Сетка (с)катаў у 2024 годзе, жаднасць памножаная на дурноту
Казіно-махляры, фродэры, аб'юзеры, ашуканцы
|
11 November 2024
ад
Andrey_777
|
161 Адказ
|
6,093 Прагляду
|
17 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так купіў лутбоксы за ачкі лаяльнасці, я ахренэў спіны па 2.50 макс вывад 200 руб, топавае не скупое казіно)
У кента з суботы за деп лутбокс выдаў памылку – стварыў тікет, звярнуўся ў чат, перада́лі інфу ў тэх. аддзел. Ок, падумаў: два дні – выхадныя, людзі не працуюць, але ўжо серада, тры дні як мінімум працоўныя, а воз і цяпер там. Цікава: калі не звяртацца паўторна, не нагадаць – вырашаць ці яны праблему і праз колькі часу? Калі б гэта быў бездепозітны лутбокс, было б пафіг, а так і дэп зліў – які-ніяк, хоць нейкі малы шанец.
Пасля соцень адкрытых бездепных лутбоксаў выснова ў мяне быў стопрацэнтны) – гэта ні ў якім разе не дэпіць пад гэтае безпараддзе)
Вось таму я і часткова вырашыў дэпнуць, бо чытаю форум – многія штодзённа актывуюць промакоды бездэпныя лутбоксы STARBOX, STARBON і .т.д, а ў мяне ўжо даўно не працуюць, вось падумаў крыху праявіць актыўнасць, сродкі ўнесці, а вось пасля падключаць актывацыю – у выніку ні за дэп не атрымаў і без дэпа таксама не актывуюцца 😔
Вось гляджу я на гэтыя шчодрыя прапановы і проста здзіўляюся, наколькі дакладным аказаўся Andrey777 у назве тэмы для Данага поста.
Жаднасць чараты характэрная для галодных і патрэбных, судзячы па “маху” і маштабе такіх “падарачкаў” не ўпэўнены што хоць адзін з праектаў гэтай сеткі зможа асчастлівіць простага абывацеля, хутчэй наадварот.
Асабіста ў мяне Як чалавека актыўна штудуючага форум і які мае хоць невялікі багаж ведаў складаецца ўраженнЕ аб тым што ўся індустрыя Онлайн гемблінга – гэта нешта глабалізаванае.
Ну, напрыклад, рэгіструецца просты Вася з глыбінкі, які працуе на заводзе; у казіно, зыходзячы з баз даных, ацэньваюць перспектыву папулярызацыі сябе ў асобе гэтага Васі – бо сацсувязяў і сацсетак у яго мала або няма зусім, ды і крэдыты ў Васі ёсць, таму яму будзе прысьвоены маркер нізкага рангу і Макс выйгрыш падрэжуць скажам да x4 ад сумы дэпазіту. Ну, ён выйграе, ну зможа вывесці і пахваліцца выйгрышам таксама будзе нікому – ён яго проста прап’е ад радасці. Іншая справа, скажам, Ваня са сталіцы, з кучай сацсувязяў, зарплатай у 500к або ўвогуле ўладальнік бізнэсу, які і дэпазіт зробіць не па мінімалках і гуляць будзе не адзін гадзіну; вось яму-то можна даць высокі ранг і x10-20-50, бо эмоцыямі ад гульні ён ў любым выпадку падзеліцца з кімсьці са свайго асяроддзя, яшчэ і пра самае казіно смачна ў фарбах раскажа, і спасылкай падзеліцца)
Тое ж правіла датычыцца і ацэсараў, думаю, бо мы, гульцы, не ведаем, што там за заслонай, а пра нас, гульцоў, ведаюць значна больш і казіно можа лёгка ідэнтыфікаваць таго, хто прыйшоў да іх, і стварыць умовы для фарміравання “праўільнага ўражання пра сябе”
Вывучайце водгукі і тых, хто іх пакідае, фармуйце агульнае ўяўленне з прыватных выпадкаў, не вядайцеся на фанцікі і заўсёды памятайце пра цану за задавальненне ад гульні.
Казікі абняшчалі, тыя па 5 р. спрабавалі купіць – у іншым казіне неработаючыя прамакоды раздаваў менеджар на 500 р. з макс. вывадам 1500 або штось такое)
Мне цікава – яны самі не смяюцца, там не сядзяць? я разумею, лудзікі любяць пагуляць, асабліва на халяву, але такія бонус шчодрыя (у двукоссі) нават калі вывесці – што на іх купіць? хіба што 5 бляшанак нармальнага піва і 2 кіндер сюрпрызы дзецям 😀
Дык, вядома, смяюцца, на ўсю горла крычаць, і за додепы, і за “бонусы” – там няма ніякіх прынцыпаў, няма салідарнасці, ёсць жаднасць памножаная на тупасць)
Набіваў якось у пары казіно статус, каб атрымаць падарунак на дзень нараджэння, у іх напісана, пры атрыманні ўзроўню дарым грошы, прыйшоў дзень нараджэння, чакаю, не прыходзіць, пайшоў пісаць у чат, кажуць, зараз праверым, у адным далі нейкую дробязь пад x50, у іншых сказалі, што недастаткова прайгралі грошаў, навошта пісаць, што пры дасягненні падораць, хз. Больш за ўсё раздражніла, што трэба пісаць і выпрошваць тое, што належыць.
