы, а як табе ўдалося гуляць у лайв гульні ў дэма-рэжыме, пліз… )
блін, чытэр проста)))😁
Адміны растлумачылі, што ў дэма-рэжыме гуляць у лайв-гульні немагчыма…
PS. Нават самому смешна стала, хутчэй за ўсё граў на рэальныя грошы, а потым тупа ўзяў і выпраўіў у спасылцы реал на демо) чытар проста 😁
ух блін, я аж заплутаўся. як можна выпраўляць спасылкі – рэал на дэма?)
ой, зразумеў пра што гаворка.. у спасылцы ёсць прыстаўка “demo”…
не ведаю, чаму так, можаце самі паспрабаваць зайсці і думаю, што таксама будзе)
Думаю, што ў мяне верагодна такое не атрымаецца…😎
…На апошнім спіне можна сказаць “па хвасце”.., але ўсё ж вярнуў свае і яшчэ ў плюсе застаўся…
А гэта не дэмо, інфа 100%, я сведка гэтага заносу
Ну тады растлумач што робіць ў спасылцы на яго скрыне гэта дэма…
хз можа ў іх так ідзе ў спасылцы але гэта рэал. я думаю іх чат табе растлумачыць больш падрабязна пра спасылку
Там жа напісана demo – false, а false звычайна азначае адключаны, а калі ўключаны, то пішуць true.
Выплацілі без праблем ці таксама хутка будзе скарга на невыплату сотняў тысяч долараў як у Бетвояжеры?
Як у іх там, мне ўсё роўна…
Мой убачыў і спытаў, але калі сам Ленін быў сведкам гэтай гульні, гэтага заносу тады так… 😎
не ў гэтых усё гуд, але ёсць месячныя ліміты)
ну я таму і адпісаў што ведаю ўсю гэту гульню))
У іх дэма на лайве няма, я ўжо пісаў… Калі ў слотах пішуць дэма, то напэўна гэта дэма, а тут я ўвогуле не разумею…))))
такі стыль гульні ў рулетцы, ужо бачыў па-мойму на суседнім форуме, там таксама былі сур’ёзныя сумы…
Проста ў спасылцы паказаны ўсе налады гульні – не мабільная і не дэма. Напісана ж not_mobile і demo=false.
Зарэгістраваўся зайшоў сапраўды гульня на рэал. але ў спасылцы прысутнічае ўсё гэта… demo… 😉
у іх ліміты 15 000$/месяц, што сумна.. пакуль правяраюць дакі ( ёсць адчуванне, што цягнуць час, бо ліміты на календарны месяц).
пааведамлю, як будуць выводзіць. атрымалася з 500$ да 100 000$ падняць😝
форум не казіно. штосьці там?:)
знайшоў у сваім архіве))
![]()
![]()