Штомесячны конкурс лідараў 4LUCK
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
1 мая 2025 г.
ад
NataKaya
|
314 Адказаў
|
7,692 Прагляду
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@natakaya
Дужа прабачаюся, але ў мяне пытаненне?… Раней жа было дзесяць прызавых месцаў, а цяпер ужо дзевяць – гэта “памылка” ці?)
@thee4 адзін спазняецца)
Даўненька не быў на форуме. Вельмі нават нядрэнна прыдумана. Усім прызёрам віншаванні!
Віншуем пераможцаў кантэнт-саперніцтва на Латест за ліпень!
1-е месца: GoldKing – 305,40
2-е месца: oopsant – 219,89
3-е месца: Yulia97 – 214,34
4-е месца: malenkiiprinc – 205,75
5-е месца: Hatersdaddy1 – 111,63
6-е месца: Mocart19 – 99,37
7-е месца: Nicolas0821 – 83,18
8-е месца: Dikii1 – 81,25
9-е месца: akop591 – 80,82
Віншую УСІХ прызёраў!
І асабліва “бывалых”, тыя, хто з пачатку конкурсу займаюць ганаровыя першыя тры месцы !
А перад oopsant (з такой рэпай – 1,489.53 за месяц), увогуле магу зняць капялюш!
Фарту нам УСІМ!
Перасцерагаю, хлопцы і дзяўчаты!
Max777a777 не абражайся калі што зайвога ляпнуў, сорры! І ты, калі шчыра, рэальна з гэтым ID трохі надоіў у той вечар як “старая добрая заезджаная пласцінка”. У добрым сэнсе, на рэпіце, аднаго разу было цалкам дастаткова, у кайф – указваеш, не твая справа, 🤞✌️
Віншуем пераможцаў кантэнт-спаборніцтва на Латест за чэрвень!
1.
oopsant – 1,489.53 рэпутацыі
Прыз: Pt1000 + $20
2.
MercavaIV – 508.35 рэпутацыі
Прыз: Pt900 + $15
3.
GoldKing – 469.67 рэпутацыі
Прыз: Pt800 + $10
4.
Max777a777 – 315.73 рэпутацыі
Прыз: Pt700 + $5
5.
Olivka – 309.37 рэпутацыі
Прыз: Pt600 + $5
6.
Federicco – 281.31 рэпутацыі
Прыз: Pt1000
7.
Threea – 263.51 рэпутацыі
Прыз: Pt900
8.
hamer07 – 242.57 рэпутацыі
Прыз: Pt800
9.
Technosamuraj – 240.33 рэпутацыі
Прыз: Pt700
10.
Yulia97 – 233.72 рэпутацыі
Прыз: Pt600
Віншуем)))
oopsant MercavaIV GoldKing Max777a777 Olivka Federicco Threea hamer07 Technosamuraj Yulia97
@goldking
Змяненне абмежаванняў па колькасці аглядаў у месяц – прэрагатыва адмінаў, гэтага нават дакранацца не хачу). “Маю” аглядамі ўжо, як бы “перахварэў” даўно (тады былі абмежаванні не больш за 10 у месяц), вось тады і напісаў іх столькі яшчэ і са скрыншотамі, што з лішкам хапіла б… А калі камусьці па кайфу гэтая “тэма”, дык без пытанняў – толькі карысць форуму.
@goldking
Ну так, маю “дэсятку пражыў” на форуме ў актыўным рэжыме думаю гэта заслужана, ну а астатнія няхай дагонваюць і не зайздросцяць… З гэтым усё зразумела, дзе чаго ўбавіцца, там у іншым месцы дадасца).
Ну проста трэба папаўняць кантэнтам агляднік, таму знялі абмежаванні, ды і пасля абнаўлення важна для пошукавікоў, каб былі пастаянныя абнаўленні, думаю, што хутка ўсё роўна ўстановяць ліміт па аглядах.
Ну так, цяпер нашмат лягчэй набіць ранг, чым раней, але ты паглядзі на форуме – амаль няма карыстальнікаў з вялікімі рангамі, як у цябе, пару чалавек. Нават адэптаў па цяперашняй сістэме мала. А гэта ж паказчык актыўнасці карыстальнікаў, і яго адназначна трэба павялічваць.
Ды яшчэ, прашу ў адмінаў, не варта выдаляць праўдзівы пост #185(набаліла)!
Тут прагледзеў гэту тэму, і так ужо столькі тут падчысцілі, часам нават не дазвалялі апублікаваць адказ (бо ўсё было без мата, прыстойна і шляхетна, для інэту). хаця і чапляў, спрабуючы, напэўна, перакласці сваю сэксуальную арыентацыю на мяне((. Вельмі рады, што такіх.., тут ужо рэдка бачу. А то ў некаторых можа скласціся ілжывае ўражанне, што адказаць не магу!
Дзякуй за разуменне, гонар маю.
@goldking
У звычайных пастах гэтыя каэфіцыенты цяпер “абрэзалі”! Яшчэ да папярэдняга абнаўлення, калі гэта правільна, то на 15 узроўні налічэнне, па-майму, за нармальны пост – 15 цэнтаў. А пасля стала 14.8 цэнта, помніЦ@ тады адмiн у асабістых паведамленнях мне казаў, маўляў далей будзе – “выгадней”.
