Штомесячны конкурс лідараў 4LUCK
Акцыі, конкурсы, разыгрышы 4LUCK
|
1 мая 2025 г.
ад
NataKaya
|
314 Адказаў
|
7,650 Праглядаў
|
15 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@misha55 сейчас за 6 место дали промокод на 1К поинтов. Дак за его активацию уже просто 11 репы начислили. Вон оно как бывает даже)
@misha55 у тым і справа – стараюся не спаміць, не ліць лішнюю ваду ў тэмах. Але прызнаюся, што ў жніўні я шмат размаўляў, пісаў. Так бы, водгукі можна напісаць, але думкі цяпер зусім не прыходзяць. Сам здзівіўся, што нават ужо на 6-е месца патрапіў.
@goldking
5к поінтаў можа набраць без водгукаў толькі мазохіст або нейкі бот)
25 водгукаў за месяц напісаць, нават па 1 у дзень, патраціць 10-15 хвілін, ну зусім не напружна.
Звярніце ўвагу!
Вынікі жніўня перагледжаны.
У сувязі з выяўленымі накруткамі была абноўлена табліца лідараў і карэктаваны спіс пераможцаў за жнівень.
*** Таксама ўнесены змены ў правілы фарміравання табліцы лідараў, каб у далейшым пераможцы вызначаліся максімальна карэктна.
Хлопцы, дзякуй за сігнал. Інфармацыя перададзена камандзе для перагляду правілаў кантэнт-спаборніцтва.
Удзельнік Marusik94 выключаецца з конкурсу за злоўжыванне сістэмай. Гэта з’яўляецца прамым парушэннем правілаў.
@misha55
Плюс гэты карыстальнік “loud”
Каля 10 дзён таму я звернуў увагу на гэта і падумаў, што адміністрацыя ўключыла бота, бо немагчыма ўручную кожныя 30 секунд ставіць рэакцыі на працягу 12 гадзін
@natakaya, а на працягу якога часу ўвогуле прызы на рахунак налічваюцца?
@misha55 Ну 5 к паінтаў таксама нямала калі толькі не пішаш агляды альбо водгукі, хаця з іншага боку тут вельмі важны пракачаны акаўнт.
+ яшчэ адна карысная матывацыя для актыўнасці ўдзельнікаў на форуме! 👍
Дзякуй вялікі! Цудоўны конкурс зрабілі на актыўнасць карыстальнікаў, цяпер адназначна павялічыцца кантэнт, галоўнае каб ён быў якасны.
Апублікавана: 10 лістапада 2025 г. #36
Бро, што за pt???? Я спачатку думаў, што гэта рэйтынг, але, здаецца, не!![]()
Хаця напэўна pt – point token:))) маё меркаванне.
@gans2115 як я зразумеў, гэта звычайныя пойнты, якія можна выводзіць або на іх купляць промікі.
Прыкольна,не ведаў пра такое)
Цяпер будзем ведаць і ўдзельнічаць з задавальненнем.
Ааа, вось дзе пытацца:))) а то пішу ў іншай тэме:))
@gans2115 зразумеў, прыняў. Першы раз выйграў у гэтым конкурсе, дзякуй за інфу.
Пойнты па ўсім відаць) я хз чаму болей рады, 20$ ці пойнтам хахахаха
У мяне іх проста ТОННА сыходзіць …
Ну нядрэнна, віншую ўсіх з прызавымі месцамі.. ну а адміны – красавцы, што робяць нешта падобнае.
Улічваючы маю актыўнасць думаю ў прызавыя буду трапляць часта, асабліва калі водка не забярэ бонусы з латеста)
Апублікавана: 10 лістапада 2025 г. #43
Фіг бы ты перамог, калі б мяне раней з бальніцы не выпісалі!:)))
Можа вы мяне камянямі закінеце, але я кінуў савет адміністратарыям, каб конкурс быў закрыты, ну каб не відэа было! А потым у канцы адразу вынік:)))
давай у тэму нафіг пераскочым конкурсаў:))) а то мы ў тэме гарэлкі, па-мойму!
@slon975
А што за купон?
Бро, мне другога месца за вочы хапіла б! Няма мэты абагнаць каго-небудзь.
p.s. Каб не было флудом, нагадваю, што сёння ў ВОДКЕ КЭШБЭК (мала хто забыў) праз 3ч дзе-то будзе… так што ў каго ёсць – чакаем!
Дзякуй за тое, што робіце ўсё больш і больш для актыўных карыстальнікаў!
У цэлым з апошнімі абнаўленнямі я бачу толькі пазітыўныя моманты, якія вы робіце з пойнтамі і г.д.. спадзяюся далей – лепш (ну або хаця б так жа, мяне цяпер усё задавальняе)
Поўнасцю падтрымліваю ўсё вышэй 👆 сказанае! Толькі куды іх дзяваць, гэтыя пойнты, трэба тады каб у ўсіх ліміты на вывады ў кэш былі розныя! Чым вышэй рэпка, тым больш:))) Хаця што я чуш нясу, гэта ж не для заробку:)))
@gans2115
Пісаў на гэтую тэму тут)
/forums/topic/2461-predlozhi-zhiznesposobnuyu-ideyu/page/20/#post-831245
Мб падтрымаеце.
PS зноў спасылка абразаецца(
Апублікавана: 10 лістапада 2025 г. #49
… Дык ты паспрабуй напісаць на 100 “бакінскіх” у месяц, з апошнімі новаўвядзеннямі на сайце, першы буду аплядаваць)
У мяне тонну пойнтаў на гарэлку сыходзяць) ні разу не выводзіў.
Можа ты, дарэчы, і правы ў гэтым пытанні з рэпкай і тд – але занадта шмат таксама нельга рабіць! як бы ў флуд не ператварылася ўсё.. хаця я думаю цалкам можна было б да 75-100$ у месяц зрабіць вывад , сумняюся што гэта крытычна! Асабліва калі падобны вывад будзе пад жорсткімі абмежаваннямі ( дапусцім вялікі ранг і тд патрэбны)