Не тое каб нам шкада падарунка для вас, проста гэта грошы, у свеце ўсё проста так, акрамя грошай) такія, відаць, думкі ад вашай нахабнай просьбы🎂🥳 а вейджар x 50 каб непаводна было
На Комеце бонусы на рахунак адключылі, а лісты з бонусамі спамяць на пошту, сэрвіс цікавы.
Такая ж гісторыя. Адключылі адразу пасля адыгрышу бонуса на першыя дэпы. Пошта ўсю ў спаме.
Набіў да 3 лвл 300к абароту зусім без бонусаў, чыста на свае. Звярнуўся ў чат каб бонусы ўключылі, сказалі мала актыўнасці. Відаць трэба ляма 3 зліць каб лутбокс з максвінам 1к ўключылі.
ох ўжо гэтыя прыколы з *маленькай актыўнасцю* і я цяпер не толькі пра катоў..
Як даваць бепепы/ або ставіць макс кэшауты – там 500р-1к рублёў для казіно вялікая сума, як прымушаць актыўнасць гульца – рабіць так для іх і па 50к дэпазіты малыя.
Было пару казіно, дзе мне сказалі *у вас слабая актыўнасць і падарунак на дзень нараджэння не прадугледжаны*, а я там ДЭПОЗІТАЎ зрабіў на 840к за год, а вывадаў на 560… вось табе і мала актыўны гульцоў
Ты ведаеш, мне як-то ў адным онлайн-казіно падтрымка заявіла, маўляў вы занадта шмат задаяце пытанняў, лепш бы рабілі больш дэпазітаў. Нічога не мяняецца ў гэтым бязумным бязумным бязумным свеце гЭмблЫ)
Ну хамскі саппорт я таксама бачыў не раз, нават у ваваде як-то мне трапіў персанаж вельмі не добры… я, дарэчы, не паляніўся тады і напісаў у падтрымку ўжо на пошту і папрасіў блакіроўкі па прычыне таго, што мне нахамілі і зрабіў скрыншоты – на пошце выбачыліся і сказалі, што пакараць яго і што ён навічок, нават калі не пакаралі фінансава, спадзяюся хоць вусна ўтык далі.
У іх заўсёды крыху што – гэта стажор і ўсё такое… Гэта такая сабе “адмазка”. Маўляў яны ўсе такія белыя і пушыстыя, а “гэтыя” на выпрабавальным тэрміне “берагі паплуталі”… Ну хто паверыць у гэтую лухту, толькі “народжаныя стоя”)
Думаю, яму нічога не зрабілі, бо час ідзе, а хамы ў саппорце так і сядзяць.
Так гэта і так зразумела, ну я цяпер падобныя рэчы ў любым выпадку стараюся прыпыняць! Калі бачу, што сп альбо хаміць, альбо чушь пішуць, то адразу скрыню і звяртаюся на пошту альбо наогул скаргу ствараю… вон як з 1хслотс атрымалася дзе сп мне сказаў што я выйграў і чакай а па факце гэта не праўда была , счытай нават кампенсацыю далі!
Ну з 1хслотс бачыш “прокатіла” і тое дзякуючы скарзе ў нас на форуме. Славенцій ведае сваю справу, на якія кнопкі націснуць)
Чым хутчэй людзі перастануць падтрымліваць розную сьмець тыпу катоў і г.д., тым хутчэй зьменяцца ўмовы.
Калі масава людзі пачнуць ігнараваць такія казіно, яны або закроюцца, або падладзяцца пад гульца.
Тут мы павінны дыктаваць умовы, а не яны.
А чаму Коты гэта помыйка? Мяне вось Р7 цалкам задавальняе
Прыкольна атрымліваецца, толькі ў аднаго навічка з “катамі” і з “Піастрай” усё як трэба, а большасць форумчан сутыкаюцца з кучай праблем)
Ды ладна, яшчэ пераабуецца, калі сутыкнецца з чым-небудзь сур’ёзным на праекце, або нават сюды больш не вернецца.
Хацелася б мне верыць, што гэта будзе менавіта так, але… Але, часцей за ўсё, гэта зусім іншае)…
Шмат выпадкаў затягвання верыфікацыі, разбуральныя бонусы, агідны чат падтрымкі, вечны спам у мэсэджары, званкі, дзірачны РТП 94.
Калі выходзіш у плюс, адключаюць бонусы, адпаведна і еРТП.
Таксама не баняць людзей па лудаманіі. Калі і забаняць пасля скаргі на форуме, то потым лёгка разблакіруюць.
Ты, дарэчы, рэдкі чалавек, якому падабаюцца каты. Іх нават многія ад рэкламы адмовіліся, відавочна не з-за выдатных умоў ад гэтай сеткі ні для гульцоў, ні для аффаў.