Штотыднёвы розыгрыш для ўдзельнікаў 4LUCK
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
23 October 2025
ад
PavelFredooc
|
288 Адказаў
|
10,821 Прагляд
|
21 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@babay29
Так тут увогуле нейкае дно, заходзіць чалавек рэгіструецца і адразу бяжыць удзельнічаць у конкурсе і выйграе, потым гляджу прыз актываваны. А можна кажуць усе правяраюць перад раздачай і як верыць у сумленнасць, даўно маглі б фільтраваць усіх, у каго няма 4-га ўзроўню і 100 публікацый. А тут заходжу праверыць пераможцаў – 0 публікацый, адна публікацыя, ловцы конкурсаў))
Таксама не ўдзельнічаю, няма сэнсу😏
Блін…..Хоць бы раз выйграць у гэтых розыгрышах.Капец!!Як вы ў іх увогуле выйграваеце!?🤔
Размаўляеш у чаце, большасьць акаунтаў бачыш і памятаеш, у розыгрышах 80% акаунтаў незнаёмыя, рэдка бачыш таго, каго ведаеш ну або часта бачыш!
@gans2115да не кажы )зрабілі б ужо справядлівы ўдзел і розыгрышы
@gryundхаця б ад узроўню каб залежала
@artem2801 звычайна шанцуе людзям! Доўгі ўсім, каго ты скрасіў, вернеш – можа лёс смілуецца:)))
@gryund ну адміны правяраюць па ідэі, мне здаецца, шмат хто спецыяльна для гэтага тут зарэгістраваўся і ўдзельнічае, не ведаю, правы я ці не 🤷♂️
@vrodezdes ну такіх дакладна не трэба дапускаць канешне!
@gryund хаця б ад 4-га ўзроўню быў бы доступ да розыгрышаў,або нейкі парог актыўнасці на сайце.
Предыдущие победители:
• whs
• DanyaYu
Завершенный розыгрыш – ( смотреть победителей)
– Билет на новый розыгрыш
Усім прывітанне, хлопцы, растлумачце, калі ласка, дзе купляць гэтыя білеты на разыгрышы? Я навічок, калі што, не так даўно тут 🙂
@ekaterina19971 Прывітанне! Усе актыўныя разыгрышы шукайце ў раздзеле «Разыгрышы».
Усім прывітанне, хлопцы, растлумачце, калі ласка, дзе купляць гэтыя білеты на розыгрышы? Я навічок, калі што, нядоўга тут 🙂
@ekaterina19971 лепш падпісацца на ТГ. Далей па спасылцы праходзіш і адразу купляеш
Папярэднія пераможцы:
• Yralev
• j26fox
Завершаны разыгрыш – ( гл. пераможцаў)
– Білет на новы разыгрыш
Вось так рэгаюць адкрыта мульты з разніцай у гадзіну, хз для чаго – цікава🤔👀😁🤣🤣🤣
@pokerface рэгулярна банім такое. Прычыны зусім розныя бываюць. І памылка ў пошце. І сац. акк недаступны. Абуз па скаргах – увогуле любімая справа. Пакупкі ў маге на адзін акк у казіно)))
@ivanpronin зразумеў, дзякуй вам за вашу працу, за ваш уклад! 🤝
@pokerface хутчэй за ўсё, гэта проста супадзенне 🤣
Папярэднія пераможцы:
• Bugulma83
• crecer
Завершаны розыгрыш – ( гл. пераможцаў)
– Білет на новы розыгрыш
@natakaya
Ну хоць не ноунэймы з 1 публікацыяй, а свае))
Дарэчы, бягучы разыгрыш стаў бясплатным для ўдзельнікаў. Вось такі падарунак для кам’юніці ад Латеста!
Папярэднія пераможцы:
• Sodvora
• fufik
Завершаны розыгрыш – ( глядзець пераможцаў)
– Квіток на новы розыгрыш
Вось гэта цуд з 2 публікацыямі і 3 перамогамі за апошні месяц толькі што робіць????? У розыгрышы!
Паважаная адміністрацыя, ну давайце рабіць нешта!
А яшчэ пытанне да адміністратараў, калі я з тэлефона адной дачкі, другой дачкі, жонкі, маці, бацькі зраблю рэгістрацыю на Латэсце, так, кожная са свайго інтэрнэту са сваім айпі, гэта нармальна будзе???? І будзе ў мяне не 10 перамог як зараз, а 50, гэта нармальна!!???
Не, у мяне, напэўна, проста сумленне ёсць! У адносінах да тых карыстальнікаў форума, якіх я паважаю!!! Я проста не хачу паніжаць шанцы для нормальных хлопцаў з форума! НАРМАЛЬНЫХ!
@gans2115
На жаль, так. Колькі ні пісаў у падтрымку, нічога. Сам скідаў і не адзін скрын з пераможцамі з 1 публікацыяй, але проста каб сябе не засмучаць, удзельнічаю ў 1-3 разыгрышах і ўсё))