Шкода курэння
Пагаворым пра жыццё
|
26 сакавіка 2026 г. у 20:37
ад
D1oT1p
|
67 Адказаў
|
877 Праглядаў
|
5 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@torba Ну ад алкаголю ж кодуюцца, таму ўжо і ад курэння робяць кадаванні, вось думаю паспрабаваць – я нават не пра грошы, на цыгарэты гэта 100 баксаў штокалянна. А канкрэтна пра здароўе, чым старэйшы, тым больш задумваешся пра яго.
Проста купіце тытуню, гэта напэўна дапаможа на некалькі адсоткаў, я двойчы кінуў дзякуючы яму, толькі праз год-два зноў закураюся))
@mixai200513 яшчэ кажуць, айкос курыць – менш цягі да простых цыгарэт
@godweles888 не адменіць, цягне ўсё роўна. І таксама дрэнь.
@dobronx электронныя цыгарэты яшчэ як варыянт курыць
@mixai200513 Два разы на ім кідаў, значыць, не кінуў))
Трэба сапраўды курыць табак або снюс, у агульным аналагі, пасля гэтага цыгарэты здаюцца смеццем
@d1ot1p
@d1ot1p, вітаю! 15 гадоў ужо кураю.
Не лічу, што кінуў, нягледзячы на тое, што спакойна не кураю месяц. Хутчэй у тым і праблема. Што праз месяц пачынаецца дзікае жаданне закурыць)
А 3 дні пекла перажываюцца даволі лёгка. Хочаш закурыць – ідзеш на балкон і дыхаеш поўнай грудзью на што ёсць сіл) мне гэта дапамагала. А вось больш за месяц так і не вытрымаў)
@godweles888 Як па мне, гэта такое сабе рашэнне. Лічы толькі для тых, хто хоча займацца самаўспакаеннем, не больш за тое. Калі кідаць, то трэба кардынальна.
@torba Вельмі цяжка кінуць курыць, асабліва адразу. Вось, ну гэта проста нерэальна.
@godweles888
бачыш, як зараз, пераходзяць на электронныя цыгарэты, якія яшчэ больш шкодныя для здароўя
@kalendula @kalendula у мяне так: звычайныя цыгарэты не паліў, а цяпер пачаў электронкі.. А хуле, электронкі з рознымі смакамі, “крута”, што ўжо тут… І ппц як складана злезці з гэтай дряни…
@loveohlove звычайна паліць гэтую вадкасць, а там гліцэрын. Ён ўплывае на лёгкія і можа выклікаць рак лёгкіх.
Кальян дапамагае кінуць сігарэты, але можна моцна падсесці на яго))) Я так кінуў, потым праз год запаліў электронныя цыгарэты і праз паўтара года, калі на прыродзе ссохлася аднаразка, зноў запаліў сігарэты)))
Першая сігарэта праз 2,5 года на смак была агідная, проста жах, наступныя не выклікалі агіднасці і паліліся ўжо як раней))
Курю 30 гадоў, ні разу не кідаў і не планую.
@lemonad83 хачу кінуць курыць, але ніяк не атрымліваецца, ужо курыў з 18 гадоў
@d1ot1p ніяк не абыходзіцца без «зрываў») хачу курыць, хачу гадамі абыходжуся без. Нікому сваёй шкоднай звычкай не перашкаджаю, толькі лішнія выдаткі
@mariya_sidorova1 пашанцавала-што можаш хоць бы перыядычна кінуць
@lemonad83 таксама, брат. Прыкладна 30 гадоў куру, з 13 гадоў. Адзінае – 6 гадоў таму перайшоў на IQOS і цыгарэты не куру, толькі стыкі. Да цыгарэт не цягне, дарэчы. І заўважыў, што пах цыгарэтнага тытуню пачаў раздражняць, калі побач з курцам стаю.
@godweles888 а кніга ж нібыта ёсць нейкая пра тое, як кінуць курыць. Маўляў, чытаеш яе, робіш тое, што там напісана, і ўсё, адпускае
@axeeffekt170194 спрабаваў. не курыў 8 гадзін і ўсё, бухнуў і далей курыш)
@godweles888 проста не захацеў кінуць вось і ўсё, тут ніякай залежнасці няма. Проста патрэбнае цвёрдае рашэнне
@antispam36 на цвярозую яшчэ можна не паліць, але пры бухле цягне закурыць
@antispam36 я таксама так думаю, тут найперш патрэбна рашучасць давесці справу да канца
@axeeffekt170194 пасля моцнага стрэсу цягне паліць таксама.
@mixai200513.Мне здаецца, усё гэта фігня 🙂 Я курыю дзве пачкі ў дзень (і таблеткі двойчы купляў), толькі сіла волі 🙂