І што мы бачым пасля гэтага абнаўлення, на 17 узроўні – за “такія” ж пасты стала аж 14,04 цэнта(хоць на першай тыдні абнаўлення налічвалі па 17 цэнтаў). І гэта яшчэ маўчу, што іншыя гульнявыя тэмы, якія былі цікавыя для гульцоў, увогуле ацэньваюцца як флуд. І дзе гэтая “рэйтынгавая “сістэма значна палепшылася” у канкрэтным выпадку? ). ТРЭНД змяніўся, цяпер можна пры жаданні нафарміць у месяц 300 і больш, а раней каля 50 “бакінкіх” і за адзін узровень за месяц падняць(раней трэба было як мінімум годак актывнічаць)… Ладна, паглядзім што будзе далей)
PS. Ну так, цяпер ад індывідуальнага ўзроўню рэйтынга павялічылі “адзнаку” ў “тлустых” тэмах(за водгукі пра казіно, гульні, пытанні – адказы…), дзе і так былі павышаныя КУ, ёсць такая “тэма”, спрачацца не буду.
Так, пасля абнаўлення рэйтынгавую сістэму значна палепшылі, каэфіцыенты не такія вялікія пры дасягненні новых узроўняў, але яны адназначна адчуваюцца.
@goldking я зараз не маю на ўвазе lexa2000, я пра іншых калі што, але вы хочаце, каб там было як у тэме водка!
@thee4 толькі гэтыя больш «жырныя тэмы», маё меркаванне, дакладней да «жырных тэм», дапушчаныя павінны быць ад якога-небудзь ўзроўню! Таму што бачылі, што адбываецца, адны проста флудзяць, а нехта проста нахабна! І мадэратары ўсё роўна прапускаюць! Я не кажу, што я прама гуманітар, я хутчэй матэматык/фізік, але хаця б як-небудзь стараюся, спрабую, як магу выказацца пішу, у любым выпадку не хлусю, толькі пра тое, што ведаю, ёсць вопыт, то бок не выдумляю! Спецыяльна не пішу ўдакладнення пра што:))) я думаю, вы ўсё і так разумееце, пра што я:))) не хачу, каб і там было засранае!
Так, без праблем! Пішыце водгукі пра казіно і слоты на асноўным сайце і прасоўвайцеся ў табліцы лідараў.
@thee4 але ты іх не раскрыеш, бо канкурэнцыя))
Тое, што пішацца ў гэтай тэме, як і ва многіх іншых, істотна не можа паўплываць на месца ў конкурсе лідараў. Для гэтага ёсць больш “жырныя” тэмы”)
на Штомесячны конкурс лідараў 4LUCK набіраеце пастамі? ))))
@goldking
А хто ж на іх цісне, то, было пытанне ад форумчан і былі думкі ўслых… Па-мойму, усё лагічна, адбылося абнаўленне, змяніліся ўмовы.., тэма “залатога цяльца” стала вельмі актуальнай! Тым больш мая “сток@” не піша, што б педаліраваць менавіта гэтую тэму).
Калі шчыра, яны і так ідуць на шмат розных саступак у плане вывадаў і многім выводзяць нават, зачыніўшы вочы на ўмовы, пры гэтым і новыя заахвочванні па табліцы з’явіліся. Таму я б не стаў на іх ціснуць у пытанні вывадаў, усё і так стабільна працуе, да таго ж Іван шмат разоў паўтараў, што пойнт‑сістэма не для зарабляння, а для заахвочвання за актыўнасць. Калі павялічыць парог вываду ў кэш, гэта можа паўплываць на ўжо з цягам часу адлажаную сістэму.
@lexa2000
Невялікая гісторыя, калісьці даўно, мінімальная сума вываду была эквівалентна 10 баксам. І толькі потым яе павялічылі да 25-ці, але назбіраць яе так “хутка”, як цяпер, не было магчымасці. Так што пытанне зададзена лагічна і правільна, калі змяніліся ўмовы заахвочвання за актыўнасць, то добра было б адміністрацыі падумаць і над магчымасцю павялічыць максімальную суму канвертацыі з вывадам у месяц.
Трэба памятаць, што “паліца заўсёды мае два канцы”). І заахвочванні з вывадам могуць, як скасаваць, так і скараціць ці пакінуць на гэтым узроўні, хоць могуць і павялічыць, але гэта не дакладна). І яшчэ, усе рашэнні па фінансавых пытаннях вырашае хто… – правільна -;).
@md1nosaur а чаму выплаты не зробяць на большую суму? Гэта ж дадатковы стымул для актыўнасці ўсё ж такі. 4к увогуле малавата)
@tarik198025
Для тых хто хоча ўдзельнічаць і перамагаць у гонцы лідараў, то… То трэба пісаць у тых раздзелах, дзе павышаная “падзяка” ад адміністратароў форуму(водгукі пра казіно гульні і гэтак далей…), ну і ў іншых раздзелах у якіх пасты ўплываюць на рэпутацыю.
@tarik198025 ну тое, што ты пішаш тут, прысутнічаеш, ты ўжо ўдзельнічаеш. Ёсць раздзел «актыўнасць», назва – табліца лідараў, там і за дзень і за тыдзень і за месяц….