Што будзе далей? Слоты і заносы

Абмеркаванне гульнявых аўтаматаў казіно | 25 мая 2022 г. ад | 32 Адказу | 2,745 Праглядаў | 2 Рэакцыі
Ранг
15
Рэпутацыя
1 755
Публікацыі
12 103
Падпісчыкі
14
Рэгістрацыя
5 лют 2019 г.
Vlastmir, 26 мая 2022 г.
аммм:) Прашу прабачыць, не бі і не плюйся:) Мой касяк! Прачытaў хутка і прапусціў сэнсавы пасыл таго, што вы напісалі! 🙂 Проста гутару ў трох вокнах:) 

Віншую! Красава. 

Далей не кідай выйгрышныя скрыны, а то зайздру белай зайздрасцю)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.
Robingood, 26 мая 2022 г.
Віншую! Красава.  Далей не кідай выйгрышныя скрыншоты, а то зайздрошчу белай зайздрасцю)

ДЗЯКУЙ. ::)) Разумею, сам такі быў:) Да і я амаль тры месяцы не свяціўся:) Проста сёння якраз па тэме прыйшлося:)

+1
0
+1  
Калі ласка, пачакайце...
Skilled
Ранг
8
Рэпутацыя
343
Публікацыі
2 272
Падпісчыкі
3
Рэгістрацыя
29 ліс 2015 г.
Vlastmir, 26 мая 2022 г.
Дзякуй. ::)) Разумею, сам такі быў:) Ды і я амаль тры месяцы не свіціўся:) Проста сёння якраз па тэме трапілася:)  

жах. я ў шоку. слоў няма. Крута

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Experienced
Ранг
5
Рэпутацыя
50
Публікацыі
240
Падпісчыкі
1
Рэгістрацыя
29 ліс 2017 г.
Roull, 30 мая 2022 г.
жэсць. я ў шоку. слоў няма. Крута

ўсё роўна мала… патрэбен валет з EGT.. чырвы або пікі. Тады так! У масть!:)

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
Vlastmir, 26 мая 2022 г.
А далей вось так!:)

Няма падстаў табе Верить!Я 5 гадоў запар катаў у рио!Толькі ім за 4 ляма занёс прыкладна і нічога ніколі мне не давалі ,хоць я ключавы віп гульняр у іх!Чаму?!Таму што яны упыры не маючы сумлення ў прынцыпе!Ніколі яны нічога не давалі нікому,тым больш такі бяззззззумны вагер!Думаю ты піарыш рио пракладкай і не больш!Прашу не абражацца на тое,што кажу прама,але я за справядлівасць ва ўсім!

Дзе вагер на 20 тысяч і дзе рио бет?!))))нават зараз,калі яны нарэшце рэальна ўключылі ліцэнзійныя слоты і я павінен гэта па гонару і сумленню прызнаць (між іншым мая заслуга напэўна ў гэтым таксама ёсць!)і тое пару месяцаў як,яны ,калі гулец моцна душыць і накачвае слот,проста адключаюць іграючага ад гэтага слота,калі нельга выкруціць rtp у межах пакета ад вытворцы!І ўсё!І не трэба тут расказваць што ты занёс у Мікру!)да яшчэ пры тым,што яна адключана ў тым жа ріобеце для ру гульцоў у прынцыпе!

Да яшчэ і скрын з смартфона)))смешна проста!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
AydarKaribullin, 26 мая 2022 г.
Не думаў, што Микра можа даць такі множнік. Віншую.

Можа,Друг мой Айдар!Микра ўвогуле лідэр па заносах і ў першую чаргу на праектах з іх платформай!Але НЕ Ў РИО БЕТЕ І НА СМАРТФОНЕ І НЕ Ў МАІ,калі ў гэты час усе ру гульцы ў тым жа риобете адключаны ад Микрагеймінга ў прынцыпе!Таму гэты смешны піар ход і рэклама рио бета гэта нууу)))проста фарменнае беззаконне скажу  я Вам інтэлігентным жа мовай!А так так!Микра, гэта мега топ вытворца!БЫЛА ,ЁСЦЬ І БУДЗЕ!Я пару разоў у Мулаха і ў каплях ,раз у Зодыяке і ў uk клубе ад групы ревардс  груп заносіў джэкаў !У іх 16 казіно на платформе Микры!Але яны таксама ру гульцоў выключылі!Раз у каплі таксама 5400 баксаў выносіў у Видеослотсах!Усё!УСЕ ПАРНІ!Нідзе БОЛЕЙ НІ ЯКІЯ РУ КАЗІНЫ НІЧОГА НІДЗЕ НЕ ДАВАЛІ ну а ў Рио беце і падавно нягледзячы на свой ВІП мега статус і ПРОСТА БЯССМЫСЛОВЫЯ АБАРОТЫ І ДЭПОЗІТЫ,а як Вы ўсе ведаеце я катаю не па-дзіцячы не фiга і ўсё роўна нідзе і нічога,а тут проста атракцыён несказанай шчодрасці!І ВАГЕР НА 20 ))))ХА-ХА0ХА!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...
Ранг
10
Рэпутацыя
562
Публікацыі
4 089
Падпісчыкі
22
Рэгістрацыя
9 кас 2020 г.
ident, 26 мая 2022 г.
круцяк – гэта дзе так? выплацілі хоць?) хаця ты ўжо адказаў вышэй)))

У СНЕ, ДРУЖЫШЧА! Але схіляюся больш да таго, што на экране ў адмін-студыі тэхпадтрымкі самога Рио Бета! Яны ўвогуле любяць такія вагеры ставіць! Вось вам прыклад, дарэчы, з тэлеграма Рио Бета!))))) таксама вельмі смешна! СМЕХ падоўжвае жыццё і гэта адзіны аргумент у карысць адміністрацыі Рио Бета!! ТОЛЬКІ МНЕ НЕ СМЕШНА З МОІМ МІНУСАМ у іх і гэта дакладна!

0
0
0  
Калі ласка, пачакайце...