Сетка (с)катаў у 2024 годзе, жаднасць памножаная на дурноту
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
11 November 2024
ад
Andrey_777
|
161 Адказ
|
6,093 Прагляду
|
17 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Аркада гэта ж сетка тыдзень назад на піастрык без праблем раней за 3 гадзіны вывялі
кэт казіно і сапраўды жах, адна з самых непрыемных сетак казіно)
да чаго варта толькі скарга 76-гадовай бабулі на гэтым форуме пра кэтказіно
Каты спачатку былі хернёй, не вартыя ўвагі, бо ў правілах спіс дакументаў не абмежаваны, праверкі ігравых сесій з неабмежаваным часам, адсутнасць блакіровак, разблокі, не даюць інфу па многіх пытаннях у саппорце, але рэклама зрабіла сваё, на жаль.
@md1nosaurну калі б не было камісіі то не ўсё было б так лёгка
@md1nosaur ну я думаю, што ў іх ўсё ок з блакаваннямі або нешта тыпу гэтага
@dimagrigну аркада таксама норм тэма, яны бываюць і за 10 хвілін выводзяць
Гуляў па ўсёй сетцы, ніводнага вялікага заносу за ўвесь час, а калі і выйграваў капейкі, прымушалі праходзіць такія верыфікацыі, што проста ў дрыжку кінала.
@artema А бывае на 3 суткі вывады 5-10к завісваюць быццам праверка СБ
А я пасля прачытання гэтага форума перастаў там гуляць і ўзяў самаблок усюды акрамя р7. Шкада віп-статус, часам менеджар дае прыгольныя бездэпы з мінімальным вэйджарам.
Ну калі выводзяць, дык значыць жа добрае казіно? 😀
@motorv лепш так, чым непрадказальныя наступствы, што вас расчаруюць яшчэ больш, ніколі не шкадуйце, шкада толькі час, патрачаны дарэмна
@archangel0701 згодна з гісторыямі людзей на форуме, усё залежыць ад сумы. Калі выйграць шмат, сапраўды вельмі шмат, то спрэчна, ці выведуць ці знойдуць, да чаго прычапіцца. А гуляць у гэтую рулетку з вечна зараджаным рэвальверам яксьці не хочацца.
@umbrella1981 ёсць праўда ў вашых словах. Час – самы каштоўны і адзіны незваротны рэсурс у нашым жыцці. Таму дэпазіты нават пад бонусы я туды не раблю. Хаця, хлуся: капейкі з піастрикса я там зліваю. Дэпазіт можна рабіць 100р
@motorv гэта правільны падыход – рызыкаваць той сумай, якую не шкада страціць, і даць ім зразумець, што 100 рублёў гэта іх максімум, удачы вам
@pafflik не ведаю, каты для мяне адзін з лепшых слотаў
@kpokodil333 кэт топавая тэма, чаму ўсе дрэнна пра гэта кажуць
@andrey_777 Ці застаўся хтосьці, хто хоць у адзін іх праект заходзіць….
@rahat Судзячы па скаргах – засталіся.
@archangel0701 так, казікі нядрэнныя, але любяць мозг марочыць
@rahat я думаю, не
Раней хоць бы часам былі вартыя прапановы па бонусах, дзе дэп невялікі і макс кэш не самы нізкі. Цяпер жа, хоць многія бонусы даюць за мінімальны дэп, дэпіць пад макс кэш 2500 або 5000 не вельмі хочацца. Па адчуванні, фінал гэтай сямейкі казіно не за гарамі. Не ведаю, як у больш новых іх праектаў, але ў кет і гамы ўсё вельмі сумна што да бонусных прапаноў. А гульцоў там, верагодна, пара калек.
@opt1ust
@kpokodil333.Ды ты паглядзі, колькі людзей не праз свае карты робяць дэпазіты (Я ў шоку !!!Яны што не ведаюць, што так нельга?
Ахаах у тг скінулі
Яшчэ ў котаў ёсць дадатковыя верифікацыі, прайсці якія я не змог, проста псіхануў і зліў увесь баланс