Скрыншоты выйгрышаў у рулетцы
Мы любім рулетку!
|
22 December 2015
ад
MiLady
|
982 Адказу
|
79,603 Прагляду
|
14 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
я ўжо папрасіла прабачэння))) прашу прабачэння яшчэ раз. вось толькі калі б ты скрыншоты ставак яшчэ зрабіў))) было б проста класна
але гэта не абавязкова, галоўнае ж вынік, так? 🙂
Хтосьці кажа, што рулетка ў бетіне злівае, падкладзеная і г.д…. Я для тэсту знайшоў казіно vegasmacao з дакладна такімі ж лів гульнямі. У выніку атрымалася тое, што на скрыне. Дэпнуў 50$ каб паглядзець
1320 баксаў за той час, пакуль са мной размаўляў. Не дрэнна, дружак ☺ Табе трэба школу рулетачнікаў адкрыць. Я рады за цябе і віншую.
Дзякуй. Але гэты скрын ужо састарэў з 9 раніцы))) Я ўжо косар на вывад паставіў і на рахунку засталося 600 на паіграць😏
☺ ☺ ☺ Я нават табе не буду раіць, каб ты не залудзіў, профі не мае патрэбы ў парадах. Слова няма, адны радасныя эмоцыі за сябра.
Дзякуй🙂 я не прафі, проста балуюся🙂 🙂 🙂
Ну ты і КРУТЫ!… ☺
Проста ах… ах.., як добра ў цябе пачаўся гэты Новы год, ды!..
І Каляды ўжо сустрэў годна, малайчына! 😛
Ад душы прымай мае віншаванні! 😁
PS. А калі гэта магчыма, ну для паўнаты карціны, вылажы скрын твайго дэпазіту ў гэтым казіно 🙂
Не дрэнна не дрэнна ды з такім дэпам яшчэ)) Крута, ўдалага выводу табе))
Мая школа 🙂 Выведуць казіно нядрэннае.
Канеш можна🙂
Там не звяртайце ўвагі, я першы запыт на зняццё адмяніў, бо забыў скрын зрабіць🙂
Спадзяюся ў скептыкаў, 😎
Але ноччу 5.01.16 пакруціў рулетку з дылерам Аннай … 🙂
Трошкі падняўся, а потым пачаліся “цуды” … 😖
Напісаў у чат суппорту, потым па маб. тлф з ім, затым з прадстаўніком, але ўжо ўдень некалькі разоў. Сёння ўначы адправіў ліст на эмейл казіно, потым удзень у чаце пацікавіўся, атрымалі ці маё пісьмо? Адказалі, так, атрымалі, але не адразу … Па сутнасці пытання, далі ўхільны адказ (у іх усё пад кантролем, гэта праблемы інету, кеша, браўзера і…) Пакуль ад «Гранд казіно» чакаю канкрэтны адказ, на сваё канкрэтнае пытанне, а менавіта колькі разоў за спін №2489575 дылер Анна кінула шарык у еўрапейскай рулетцы ў гульні за 5.01.16г? 😎
Буквальна толькі што…
Гэта ў доларах? 36 баксаў выйшла?
Сёння ў рио з раніцы мін за 20 з дэпазіту 2к
Сёння гуляў у Арго казіно каля гадзіны, пачаў з 900 рублёў)
Учора прыйшлі грошы з Арго ў памеры 9к, прычым без дакументаў вывад у працягу 24 гадзін, можна граць)
З раніцы разгон дэпазітам-740 рублёў)
Надзеюся, паставіў на вывад ? Таму што я так падазраю, у працэсе стаўку-то павышаў ?
Давёў да 20 к і паставіў на вывад)) у раздзеле рулеткі заліў відос
Маладзец. У 30 раз падняў дэп. Па нейкай сістэме іграў? На шанцы, напэўна?
На шанцы не гуляю, толькі на лікі макс 3-5 лікаў
Хе, грошы ўжо прыйшлі, хутка яны))
Гэта яны ў надзеі, што ты зараз зноў задэпіш і зальешся 🙂
Не-е ўсе ў нас казахскі Новы год Наўрыз, так што святкуем дзён тры))